Macie fajna strone. Jest przejrzysta i zamawianie kwiatow jest bezproblemowe. Same bukiety to juz wieksze ryzyko. Jak wspolpracujaca z Wami kwiaciarnia nie bedzie posiadala kwiatow do wypelnienia zamo... Vis mer
Se hva andre synes
Sposób zamówienia i realizacja bardzo pozytywna. Obsługa klienta ok. Niestety serwis bazuje na usługach niezależnych lokalnych kwiaciarni których jakość jest różna. Dużo zależy od szczęścia i podejś... Vis mer
Zakupy przez internet nie są za każdym razem bez stresu. Po kontakcie z serwisem byłam spokojna. Zamówienie potwierdzone bardzo szybko przez kwiaciarnie, w kilka minut.
Dostawa odbyla sie dzien przed wybranym terminem co rowniez bylo akceptowalne. Pomimo tego otrzymalam gratis kwiaty w wybranym terminie. Jak zawsze z usmiechem i uprzejmie. Kwiaty swieze, pieknie opa... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Wejdź i zamów kwiaty przez internet lub telefon. Dostawa pocztą - Ekspresem kwiatowym nawet w dniu zamówienia. Wyślij piękny bukiet z E-kwiaty!
Kontaktopplysninger
Polen
- e-kwiaty.pl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wszystko było na najwyższym poziomie
Wszystko było na najwyższym poziomie
Piękny bukiet
Piękne kwiaty i błyskawiczna dostawa...osoba obdarowana jest zachwycona...Polecam
Utrzciwość.
Paczka przyszła na czas.Bardzo miły…
Paczka przyszła na czas.Bardzo miły kurier , świetne zdrowotne produkty
Szybko i dobry wybór - bukiet bardzo ładny
Jestem zadowolona z produktu i usługi. Zajrzę tu ponownie.
Mama byla zachwycona pieknymi rozami
Mama byla zachwycona pieknymi rozami, zyczeniami i podarunkiem w postaci pudelka czekoladek.
Mamie sie bardzo podobał bukiet.Roze…
Mamie sie bardzo podobał bukiet.Roze świeże. Dostarczone na czas
..........
Zdecydowanie NIE POLECAM usług tej…
Zdecydowanie NIE POLECAM usług tej firmy. Jeśli zamawiacie kwiaty na konkretną, ważną okazję i zależy Wam na czasie – poszukajcie innej kwiaciarni, bo tutaj spotka Was tylko ogromny stres i rozczarowanie.
Moje zamówienie zostało opłacone z góry, zgodnie z wymaganiami. Dostawa miała nastąpić w konkretnym przedziale godzinowym (między 11:00 a 13:00). Efekt? Kwiaty dotarły z DOBOWYM OPÓŹNIENIEM – dopiero następnego dnia około południa!
Co najgorsze:
Całkowity brak kontaktu: Od momentu, gdy minęła godzina dostawy, próby dodzwonienia się czy uzyskania jakiejkolwiek informacji mailowej kończyły się głuchą ciszą. Firma po prostu ignoruje klienta, kiedy pojawia się problem.
Przerzucanie winy na odbiorcę: Bezczelnością ze strony firmy jest wmawianie, że "odbiorca tak sobie życzył". Kurier nie raczył skontaktować się z odbiorcą do godziny 18:30 w dniu planowanej dostawy, a następnego dnia w pierwotnym miejscu nie było już możliwości odbioru. To logistyczna porażka firmy zmusiła odbiorcę do zmiany planów, a nie jego kaprys.
Zasłanianie się regulaminem: Zamiast profesjonalnego "przepraszam" i próby naprawienia błędu, firma zasłania się regulaminem i uważa, że wszystko jest w porządku. Po zapoznaniu się z innymi opiniami widzę, że to ich stała praktyka – obiecywanie terminów, których nie są w stanie dotrzymać.
Jeżeli nie potraficie zrealizować zamówienia w wyznaczonych przez Was samych widełkach godzinowych, to po prostu go nie przyjmujcie! Branie pieniędzy i niedostarczanie prezentu na czas to skrajny nieprofesjonalizm.
Ku przestrodze innych – trzymajcie się od nich z daleka, szkoda Waszych pieniędzy i nerwów bliskich.
Kwiaty może lepszej jakości powinny być
Kwiaty podwiedle niestety
Wszystko jest zawsze wykonane od a do…
Wszystko jest zawsze wykonane od a do z. Termin dostawy - zawsze się zgadza , opis produktu - zawsze się zgadza
Kwiatki zwiędłe
Kwiatki przyszly zwiędłe, liscie splesniałe. Zaplacilam 200zl. Nie polecam!
Piękne kwiaty 💐
Kwiaty dotarły w dzień urodzin siostry . Była zachwycona, piękne kolorowe świeże kwiaty. Dziękuję serdecznie 💐❤️
Przyjęli zamówienie i płatność, ale kwiaty nigdy nie dotarły
Od wielu lat zamawiałam kwiaty przez E-Kwiaty i do tej pory byłam zadowoloną klientką. Niestety moje ostatnie doświadczenie było bardzo rozczarowujące.
Złożyłam i opłaciłam zamówienie na Dzień Matki. Po przyjęciu zamówienia zostałam poinformowana, że zamówionych tulipanów nie ma. Zgodziłam się więc na zmianę bukietu. Mimo to kwiaty nigdy nie zostały dostarczone.
W kolejnych wiadomościach otrzymywałam jedynie informacje o tym, czego nie można zrealizować, bez przedstawienia konkretnego rozwiązania. Ostatecznie poinformowano mnie, że pierwotnie zamówione tulipany będą dostępne dopiero w styczniu 2027 roku, mimo że zamówienie zostało wcześniej przyjęte i opłacone.
Moja mama nie otrzymała kwiatów na Dzień Matki. Obecnie nie mam ani zamówienia, ani zwrotu pieniędzy. Na moje ostatnie wiadomości nie otrzymałam odpowiedzi, otrzymałam jedynie paragon za usługę, która nie została wykonana.
Najbardziej rozczarował mnie brak komunikacji i brak realnej próby rozwiązania problemu. Szkoda, ponieważ przez lata chętnie korzystałam z tego serwisu. Niestety było to moje ostatnie zamówienie.
Zamówiłam kwiaty na dzień matki z…
Zamówiłam kwiaty na dzień matki z dostawą na 26.05. Kwiaty nie zostały doręczone. Zero kontaktu od firmy z jakimkolwiek wytłumaczeniem. Nie odbieraja telefonów, nie odpisuja na maile! Ogromne rozczarowanie. Nie polecam tej firmy, nie warto ryzykować.
Wszystko ok i ekspresowo
Kwiaty dla mamy nie dotarly wogole ,po…
Kwiaty dla mamy nie dotarly wogole ,po kontakcie z nimi zero odpowiedzi .Zalosny biznes nie polecam
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.