Liep beetje mis bij dhl dit hebben ze direct opgepakt en gezorgd dat het in orde kwam , vind t zeer mooie schoenen Het contact via de app liep zeer fijn werd best snel op mijn appjes met vragen gerea... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb opnieuw Air Jordan 1’s besteld bij Dutch Steps en de kwaliteit is – zoals altijd – écht top! Je merkt dat ze zorg besteden aan de afwerking. Helaas duurde de verzending deze keer wel wat lang... Vis mer
Selskapet har svart
Nu voor de tweede keer besteld bij deze webshop. Eerste bestelling ging eerst mis; we ontvingen de verkeerde maat, maar dit werd direct opgelost! Heel fijn en goede communicatie. Zoon wacht vol verw... Vis mer
Hele slechte ervaring. Schoenen werden pas 3 weken na aankoop geleverd. Deze voldeden niet aan mijn verwachting. 4 x contact gehad (met hun computer) en gevraagd hoe te retourneren en naar welk adres.... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij geven aan onze klanten beste kwaliteit en maken het betaalbaar zo dat iedereen zijn stijl kan voltooien!
Kontaktopplysninger
Nederland
- dutchsteps.com
Har svart på 40 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De schoenen zien er mooi uit en komt…
De schoenen zien er mooi uit en komt netjes verpakt. Alleen levering duurde wel lang maar dat lag aan DHL zelf
Neppe items alles hier is nep zelfs de…
Neppe items alles hier is nep zelfs de reviews betreden op eigen risico

Svar fra Dutchsteps
Mooie schoenen mogen ontvangen
Mooie schoenen mogen ontvangen. Goede service, als je een vraag over je pakketje had was het altijd snelle reactie. De schoenen zijn van hoge kwaliteit!
Top kwaliteit voor een schappelijke…
Top kwaliteit voor een schappelijke prijs,het enige min puntje is de levertijd.
Maar ga zeker weer bestellen ga zo door toppers👍
WAT EEN TOP SITE SERVICE CONTACT ALLES…
WAT EEN TOP SITE SERVICE CONTACT ALLES TOP ME ZOON IS BLIJ
Mooie site
Mooie site. Goede services je kan altijd appen met hun over het pakketje. Je krijgt netjes track en tracé via watsapp met foto erbij. Schoenen zien er goed uit. Goed verpakt. Wij zijn blij. Je moet wel even geduld hebben met levering maar gegarandeerd komt het aan!!
Tweede bestelling geplaatst
Zoon wacht vol verwachting op zijn volgende bestelling (welke duidelijk wordt aangekondigd per WhatsApp incl. foto)
Erg goede service en schoenen zijn erg…
Erg goede service en schoenen zijn erg mooi en best veel keus voor een goede prijs alles was top
Super mooie schoenen!
Ik vind het vier sterren omdat het echt SUPER mooie schoenen zijn maar alleen duurt het +/- 2 weken. Maar ben er erg blij mee!!!
je kon er altijd naar sturen als je met…
je kon er altijd naar sturen als je met vragen zat, antwoorden binnen de 24u.
Je kon je pakketje altijd in het oog houden via de dhl site.
Ilegale nephandel
Helaas te mooie prijzen voor te dure producten, bij deze site gaat hem om namaak verkoop wat ten stengste verboden is in nederland op de vragen is het echt en waarom duurt het zolang gaan ze niet eens in.
de methode die hier gebruikt wordt luid als volgt.
1. ze bestellen dit opmaat in een derde wereld land nadat ze jouw geld hebben ontvangen.
2. vervolgens wordt dit naar een punt ergens in duitsland gestuurd met en van DHL ( de reden omdat nederland alle inkomende vrachten controleert maar niet de busjes en vrachtwagens van DHL)
3. het wordt naar je huis gestuurd en voila je heb illegaal waar in je huis waar je heel veel gezeik mee kan krijgen.
tevens is de website ook een mooi lokkertje voor middeklas inkomende mensen die mischien hun kinderen willen verassen met hun droomschoenen en overmaat heel veel gezeik op hun hals halen.
kortom niet bestellen ik was er zelf bijna ingestraot.
Onze puberzoon is fan van deze webshop
Onze puberzoon is fan van deze webshop. Betaalbare sneakers, die ook nog eens heel comfortabel zitten! Onlangs bleek de gekozen maat toch te klein, een maat groter werd vervolgens opgestuurd! Goede service wat betreft retourneren, erg fijn!
Voor de 2e keer schoenen hier besteld
Voor de 2e keer schoenen hier besteld. Levering duurt ongeveer 3 weken, daar moet je rekening mee houden, maar verder een super service. Je wordt op de hoogte gehouden via WhatsApp, bij vragen via de app vrijwel direct antwoord. Wij zullen hier in de toekomst nog vaker bestellen.
Schoenen besteld Jordans
Schoenen besteld Jordans. Duurde wel lang voordat ze er waren en als je de track and trace krijgt zie je niet snel beweging wat ervoor zorgt dat je argwanend wordt. Echter schoenen kwamen binnen! Maat was niet goed dus meteen geappt. Ook hier geven ze je altijd antwoord zelfs tot laat in de avond en altijd vriendelijk. Ze hebben gelijk nieuwe schoenen opgestuurd. Zonder dat ik de oude al had terug gestuurd! Super gewoon! Veel vertouwen gekregen in Dutchsteps. Je moet er even op wachten maar je krijgt wat je besteld en ze staan je altijd goed te woord ook toen ik m'n argwaan uitspraken bleven ze vriendelijk en gaven ze me screenshots over de vorderingen van de bestelling.
Dutchsteps bedankt voor jullie vertrouwen en voor de snelle nieuwe levering van de juiste maat! Mijn dochter is blij met haar Schoenen!
Snelle levering en zeer goeie…
Snelle levering en zeer goeie kwaliteit!
2 weken gewacht en de schoenen waren al binnen. Respect!
Schoenen zijn binnen
De schoenen zijn top!
Goede service!
Maar duurde wel lang om binnen te hebben.
Goede website
Goede website. Ze reageren heel snel op je vraag. Top! Enige minpuntje is dat het ca 2 weken duurt voordat je levering binnen is
Mijn zoon is heel erg blij met zijn nieuwe schoenen. Tevreden over de bereikbaarheid, direct antwoord op mijn vragen. Levering duurde iets langer maar wel als vergoeding gratis paar schoenen mogen ontvangen. Zeker tot een volgende keer. Bedankt!
Gympen voor m'n zoon besteld en via een…
Gympen voor m'n zoon besteld en via een persoonlijke app goed op de hoogte gehouden, met foto van doos en verzendetiket. Toen ik zag dat de zending in Duitsland bleef steken, contact opgenomen en gingen ze er meteen achteraan. Uiteindelijk nog redelijk snel ontvangen en mijn zoon is er heel blij mee!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.