Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echt waar de eerste winkel in Nederland die zegt vandaag besteld, morgen in huis en waarbij het ook waar wordt gemaakt. Wat een geweldige site, snelle service en sneakers voor echt een scherpe prijs.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Highly reccomended. What you see is what you get, de foto's en beschrijving geven dat gene weer wat je koopt. Communicatie is top en heb je vragen zijn er diverse mogelijkheden. Zelf ervaren... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooi assortiment, snelle levering (< 3 dagen) snelle en kundige communicatie, gewoon telefonisch en later via Whatsapp ( routebeschrijving) omdat ik qua maat wilde ruilen. Dat kon gewoon bij hun op... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Netthandelsløsninger
  2. Skobutikk

Skrevet av virksomheten

Slick Sneakers is hét online platform om de mooiste sneakers voor een betaalbare prijs te scoren. Wij verzenden alles uit eigen voorraad, op werkdagen voor 15 uur besteld, de volgende dag geleverd. Wij leveren alleen 100% echte sneakers, nieuw in doos met alle originele toebehoren.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super tevreden

Super tevreden over mijn bestelling bij Slick Sneakers! De levering was ontzettend snel en mijn sneakers waren echt zorgvuldig en veilig verpakt. Alles kwam in perfecte staat aan bij mij thuis. Je merkt dat ze aandacht hebben voor zowel hun producten als de klant. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

3. mars 2026

Snel

Snel, persoonlijk, perfecte kwaliteit en een leuk handgeschreven briefje erbij. Ik bestel nooit ergens anders Nikes dan bij Slick Sneakers!

19. februar 2026

Hoi Thijs,

Dat is goed om te horen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Groot aanbod met heel veel vette…

Groot aanbod met heel veel vette sneakers, snelle levering en top klantenservice. Gelijk reactie op mijn vraag 👌

14. februar 2026

Hoi Klaas,

Fijn om te horen dat je tevreden bent, daar doen we het voor!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ONGELOFELIJK SLECHTE ERVARING.

Ik heb de sneakers retour gestuurd binnen de retourtermijn en krijg mijn geld niet terug. Ik ontving de sneakers in een doos met kranten, zoals ook bevestigd door Slick Sneakers per mail. Ik heb de sneakers vervolgens (schoon en nooit gedragen) geretourneerd in dezelfde doos en met de kranten die er bij ontvangst ook al in zaten. Nergens is aangegeven dat de kranten niet mee retour gestuurd mogen worden. Slick Sneakers beschuldigt mij er nu van dat ik de kranten in de doos heb gestopt en dat de kranten vlekken op de schoenen hebben gemaakt en willen mij niet terugbetalen. Ze zijn ook niet bereid om samen tot een oplossing te komen en laten na om op al mijn argumenten te reageren. Zeer onvriendelijk klantenbeleid. Ik overweeg juridische stappen. U kunt de google review nog lezen met een screenshot als bewijs.

Edit:
Meneer zegt hieronder volledig vies, kijk maar even de review op google wat meneer bedoelt met "vol met vlekken". Kijk maar uit mensen, uw retour is niet veilig. Ook totale onzin verder dat ik ze volledig in kranten gewikkeld zou hebben. 👍

Edit:
Ook zegt deze meneer dat ik lieg, wat lachwekkend is. Het zijn gewoon de foto's die ik heb gemaakt zodra ik het pakketje opende vandaag.

Edit:
Als kers op de taart dreigen zo ook nog eens met juridische stappen als ik mijn reviews niet verwijder. Ongelofelijk.

9. februar 2026

Svar fra Slick Sneakers

Edit: Ik zie dat je jouw review alweer aangepast hebt met andere niet kloppende informatie. Helaas kunnen wij geen foto's toevoegen hoe we de sneakers ontvangen hebben. Jammer dat je al deze leugens verzint en ons onterecht in een kwaad daglicht probeert te zetten.

Hoi Bas,

Je retour is inderdaad binnen de retourtermijn bij ons binnengekomen. Alleen zaten de sneakers vol met zwarte vlekken. Ze zijn zo vies teruggestuurd dat we ze niet meer als nieuw kunnen verkopen. Daarom moeten we deze retour helaas afkeuren.

In de mail waarvan je een screenshot hebt meegestuurd, geven we aan dat wij kranten gebruiken als opvulmateriaal tussen de sneakerdoos en de omdoos. Jij hebt de witte suède sneakers zelf volledig in kranten gewikkeld. De kans is groot dat de vlekken daardoor zijn ontstaan.

Daarnaast heb je ons foto’s gestuurd waarop te zien is dat de sneakers schoon waren bij ontvangst. Dat bevestigt dat wij ze nieuw en zonder vlekken hebben verzonden.

We vinden het echt vervelend om een retour af te moeten keuren. Maar in deze staat kunnen we ze simpelweg niet opnieuw verkopen.

Snelle sneakers

Fijne website, goed bereikbaar en snel geleverd.

1. februar 2026

Thanks Matthias!

Mooi aanbod

Mooi aanbod. Snelle levering en fijne service.

30. januar 2026

Svar fra Slick Sneakers

Dankjewel Michael voor deze fijne feedback!

Super service

Super service, nadat mijn pakket was kwijt geraakt bij DHL 🤮 kreeg ik al vrij snel een paar nieuwe opgestuurd. Terwijl het andere paar nog steeds niet terecht is. Dat noem ik nu service.

28. januar 2026

Hoi Bianca,

Helaas gaat er wel eens wat mis bij verzendpartijen, maar dat mag niet ten koste gaan van de klant. Veel plezier met je nieuwe sneakers!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echt waar vandaag besteld morgen in…

Echt waar vandaag besteld morgen in huis !
Nu meerdere keren besteld en super tevreden! Prachtige kwaliteit nike air max 1 die ik ontvangen heb.
Is je maat niet op voorraad ontvang je direct een e-mail wanneer ze weer op voorraad zijn. Super service.

18. januar 2026

Svar fra Slick Sneakers

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!

Super service in alles!!

10. januar 2026

Hi Alies,

Wat een fijne review, we waarderen jou ook als vaste klant. Thanks dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Veel plezier met je nieuwe sneakers!

dikke 10!

ik had een foutje gemaakt met bestellen en is zo opgelost , zeer blij met alles!
dikke 10!

8. januar 2026

Hi Mariëlle,
Super bedankt voor je review. Top om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je sneakers.

Mijn favoriete sneaker shop

Toffe sneakers en goede prijzen. Ik koop al jaren mijn schoenen hier. Snel en makkelijk en altijd goed met een persoonlijk kaartje. Top winkel!

29. desember 2025

Hi Miryam,

Dankjewel voor het achterlaten van je review. Altijd fijn om zulke reacties te lezen. Veel plezier weer met je sneakers!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Sneakers kwamen niet in de originele…

Sneakers kwamen niet in de originele doos....huf x am1 2024 heeft een groene doos ipv de geleverde standaard nike doos.
Detail, maar stond nergens vermeld, en voor die prijs mag alles wel aanwezig zijn.
Xtra veters en hangertje waren er wel bij.

15. desember 2025

Svar fra Slick Sneakers

Hi Gert, bedankt voor je bestelling bij ons en voor het delen van je mening. Wanneer sneakers niet in de originele doos komen, maar in een vervangende doos van Nike dan staat dit er specifiek bij, echter deze melding is nu niet meer zichtbaar, omdat dit alleen bij de door jouw bestelde maat zo was. Veel plezier met je nieuwe sneakers en mocht je nog vragen hebben dan weet je ons te vinden.

Aanrader

Altijd top bij Slick Sneakers! Snelle levering, betrouwbaar en al jaren mijn vaste adres voor mijn Air Max 1

1. desember 2025

Hi Teun,

Dank voor je review. We wensen je heel veel plezier met je nieuwste aanwinst en tot snel in onze webshop!

Geweldig!

Hele mooie sneakers ontvangen! Ben er erg blij mee. Service is ook super goed, schoenen zijn heel snel geleverd. Ik kom zeker terug bij jullie. Echt een aanrader!

2. desember 2025

Svar fra Slick Sneakers

Super bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat je tevreden bent. Veel draagplezier.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Door deze sneakers kan ik weer pijnvrij…

Door deze sneakers kan ik weer pijnvrij lopen, erg goed geholpen op locatie

18. november 2025

Hoi Dimph,

dankjewel voor je fijne review. Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sneakers en hopelijk tot snel.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv