De producten van deze winkel zijn prima en niet duur, je kunt er alleen wel vanuit gaan dat je een wekenlange levertijd hebt en dat er niet altijd gereageerd wordt op je mails. Uiteindelijk krijg je j... Vis mer

Een tijdje geleden een bestelling geplaatst en i.v.m. privé omstandigheden niet kunnen afhalen. Producten gingen retour. Mijn geld is niet teruggestort en heb Duitse Drogisterij geprobeerd te bellen... Vis mer

Goede producten tegen redelijke prijs! De levering met 4 weken was erg lang. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn als dat vooraf aangegeven wordt. Verbeterpuntje dus. Anders zou het 5* zijn !

Het zijn serieuze mensen. Ze lieten me via e-mail weten dat mijn bestelling niet op de verwachte datum bezorgd kon worden, maar later zou aankomen, en vroegen me of ik wilde wachten of de bestelling w... Vis mer

1. Legemiddelgrossist

Je hoeft niet meer de grens over voor jouw favoriete Duitse drogisterij producten. Hier vind je kwalitatieve Duitse gezondheidsproducten, cosmetica en huishoudproducten voor een eerlijke prijs. Op voorraad en op werkdagen voor 23:00 besteld, volgende dag in huis in Nederland & België.

3,3

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

S.O.S

S.O.S. voet spray besteld maar er is geen track&trace ingevuld, heb inmiddels de order per mail geannuleerd en verzocht de door mij betaalde € 13,80 te retouneren...je raad het al geen reactie. 14 dagen nodig zijn voor een binnenlandse verzending riekt heel erg naar oplichting als je niet levert en nergens op reageert.
Ik schrijf het geld af maar doe wel melding bij de fraudehelpdesk en het ACM.

KOOP NIKS BIJ DEZE OPLICHTERS. BESTELLING #DD61039

17. januar 2026

Waardeloos

Waardeloos. Reageren niet op mails en niet telefonisch bereikbaar. Levertijd zou 1 dag zijn. Ik wacht al 10 dagen en hoor en zie niks. We wachten af

13. januar 2026

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt. Prijzen zijn wel meer dan dubbel dan wat het in Duitsland kost. Dat het duurder is snap ik maar dat had ook minder gekund.

10. januar 2026

Klantenservice niet bereikbaar

8 deo sticks ontvangen die onbruikbaar zijn aangezien het draaimechanisme niet werkt. Fabricage fout. Al 3x met die chatbot ‘gesproken ‘ geprobeerd te bellen en gemaild geen enkele reactie, waardeloos.

6. januar 2026

Bestelling #DD60196 niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling #DD60196 van 10 december niet ontvangen. Het pakket is door POSTNL niet afgeleverd en om mij onbekende reden teruggestuurd naar Duitse Drogisterij. Ik kan zien dat het daar op 23 december is afgeleverd. Dat heb ik gemeld via de mail. Duitse drogist reageert niet. Inmiddels heb ik nog wel een betalingsverplichting aan Klarna totdat Duitse drogisterij hen een bericht stuurt dat de bestelling is geannuleerd. Heel vervelend allemaal, kost bakken met energie.

23. desember 2025

Levering

Duidelijke verwittiging ivm levering! Prima product en zeer goed verpakt!

22. desember 2025

Prima product

Het duurde wel wat langer voordat de bestelling kwam maar er werd prima over gecommuniceerd.
Prima product, goed verpakt.

27. desember 2025

Producten kopen van DM merken

Wij hebben 5 jaar in München gewoond en ik mis de DM producten en via de Duitse Drogisterij kan ik nog sommige producten nog vinden en kopen en dat is fijn.

11. desember 2025