Goede producten tegen redelijke prijs! De levering met 4 weken was erg lang. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn als dat vooraf aangegeven wordt. Verbeterpuntje dus. Anders zou het 5* zijn !

1. Legemiddelgrossist

Je hoeft niet meer de grens over voor jouw favoriete Duitse drogisterij producten. Hier vind je kwalitatieve Duitse gezondheidsproducten, cosmetica en huishoudproducten voor een eerlijke prijs. Op voorraad en op werkdagen voor 23:00 besteld, volgende dag in huis in Nederland & België.

3,3

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Een tijdje geleden een bestelling…

Een tijdje geleden een bestelling geplaatst en i.v.m. privé omstandigheden niet kunnen afhalen. Producten gingen retour. Mijn geld is niet teruggestort en heb Duitse Drogisterij geprobeerd te bellen en te mailen. Tot op heden nog steeds geen contact gehad!!

31. januar 2026

Prima producten, slechte communicatie, hele lange levertijd

De producten van deze winkel zijn prima en niet duur, je kunt er alleen wel vanuit gaan dat je een wekenlange levertijd hebt en dat er niet altijd gereageerd wordt op je mails. Uiteindelijk krijg je je producten wel maar je geduld wordt wel enorm op de proef gesteld...Als ze de levertijd en de communicatie op orde zouden hebben zouden ze 5 sterren krijgen.

3. mai 2026

Geen communicatie

Geen communicatie, geen antwoorden op mails. Uiteindelijk geld teruggevraagd na 2 maanden wachten op product. Een erg klantonvriendelijk webshop.

28. april 2026

Heel slechte communicatie

Heel slechte communicatie. Duurt superlang voor antwoord. Sturen mail of je nog langer op je producten wil wachten, maar daarop wordt niet gereageerd, maar de producten komen toch nog binnen. Vreemde gang van zaken.

27. april 2026

Een maand moeten wachten op heel de…

Een maand moeten wachten op heel de bestelling. Dan krijg je mail van klarna, dat het al betaald zou moeten zijn.....
Heb 5 keer gemaild voor annulatie, geen reactie. Als je dan via klarna laat weten dat je nog niks gehad hebt, Dan ineens kan alles verstuurd worden ......raar 🥴🫪

24. april 2026

NOOIT MEER!

NOOIT MEER!! Dat dit soort aanbieders/websites mogen blijven bestaan is onbegrijpelijk… Pure oplichting is onze ervaring:-(. Wees gewaarschuwd!!

1. april 2026

Belachelijk lange levertijd

Producten zijn prima, maar de levertijden en vooral de communicatie over de levertijd is waardeloos. Heb al meerdere keren iets besteld en elke keer duurt het minimaal een maand voor het bezorgd wordt!

21. april 2026

Het duurde best een tijd voor het…

Het duurde best een tijd voor het verzonden werd.
Volgens hdl zijn we nooit thuis en mag ik het bij het winkelcentrum ophalen.
Ik ben invalide en niet blij.
Alles is geleverd.
De producten moet ik nog uit proberen.

20. april 2026

3 Maanden te laat en niet compleet

Het is gewoon 3 maanden te laat aangekomen en ook nog eens niet compleet. Slechte hulp gekregen, voor mijn gevoel ook totaal geen erkenning of beleefdheid voor het niveau van hoe slecht dit is gegaan... jammer, ik ga hier nooit meer bestellen.

10. april 2026

Het zijn serieuze mensen

Het zijn serieuze mensen. Ze lieten me via e-mail weten dat mijn bestelling niet op de verwachte datum bezorgd kon worden, maar later zou aankomen, en vroegen me of ik wilde wachten of de bestelling wilde annuleren. Ik koos ervoor om te wachten, en alles verliep volgens plan.

27. mars 2026