De producten van deze winkel zijn prima en niet duur, je kunt er alleen wel vanuit gaan dat je een wekenlange levertijd hebt en dat er niet altijd gereageerd wordt op je mails. Uiteindelijk krijg je j... Vis mer

Een tijdje geleden een bestelling geplaatst en i.v.m. privé omstandigheden niet kunnen afhalen. Producten gingen retour. Mijn geld is niet teruggestort en heb Duitse Drogisterij geprobeerd te bellen... Vis mer

Goede producten tegen redelijke prijs! De levering met 4 weken was erg lang. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn als dat vooraf aangegeven wordt. Verbeterpuntje dus. Anders zou het 5* zijn !

Het zijn serieuze mensen. Ze lieten me via e-mail weten dat mijn bestelling niet op de verwachte datum bezorgd kon worden, maar later zou aankomen, en vroegen me of ik wilde wachten of de bestelling w... Vis mer

1. Legemiddelgrossist

Je hoeft niet meer de grens over voor jouw favoriete Duitse drogisterij producten. Hier vind je kwalitatieve Duitse gezondheidsproducten, cosmetica en huishoudproducten voor een eerlijke prijs. Op voorraad en op werkdagen voor 23:00 besteld, volgende dag in huis in Nederland & België.

3,3

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

In december 2025 een haarborstel…

In december 2025 een haarborstel besteld nu is het inmiddels maart nog steeds niks geleverd. Ze mailen eerst heel netjes dat het product later zou komen en of ik wou wachten dat wou ik wel maar tot op heden niks meer gehoord of gezien. Ik heb nu zelf al 3x netjes gemaild en geen antwoord meer terug gekregen. Vandaag maar weer een mail eruit gedaan want ik wil mijn geld terug. Hier kopen wij nooit meer. Echt zo'n slechte service.

31. mars 2026

duidelijke communicatie

duidelijke communicatie, werd op de hoogte gesteld dat het iets langer zou duren, heel netjes. en 1 product was niet leverbaar en dus niet geleverd, wat is zelf niet eens direct in de gaten had, maar werd meteen gemeld en direct ook het geld terug gestort, erg netjes ook.

25. februar 2026

I placed an order on February 7

I placed an order on February 7, 2026, which was supposed to arrive on February 23. On that day I received an email saying some products were not in stock, but they might be shipped that week.

Since then, I have received neither the package nor any update. I sent three emails with no reply, and calling the phone number only leads to an automated message.

Very disappointed with the customer service: no response, no package, no refund. Other customers should be aware of this.

16. mars 2026

DM producten online te bestellen.

De site is duidelijk, je kan soepel bestellen.
DM producten zijn online te bestellen in Nederland, dat lukt bij DM site zelf niet.
Bij mijn bestelling heeft het echter heel lang geduurd voordat de bestelling aankwam. Tussen bestellen en afleveren aan huis zat meer als een maand tussen. Weet niet of dat altijd zo is of alleen bij mijn bestelling (wellicht was een product niet op voorraad??).

10. mars 2026

Eerst kreeg ik een mail dat mijn…

Eerst kreeg ik een mail dat mijn bestelling vertraging had nou prima kan gebeuren toen kreeg ik de optie om te annuleren of te wachten ik wou annuleren. Nooit meer antwoord op terug gehad en ik nog een mailtje sturen een paar weken daarna wachtende of het pakket nog kwam… Weer geen antwoord. Uiteindelijk twee maanden later kwam mijn pakket binnen maar nog steeds geen antwoord op mijn mails

20. januar 2026

veel keus

veel keus. snelle levering. producten kwamen op het goede moment. in de toekomst ga ik meer bestellen.

28. februar 2026

Indruk kwaliteit, prijs en levering van product.

Het product wat ik zocht hadden ze gewoon op voorraad. Welliswaar iets duurder dan in een fysieke DM drogisterij in Duitsland, maar je kunt het gewoon niet in enige Nederlandse drogisterij kopen. En halen is me toch iets te duur. Daarom ben ik erg tevreden met de snelle sevice van de Duitse Drogisterij. Ik zal zeker hier weer kopen. Ook de verwerkingstijd en vervoer was erg snel. TOP!

24. februar 2026