De afbeelding van scheermesjes moet beter, ik heb daardoor 2 verkeerde zendingen ontvangen. Ik heb ontvangen Balea precisions Flex pro, maar ik moet hebben Balea Men Revolution5.1. Kunnen we hier... Vis mer
Se hva andre synes
De producten van deze winkel zijn prima en niet duur, je kunt er alleen wel vanuit gaan dat je een wekenlange levertijd hebt en dat er niet altijd gereageerd wordt op je mails. Uiteindelijk krijg je j... Vis mer
Goede producten tegen redelijke prijs! De levering met 4 weken was erg lang. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn als dat vooraf aangegeven wordt. Verbeterpuntje dus. Anders zou het 5* zijn !
Het zijn serieuze mensen. Ze lieten me via e-mail weten dat mijn bestelling niet op de verwachte datum bezorgd kon worden, maar later zou aankomen, en vroegen me of ik wilde wachten of de bestelling w... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Je hoeft niet meer de grens over voor jouw favoriete Duitse drogisterij producten. Hier vind je kwalitatieve Duitse gezondheidsproducten, cosmetica en huishoudproducten voor een eerlijke prijs. Op voorraad en op werkdagen voor 23:00 besteld, volgende dag in huis in Nederland & België.
Kontaktopplysninger
Schillingstraat 7, 2988CT, Ridderkerk, Nederland
- +31180794069
- support@duitsedrogisterij.nl
- duitsedrogisterij.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bestellen ging makkelijk
Bestellen ging makkelijk, goede prijs en redelijk snel geleverd
goede prijs-kwaliteitsverhouding
Goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Helaas waren de door mij bestelde artikelen niet op voorraad waardoor de levertijd langer was dan ik had verwacht. Toen ik hier een vraag over stelde kreeg ik wel vlot een reactie.
BESTEL HIER NIET!
Bestelling in juni geplaatst, levering kon iets langer duren, dus gewacht zoals door hen werd aangegeven. Na een maand toch maar even info gevraagd, excuus maar volgende week krijgt u de bestelling. Nu weet 2 weken later , gevraagd welke smoes er nu weer komt en dat het eerder op oplichting lijkt. Zonder antwoord vandaag een berichtje , geld zal teruggestort worden. Wat een slecht bedrijf, en onbeschoft. Waarschuwing , bestel hier niet.
scammers ,begin juli iets besteld…
scammers ,begin juli iets besteld ,nooit toegekregen en vaak naar hen gemaild maar steeds dezelfde reactie dat ze het gaan uitzoeken ,wat niet gebeurd .
koop hier niet !!!!
Oké, maar....
Producten prima, prijzen super, maar de levertijd....🙄
Overigens wel snelle en duidelijke reacties op mijn mailtjes. Dus tevreden met de producten maar je moet ze niet onmiddellijk nodig hebben want dan heb je een probleem!
(Besteld 18-6-25 ontvangen 26-7-25)
Trage bezorging
Ondanks er extra voor betaalt te hebben wordt de bestelling niet op de afgesproken dag bezorgd. Op vragen hieromtrent wordt niet gereageerd.
Niks bestellen!!
Op 1 juli een bestelling gedaan. Half juli kreeg ik bericht dat mijn bestelling iets vertraagd was. Daarna hoorde ik niks meer. Nog een mail gestuurd, antwoord was dat het nu toch wel snel geleverd zou worden. Niet dus. We zijn vandaag 28 juli en heb nóg niets!!! Bellen heeft ook geen zin, want je krijgt gewoon te horen dat het doorkiesnr niet beschikbaar is. Wat een waardeloos bedrijf!!! Ik hoop maar dat ik mijn geld terug krijg, maar ik vrees het ergste.
Dus mensen, wees gewaarschuwd, bestel hier niets!!! Dit is echt een waardeloos bedrijf!!
kwam later ivm niet voorradig.
kwam later ivm niet voorradig.
Maar verder alles goed verlopen.
Het duurde 6 weken totdat ik mijn…
Het duurde 6 weken totdat ik mijn bestelling ontving. Na 2x te hebben gemaild, kreeg ik pas na 3 dagen een reactie. Vanwege drukte lukt het niet om tijdig te leveren. Ook werd 2x de verbinding verbroken bij het bellen om te vragen waar mijn bestelling blijft.
Ik bestel niet meer bij deze drogist.
Nooit meer bij deze site.
Ruim een maand zitten wachten tot mijn bestelling binnen kwam. Als je een mail stuurt met een vraag over de voortgang krijg je geen bericht terug. Ik had eigenlijk verwacht dat het weer zo'n oplichtings site was. Toch nog mijn spullen binnengekregen (beter laat dan nooit) maar zal hier nooit meer wat bestellen.
Product zoals beschreven
Product zoals beschreven, leveringstermijn was aanzienlijk langer..
Komen afspraken na!
Er wordt keurig gecommuniceerd over levertijd.
Bestelling geplaatst zonder levering
Begin juli bestelling geplaatst en betaald, per direct keurig een bevestiging ontvangen maar dan blijft het stil. Klantenservice tweemaal e-mail gestuurd zonder enige reactie.
Mensen koop hier niet, je wordt bedonderd bij deze website van duitsedrogisterij.nl
Ik heb mijn les geleerd.
Niet geleverde bestemming
Bestelling geplaatst, na 4 weken nog niks ontvangen. Geen reactie op mailberichten. Zonder communicatie bestelling geannuleerd. Echt een slecht bedrijf, komen afspraken niet na.
Late verzending!…
Het heeft erg lang geduurd voor de bestelling wordt verzonden en toen was er nog een gedeelte niet voorradig
Dit bedrijf is heel slecht geworden.
Dit bedrijf is heel slecht geworden.
Telefoon wordt altijd verbroken.
Email wordt niet op gereageerd al zeggen ze van wel in het bandje als je belt.
En de levering is inmiddels twee maanden te laat.
Ik geloof de 1 regel positieve reviews niet.
Dit bedrijf probeert de schade te beperken.
Het geld is al 3 maanden in hun bezit.
Zogenaamd Duitse drogisterij
Zogenaamd Duitse drogisterij, lijkt het op het eerste oog een leuk alternatief voor DM die niet in Nederland bezorgt, maar de prijzen hier zijn doodleuk 2x zo duur als bij DM. Je kan dan beter gewoon naar je lokale drogisterij gaan.
Niets op aan te merken.
Niets op aan te merken.
Besteld en de volgende dag in huis 👍🏼
Alles helemaal goed
Goede prijzen, goede producten en snelle verzending + track en trace
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.