Via Drukwerkonline heb ik brochures laten drukken voor Gallery Louise en het resultaat is echt top. Voor een galerie is kwaliteit essentieel, en die is hier helemaal in orde: de kleuren en de afwerki... Vis mer
Selskapet har svart
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Drukwerk Online. Wat een super service! Ze hebben echt de tijd genomen om alles uit te leggen. Hierdoor zijn we samen tot het mooiste resultaat gekomen. Een... Vis mer
Selskapet har svart
Wij maken op dit moment voor het 3e jaar in rij gebruik van de diensten van DrukwerkOnline voor het drukken van een jaarlijks terugkerende boekje. Wij zijn tevreden over de communicatie zowel d... Vis mer
Selskapet har svart
Voor het drukken van een programmaboekje was e.e.a. niet duidelijk over marges en snijranden. Via telefonisch support en een paar screenshots werd het issue opgelost.
Selskapet har svart
Voor al uw drukwerk, snel, makkelijk en voordelig.
Faunalaan 50, 5928 RZ , Venlo, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooie communicatie, prima drukwerk, ga zo door.

Svar fra Drukwerkonline
Wauw! Wat een service en super kwaliteit!
We zijn helemaal blij! 50.000 flyers dubbelzijdig bedrukt, levering zou ong. 6 dagen zijn en we hebben ze vandaag (binnen 3 dagen) al binnen, TOP!! Nogmaals enorm bedankt!

Svar fra Drukwerkonline
Super geholpen, snelle service en prachtig resultaat!

Svar fra Drukwerkonline
Wat een service! Echt bijzonder dat er zoveel moeite is gedaan om te helpen bij de opmaak voor visitekaartjes. Zeker als je ziet dat alles voor een hele gunstige prijs is aangeboden. Alle complimenten voor Marcel

Svar fra Drukwerkonline
Geweldige service! Drukwerkonline denkt altijd met ons mee en geeft de juiste adviezen per product. Ze snappen goed wat 'klantverwachtingen overtreffen' betekent! Al met al een hele fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken.

Svar fra Drukwerkonline
Flyers besteld, erg tevreden over de kwaliteit. Super blij met de service ook! Ik krijg altijd snel reactie en ze denken met je mee.

Svar fra Drukwerkonline
Wat een geweldige en snelle service. Hoog kwaliteit en top team. Bedankt!

Svar fra Drukwerkonline
De beste service die ik in jaren heb gehad! En ik werk in een B-to-B branche, dus dat zegt wel wat. Ik wilde een afwijkend aantal bestellen van een bepaald type product. Dit aantal kon ik niet kiezen op de website. Vijf minuten later werd ik gebeld: "Refresh de pagina maar. IT heeft de optie erbij gezet". Tevens was het een grote bestelling voor ons bedrijf, dus de totale kosten waren hoog. Ik kon de bestelling echter alleen betalen via iDEAL. Helaas was er die dag geen Raboreader of bedrijfscreditcard aanwezig, dus ik vroeg of het mogelijk was om per factuur te betalen. Vijf minuten later.. je voelt 'em al aankomen: "Als je de pagina refresht, is het nu ook mogelijk om te betalen via factuur". Geniaal!

Svar fra Drukwerkonline
Zeer tevreden. Al meerdere keren hier besteld. Heel klantvriendelijk en altijd op tijd geleverd. Het drukwerk ziet er qua prijs-kwaliteit prima uit.

1e x hier besteld
Heel goed geholpen en snelle levering.
Kom hier zeker terug om te bestellen

Svar fra Drukwerkonline
Drukwerkonline heeft onlangs een spoedopdracht snel afgeleverd. Top service met kwalitatieve goede producten.

Merci voor de hulp!
Een mooi product afgeleverd op een strakke deadline.
De helpdesk heeft me goed geholpen met mijn extra vragen.

Svar fra Drukwerkonline
Prettige service, top. Ben erg tevreden met de kwaliteit van het drukwerk en de snelle levering!

Svar fra Drukwerkonline
Uitstekende klantenservice die heeft geholpen tijdens het maken van de selectie van de juiste producten en de controle van de aangeleverde PDF’s.
Levering was sneller dan aangegeven bij de offerte hetgeen erg prettig is ervaren. Ook was het mogelijk de producten op aparte adressen te laten afleveren.
Ook het geleverde drukwerk is van prima kwaliteit.

Svar fra Drukwerkonline
Fijn contact, snelle levering. Zeer tevreden.

Svar fra Drukwerkonline
Razendsnelle levering (binnen 2 dagen) en voordelig. Goed verpakt en netjes gedrukt.

Svar fra Drukwerkonline
Goede kwaliteit, snelle levering en kennis van drukwerk. Vooral de kennis van drukwerk is voor mij de keuze om voor drukwerkonline te kiezen!

Svar fra Drukwerkonline
Reeds enkele malen drukwerk besteld bij Drukwerkonline.nl. Iedere keer perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Svar fra Drukwerkonline
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.