Via Drukwerkonline heb ik brochures laten drukken voor Gallery Louise en het resultaat is echt top. Voor een galerie is kwaliteit essentieel, en die is hier helemaal in orde: de kleuren en de afwerki... Vis mer
Selskapet har svart
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Drukwerk Online. Wat een super service! Ze hebben echt de tijd genomen om alles uit te leggen. Hierdoor zijn we samen tot het mooiste resultaat gekomen. Een... Vis mer
Selskapet har svart
Wij maken op dit moment voor het 3e jaar in rij gebruik van de diensten van DrukwerkOnline voor het drukken van een jaarlijks terugkerende boekje. Wij zijn tevreden over de communicatie zowel d... Vis mer
Selskapet har svart
Voor het drukken van een programmaboekje was e.e.a. niet duidelijk over marges en snijranden. Via telefonisch support en een paar screenshots werd het issue opgelost.
Selskapet har svart
Voor al uw drukwerk, snel, makkelijk en voordelig.
Faunalaan 50, 5928 RZ , Venlo, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Voor Atelier ROA laten wij ons drukwerk al geruime tijd verzorgen door Drukwerkonline en zijn wij zeer tevreden over de samenwerking. Marcel denkt actief met ons mee, reageert snel en biedt een goede service. De kwaliteit van het drukwerk is hoog en afspraken worden nagekomen.

Svar fra Drukwerkonline
Bij LR internet bestellen we nu al jaren bij Marcel drukwerk voor onze klanten. De klant is altijd erg tevreden met de kwaliteit en snelle levering. Wij als LR zijn ook altijd erg tevreden over het snelle schakelen en het meedenken. Zeker aan te radeno m met deze partij samen te werken!

Svar fra Drukwerkonline
Hele fijne communicatie en alles liep volgens planning dus levering perfect op tijd. Top service!

Svar fra Drukwerkonline
Goede en snelle service, er waren een aantal hobbels in de weg (verkeerde uitlijning en pakket kwijt) maar is geheel kosteloos en snel opgelost.

Svar fra Drukwerkonline
Ruim 2 jaar verzorgd Drukwerkonline het drukwerk voor mijn organisatie.
Altijd op tijd geleverd en het ziet er zeer netjes uit.
Regelmatig telefonisch contact, wanneer er vragen zijn.
Je wordt netjes te woord gestaan.
Mijn ervaring met Drukwerkonline is fantastisch. Menig drukkerij kan hier een voorbeeld aan nemen.

Svar fra Drukwerkonline
De communicatie verliep heel prettig en snel. Ik heb van een .pdf boekjes laten maken, een soort syllabus. De kwaliteit van papier en druk is heel mooi. Dus aanrader!

Svar fra Drukwerkonline
Super service! Er wordt goed meegedacht door Marcel en we krijgen altijd snel reactie. Wij zijn erg tevreden!

Svar fra Drukwerkonline
Voor Stichting Blauwe Lijn zocht ik een drukker die mooie kaarten kon drukken voor onze watertoekomstspellen. De offerte kwam erg snel na mijn vraag, en ook de prijs was heel positief en gunstig. Daarna verliep de opdracht heel snel en dacht het bedrijf goed mee in de uitwerking. De producten zijn snel geleverd en zagen er heel goed uit. Voor herhaling vatbaar en wij hopen met deze kwaliteit van drukwerkonline dat we de spellen goed gebruikt gaan worden door onze doelgroep.

Svar fra Drukwerkonline
Ik heb via drukwerkonline visitekaartjes aangevraagd welke ik wil gebruiken voor mijn vrijwilligersfunctie voor het goede doel; deze visitekaartjes werden mij onder het mom van sponsoring toegestuurd; super.

Svar fra Drukwerkonline
Vlotte snelle afhandeling, sneller geleverd dan gedacht en de kwaliteit is uitmuntend.

Svar fra Drukwerkonline
Bestand werd gratis nog wat aangepast om tot de juiste zigzag te komen, prima service!

Svar fra Drukwerkonline
Handige bestelsite, vlotte levering en mooie kwaliteit. Zeer tevreden!

Svar fra Drukwerkonline
Bestelling geplaatst en bleek achteraf op gecoat papier te zijn, wat wij niet verwacht hadden. Was voor ons niet duidelijk. Na melding werd er direct meegedacht aan een oplossing en deze d.m.v. een zeer coulant aanbod opnieuw gedrukt op juist papier. Nieuwe order was perfect en zeer snel geleverd. Top service en goede kwaliteit!

Svar fra Drukwerkonline
Doen wat ze zeggen. Denken met je mee, ook qua levertijd. Duidelijke en eerlijke communicatie.
Keep up the good work!

Svar fra Drukwerkonline
Zeer behulpzaam en meewerkend. Drukwerk een dag eerder bezorgd dan op de offerte. Mooi gedaan.

Svar fra Drukwerkonline
Flyers voor ons bedrijf gedrukt, erg tevreden over de snelle communicatie en uitstekende service! Zo kom je ze nog zelden tegen!

Svar fra Drukwerkonline
Fijne en snelle service om doordruksets te leveren.
Er zat wat tijdsdruk achter en het was dan ook fijn dat er snel werd meegedacht waardoor het bestelproces eenvoudig maar doeltreffend doorlopen kon worden.

Svar fra Drukwerkonline
Er was goed overleg en denken met je mee. We zijn super blij met onze schrijftjes. Mooie kwaliteit en snelle levering.

Svar fra Drukwerkonline
Direct persoonlijk contact, een snelle levering en een prachtig resultaat.

Svar fra Drukwerkonline
Fijne meedenkende drukker. Het drukwerk ziet er ook goed uit. Complimenten!

Svar fra Drukwerkonline
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.