Selskapet har svart
Wij maken op dit moment voor het 3e jaar in rij gebruik van de diensten van DrukwerkOnline voor het drukken van een jaarlijks terugkerende boekje. Wij zijn tevreden over de communicatie zowel d... Vis mer
Selskapet har svart
Voor het drukken van een programmaboekje was e.e.a. niet duidelijk over marges en snijranden. Via telefonisch support en een paar screenshots werd het issue opgelost.
Selskapet har svart
Voor al uw drukwerk, snel, makkelijk en voordelig.
Faunalaan 50, 5928 RZ , Venlo, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Allemaal top. Super voor mekaar. Blij mee. Keep up the good work!
Via Drukwerkonline heb ik brochures laten drukken voor Gallery Louise en het resultaat is echt top. Voor een galerie is kwaliteit essentieel, en die is hier helemaal in orde: de kleuren en de afwerking laten het werk goed tot zijn recht komen. De levering was ook nog eens snel. Daarnaast ben ik goed geholpen door Maurice, die prettig en duidelijk communiceerde. Een aanrader, ik bestel hier zeker weer!

Svar fra Drukwerkonline
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Drukwerk Online. Wat een super service! Ze hebben echt de tijd genomen om alles uit te leggen. Hierdoor zijn we samen tot het mooiste resultaat gekomen. Een mooi werkboek voor mijn cursisten en een hoogwaardig certificaat. Bedankt!

Svar fra Drukwerkonline
Na een productiefout werd er binnen slechts enkele dagen zonder discussie een herstelorder geleverd zodat we onze deadline konden halen. De communicatie gaat snel en vriendelijk met echte mensen en geen chatbots.

Svar fra Drukwerkonline
Ik ben fijn geholpen, Marcel is een fijn mens om zaken mee te doen. Prima kwaliteit, alle drukwerk ziet er top uit!

Svar fra Drukwerkonline
Ik bestelde een zipper beursdoek en had deze snel nodig. Zonder problemen en van goede kwaliteit is deze binnen korte tijd, netjes op tijd, geleverd. Bij een vraag, wordt er even gebeld om e.e.a. te checken. Echt een hele goede ervaring. En nou is mijn klant met het beursdoek ook nog in de prijzen gevallen, hoe leuk!

Svar fra Drukwerkonline
Korte lijntjes en snel antwoord op vragen. Drukwerk prima en zeer vlot geleverd!

Svar fra Drukwerkonline
Al een aantal keer bedrukte enveloppen besteld en altijd netjes en snel geleverd! Ook denken ze mee met het ontwerp, top!

Svar fra Drukwerkonline
Netjes en tijdig geleverd. Bestelling na ongeveer een week ontvangen. Datum aflevering bij bestelling gecommuniceerd en nagekomen. Drukwerk ziet er ook netjes uit.

Svar fra Drukwerkonline
Wij zijn tevreden over de communicatie zowel digitaal als telefonisch. Men denkt actief met ons mee in het proces van het ontwerpen en geven mogelijkheden aan vanaf de 1e opzet tot aan de aflevering.
Het met ons mee schakelen in de aantal pagina's en de daadwerkelijke aantal boekjes dat er gedrukt worden ervaren wij als zeer prettig. Hierin is in overleg heel veel mogelijk.
Dit alles maakt dat wij ook dit jaar erg content zijn met het daadwerkelijke eindproduct.

Svar fra Drukwerkonline
Groot precizie drukwerkzeil van 14 bij 4 m onder tijdsdruk besteld. Helaas geleverd met productiefout. Na telefonisch contact onmiddellijk accuraat en klantvriendelijk behandeld door Marcel. Top service en mooi resultaat. Echte aanrader!

Svar fra Drukwerkonline
Zeer tevreden over de fantastische service en de kwaliteit van Drukwerkonline.
Een erg snelle levering (zelfs eerder geleverd dan bevestigd!), een topkwaliteit van het drukwerk en een fijne klantenservice maakt Drukwerkonline erg plezierig om mee samen te werken.

Svar fra Drukwerkonline
Drukwerkonline is een zeer professionele partij. Ze snappen mijn (drukwerk) vraag altijd en komen met de beste oplossing. Ze zijn snel, tijdig en kundig.
Ik bestel mijn drukwerk graag bij ze, dan weet ik zeker dat het goed komt. Uitermate tevreden.

Svar fra Drukwerkonline
Dit bedrijf denkt echt met je mee. Niet zomaar klakkeloos het aangeleverde drukken, maar afstemming met de klant. Snelle communicatie, menselijk contact. Complimenten!
Zeer tevreden over het drukwerk! De kwaliteit is uitstekend, de levering was snel en alles is prima verlopen. Zeker een aanrader!

Svar fra Drukwerkonline
Snelle service en persoonlijk contact bij iedere grote of kleine bestelling. Goed geholpen door Marcel en zeer scherpe prijzen. Aanrader

Svar fra Drukwerkonline
Flyers geheel naar wens en snel geleverd!

Svar fra Drukwerkonline
Bij Drukwerkonline weet je wat je krijgt!
Of het nu hoogstaand drukwerk is voor een jubileumboek of flyer altijd wordt er kwaliteit geleverd door Drukwerkonline.
Er wordt goed meegedacht en niets gaat zonder dat ze het zelf nagelopen hebben daadwerkelijk het drukproces in.
Oftewel, een drukker die gaat voor kwaliteit. Dat is tegenwoordig niet standaard meer.

Svar fra Drukwerkonline
Wij hebben een zeer goede ervaring met Drukwerkonline.nl, goede kwaliteit ,snelle levering,
Voor een goede prijs .
Mechanisatiebedrijf Speelman

Svar fra Drukwerkonline
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.