Dårlig kundebehandling. En har rett på 5 års reklamasjon, men denne opprettholdes ikke. Hadde holdt meg langt borte fra denne nettsiden!!! Min sønn på 15 år kjøpte en dyr trapstar jakke. Bruk... Vis mer
Utforsk vårt utvalg av stilige t-skjorter, shorts, gensere og tracksuits på DripWear.no. Oppdater garderoben din med moderne klær som skiller seg ut.
Norge
- dripwear.no
Har ikke svart på negative anmeldelser
Hold dere unna den nettsiden
Hold dere unna den nettsiden. Jeg bestilte en trapstar tracksuit hos de her den 13 feb 2026 og de har ennå ikke send varen på shop appen så står det fortsatt venter på informasjon og jeg har sendt over 5 emails etter sist gang de tok kontakt og de har ennå ikke skrevet tilbake på 7 dager og jeg mener rett ut alle som vil ha replika klær gå å kjøp det et annet sted med mer rimelig pris jeg tenkte ikke over at en trapstar stracsuit
Skal koste så mye som 4k fordi jeg har lett etter akk den typen fordi trapstar er helt utsolgt og jeg tenkte kanskje det var en god ide og bestille fra de her men vel det var ikke det er litt sykt at man får en ekte tracksuit for 1700 vel jeg gjorde en feil og jeg vil ikke at andre skal gjøre det
Samme hvis dere vil ha ekte klær gå til strtsply de har den perfekte servicen og og ekte klær og du venter ikke mer en 6 dager får at varen er levert så hold dere unna dripwear.no
fake klær fra kina
Dessverre er klærne reps - fakes fra kina ikke kjøp med mindre du ville ha fake klær fra aliexpress for jævlig dyrt.
Fake produkt & 1 mnd eller mer levering
Gir inntrykk av de er norsk - men varene blir sendt fra Kina.. Bestilte jakke 16.Desember og det er 10.Januar idag, jakken har fortsatt ikke kommet.
Styr unna!!!!!!!
Bra service
Bra service, fornøyd med hjelpen. Anbefales!
Denne netthandel stedet er helt drit…
Denne netthandel stedet er helt drit bare svindel styr unna denne siden de sender vare fra kina det tar mdr før pakkene kommer å det er fake produkter drip wear er fake... fake fake å bare fake!!!!!
Jeg kjøpte en trapstar tracksuit og den…
Jeg kjøpte en trapstar tracksuit og den er fake brukte mye penger på dette, holde dere unna denne nettsiden
Fake Trapstar jakke
Fake produkter, scannet QR koden på min sønn sin Trapstar jakke, denne er fake. Ønsker du fake produkter, kan dette kjøpes langt rimeligere andre steder.
Jeg bestilte nylig klær fra Dripwear
Jeg bestilte nylig klær fra Dripwear, og selv om det tok litt lengre tid enn forventet å motta varene, er jeg svært fornøyd med både kvaliteten og servicen. Kundeservice var fantastisk – de fulgte opp bestillingen min og sørget for at jeg ble godt informert underveis. Takket være den hjelpen jeg fikk, kan jeg se helt bort fra forsinkelsen. Klærne er av topp kvalitet og passer perfekt. Jeg kommer definitivt til å handle her igjen og kan trygt anbefale Dripwear til andre!
Rask leveringstid og bra…
Rask leveringstid og bra kundebehandling!
Styr unna, FAKE klær fra Kina!
Om jeg kunne ha gitt dem 0 stjerner så hadde jeg gjort det.
Man tror man har gjort et godt kjøp når man får en joggedress til 4000+kr til 1500kr, men sannheten er at man betaler for FAKE klær. Varene kommer i pakke fra Kina, og kvaliteten er så ille at etter 2 mndr så er hele antrekket full av nupper.
Når man så kontakter dripwear.no så mener de at dette skyldes forbrukern da vedkommende ikke vasket plagget på kaldvask. I vaskeanvisningen står det 30graders vask, noe vi har fulgt. Når man så konfronterer med dette så får en ny melding om at feilen da ligger i vaskemaskinen vår og i behandlingen vi skal ha gitt produktet. Men at det er produksjonsfeil, nei det kan det ikke være.
Så styr unna denne nettsiden og bruk heller pengene deres på andre ting.
Hilsen en mor som nå skal ta saken til Forbrukerrådet for slik dripwear opererer og behandler sine kunder er uakseptabelt!!! Fullstendig ansvarsfraskrivelse!!!

Dårlig kundebehandling
Min sønn på 15 år kjøpte en dyr trapstar jakke. Brukte alle sine sparepenger. Denne jakken er fint brukt i 3 måneder og den er nå raknet i sømmen. En jakke til denne prisen bør være i såpass god kvalitet at den ikke rakner i sømmen.
Har aldri opplevd å ikke få tilbake en vare som har raknet i sømmen etter så kort tid. Det er sendt inn bilder som tydelig viser at dette er i sømmen og ikke skade påført av min sønn.
Veldig trist at drip wear ikke velger å ta bedre vare på kundene sine.
Vi kommer ikke til å gi oss på dette.

Elendig service
Elendig service. Min sønn på 15 år kjøpte en trapstar jakke i november ifjor, altså for 3 måneder siden. Nå er tråden i sømmen ved ermen begynt å rakne. Sendte inn klage og fikk tilbakemelding at dette kunne være slitasje etter lang tids bruk. Den er fint brukt i 3 måneder så skjønner ikke helt at de kan skrive etter lang tids bruk. Min sønn får ingen ny jakke og ikke pengene tilbake. Han har brukt alle sine sparepenger på denne jakken. Dette går under reklamasjon, så vi sitter her og skjønner ingenting. Har aldri opplevd lignende. Anbefaler ingen å bestille klesplagg fra denne nettsiden.

Svar fra Dripwear
Flott kundeservice behandling 👍veldig…
Flott kundeservice behandling 👍veldig fornøyd med varene 😊
Kansellerte bestillingen og fikk…
Kansellerte bestillingen og fikk pengene tilbake på konto
I dag mottok jeg mine Trapstar
I dag mottok jeg mine Trapstar - Shooters Tracksuit, og jeg er svært fornøyd med prisen og kundeservice.
Leveringen var også utrolig rask!
Anbefales på det sterkeste!
Sykt bra kvalitet
Sykt bra kvalitet, og super rask levering! Anbefales på det sterkeste🤩
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice, produktet kom etter 9 dager, super fornøyd med kvaliteten.
Veldig god kvalitet
Veldig god kvalitet, anbefales🤩