Drinksaver Anmeldelser

4,4

Vi er overordnet glade for glassene. De har en god størrelse - problemet er, at lågene går meget let i stykker og at det bliver en dyr udgift for borgeren, der benytter dem.

Vi og vores beboere på bostedet har haft stor nytte af glasset. Det har sparet personale for meget rengøring hos de beboere, som ikke kan anvende et almindelig glas. Også for vores beboere som mister... Vis mer

1. Husholdningsbutikk
  2. Glasstøybutikk
  3. Leverandør av mobilitetsutstyr

Vi hos Drinksaver er dedikerede til at designe og udvikle innovative produkter, der forbedrer brugernes velbefindende. Vores mål er at skabe funktionelle og veludformede løsninger, der ikke kun ser godt ud, men også giver maksimal selvstændighed i hverdagen. Hos Drinksaver er vi meget stolte af vores drikkeglas, som er resultatet af et samarbejde mellem designingeniører og ergoterapeuter. Vores mål er at skabe et produkt, der ikke kun tillader nemt indtag af drikkevarer, men også forhindrer utilsigtet spild, samtidig med at det blot er et almindeligt drikkeglas.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kæmpe anbefaling

Jeg har længe haft udfordringer med at mine glas skvulper over mens jeg sejler, det har drinksaver gjort op med. Siden jeg har købt drinksaver er glassene blevet fast inventar på min båd. Kæmpe anbefaling herfra!

2. februar 2024

Svar fra Drinksaver

Tak for din anbefaling, Rasmus!

Det glæder os at høre, at vores glas har fået en fast plads ombord på din båd. Vi håber fortsat, at du vil være tilfreds med vores produkter, og at du kan nyde dine drikke, selv når bølgerne er høje.

En genial løsning

En helt genial løsning, til ALLE som ønsker at undgå spild! Et fantastisk design, som jeg især har haft glæde af at give til mine bedsteforældre. Særligt min mormor har problemer med knogleskørhed, hvor hun ofte fortæller mig hvor gode drikkeglassene er for hende. Derudover er de æstetisk flotte at have stående. 😍

1. februar 2024

Svar fra Drinksaver

Tak for din anbefaling, Cathrine!

Det varmer vores hjerter at høre, at vores drikkeglas har været til glæde for dine bedsteforældre, især din mormor. Vi er glade for at vide, at de ikke kun er funktionelle, men at I også synes, de er æstetisk tiltalende. Vores vision er at skabe æstetisk tiltalende produkter, som enhver ville have lyst til at benytte.

Tak for at dele din positive oplevelse med os!

Drinksaveren er et fantastisk…

Drinksaveren er et fantastisk alternativ til Tudekoppen som har manglet en fornyelse i mange år.
Man kan se hvad man drikker, og virker mere etisk værdigt at bruge i hverdagen.
Mine elever er også meget begejstret for design og funktion.

31. januar 2024

Svar fra Drinksaver

Tak for din feedback, Bettina.

Det glæder os at høre, at du finder vores produkt som et "fantastisk" alternativ til tudekoppen. Vores vision var at skabe et drikkeglas, der inkluderede tudekoppens funktioner, men i modsætning til tudekoppen, opfordrer til korrekt indtagelse af væske på en æstetisk måde. Derfor betyder det rigtig meget for os at høre, at du deler denne holdning med os. Tak!

Yderligere tak for at dele oplevelsen hos dine elever med os!

Super design og funktion

Super design og virkelig god til folk med finmotoriske udfordringer, ryster på hænderne, har svært ved at holde på et almindeligt glas eller bare til børn, hvor man gerne vil have væsken bliver i og ikke er udenfor glasset.
Virker som et helt almindeligt glas, hvor man før måtte ty til en tudekop.
Stor anbefaling herfra 👍

24. januar 2024

Svar fra Drinksaver

Tak for din anbefaling og uddybning, Jan!

Vi sætter stor pris på, at du deler de forskellige brugsscenarier med os, hvilket viser, at produktet kan imødekomme behovene hos en bred vifte af kunder med forskellige udfordringer.

Det glæder os at høre, at glasset fungerer som et almindeligt glas for jer og kan erstatte behovet for en tudekop.

Endnu en gang, tak!

Smart og effektivt

Jeg har købt et par stykker og er vildt imponeret. Det hjælper mine børn og mine travle hverdage. Helt sikkert anbefales.

12. oktober 2023

Svar fra Drinksaver

Tak for din anbefaling, Linda!

Vi er glade for at høre, at du er imponeret af vores produkter og at de har været til gavn i jeres travle hverdage!

Elegante glas - uden at spilde 😊

Glassene virker helt perfekt til både varme og kolde drikke - særligt, hvis man ryster på hænderne, er de en stor hjælp.
Hele familien bruger dem i bilen og andre steder, hvor vi ellers tit kommer til at spilde, når vi er på farten.

1. januar 2024

Svar fra Drinksaver

Tak for din anbefaling, Birgitte!

Vi er glade for at høre, at vores drikkeglas har været til hjælp for dig og din familie, især når I er på farten. Det er fantastisk at vide, at de er effektive både til varme og kolde drikke og hjælper med at undgå spild. Vi sætter pris på din feedback og håber, at vores glas fortsat kan gøre jeres hverdag lidt lettere og mere behagelig når i er på farten.

Funktionen kop, et godt alternativ

Jeg er Psykomotorisk terapeut, med kompetence indenfor dysfagi. Jeg har indkøbt glasset til udvalgte beboer på plejehjem.

Jeg har meget ros, af produktet, men også også et par kritiske punkter.
At drikke af glasset kommer mere naturligt end, alternativerne som tude kop, eller Heidi koppen. Vi oplever dog at den kan blive lidt bred, hvilket kan vanskeliggøre opgaven at holde på væsken, hvis du ikke er så stærk omkring dine læber.

glasset er rigtig godt til tynde væsker eller væsker at nektar tykkelse, men man kunne ønske sig en version til tykkere væsker.

samtidig kan den lille kant der holde på overdelen være udfordret i industri vask.

Derudover er glasset et spændene hjælpemiddel, der bestemt har sin plads på Market.

15. januar 2024

Svar fra Drinksaver

Tak for din feedback, Andreas, og for at dele dine observationer som psykomotorisk terapeut.

Det er glædeligt at høre, at glasset har vist sig at være et godt alternativ, især når det kommer til drikkeoplevelsen for beboere på plejehjem. Dysfagi har været en essentiel del af udviklingen af vores drikkeglas, så det betyder meget, at du har kompetencer inden for dette område.

Tak for at dele dine kritiske punkter; det betyder meget, da vi til enhver tid gerne vil sikre den bedste oplevelse for vores brugere. Vi ønsker med vores drikkeglas at opfordre til korrekt indtagelse af væske på den mest æstetiske måde.

Vi håber, at vores glas kan forbedre drikkeoplevelsen og styrke selvtilliden for vores brugere, samt at dette kan være et produkt, som I fortsat kan benytte til personer, der lider af dysfagi.

Det der gør Drinksaver til en god…

Det der gør Drinksaver til en god oplevelse, er at det ligner et almindeligt glas.

1. desember 2023

Svar fra Drinksaver

Tak for din feedback, Miriam! Vi værdsætter din kommentar og er glade for at høre, at du sætter pris på, at Drinksaver ligner et almindeligt glas. Det er vores mål at kombinere funktionalitet med æstetik, så det er dejligt at vide, at det bliver værdsat.

Vild med funktionaliteten

Vild med funktionaliteten. Så godt et produkt, der rammer et hul i markedet

7. desember 2023

Svar fra Drinksaver

Vi er taknemmelige for din feedback og glade for at høre, at du værdsætter funktionaliteten i vores produkt. Vi håber, at vores produkt vil fortsætte med at imødekomme dine forventninger og levere positive oplevelser fremadrettet. Tak!

Perfekt drikkeglas til mig

Perfekt drikkeglas til mig, som er usikker på hånden.

12. januar 2024

Svar fra Drinksaver

Vi sætter stor pris på din anmeldelse, Lis! Det glæder os at høre, at vores produkt fungerer godt for dig, især når du føler dig usikker på hånden. At være usikker på hånden eller ved rystelser på hånden er noget, vi hos Drinksaver har fokuseret meget på gennem vores udvikling. Så tak for at dele det med os, det betyder meget!

Geniale glas til ældre

Det har hjulpet min farfar med at kunne drikke selvstændigt igen og det sætter vi stor pris på.

5. januar 2024

Svar fra Drinksaver

Tak for din tilbagemelding, Nicklas! Det glæder os at høre, at vores glas har været til hjælp for din farfar og har muliggjort, at han kan drikke selvstændigt igen. Det er dejligt at vide, at vores produkt har haft en positiv indvirkning på hans livskvalitet. Vi sætter stor pris på din feedback og værdsætter, at du delte hans erfaring med os.

Købte Drinksaver til min mor som har…

Købte Drinksaver til min mor som har Parkinson. Hun bruger nu ikke mere sugerør. FANTASTISK.

5. januar 2024

Svar fra Drinksaver

Tusind tak for din feedback, Daniel.

Det er fantastisk at høre, at Drinksaver har været til gavn for din mor og har gjort det muligt for hende at undvære sugerør. Tak for at dele din positive oplevelse med os!

Meget alsidigt glas - mange funktioner

Virkelig et glas til alsidig brug, både hos mennesker med og uden handicap.
De bliver flittigt brugt her i huset,
især børnebørn nyder godt af dem.
Et stort hit er hullet til sugerør

29. september 2023

Svar fra Drinksaver

Mange tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at vores produkt har fundet sin plads i dit hjem og har givet værdi for dine børnebørn, såvel hos personer med og uden handicap.

Det er vores mål at skabe produkter, der passer til alles behov, og det glæder os at vide, at vores glas har gjort en forskel for dig og dine kære, samt at i nyder de forskellige funktioner her i blandt hullet til sugerør. Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

Virkelig gode glas😀

Jeg modtog i midten af september 8 drinksaverglas og de bliver flittigt benyttet, både ude og inde. Derudover har jeg altid et glas med i bilen, hvor jeg før havde et almindeligt glas, men der spildte jeg tit. Det gør jeg så ikke mere😀 bh Brian

20. september 2023

Svar fra Drinksaver

Tak for din feedback! Det glæder os at høre, at vores spildfrie drikkeglas har fundet en plads i dit daglige liv, både hjemme og når du er på farten i bilen. Vi er glade for at kunne gøre din oplevelse mere bekvem og spildfri. Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

De er bare så gode.!

De er bare så gode, funktionelle. Tak for at opfinde dem👍👍🍀

Først i okt var jeg sammen med andre, med samme problematikker , som min mand (parkinson). Jeg har beholdt de 4 “glas” og givet de andre 4 til 4 andre, så de kan prøve den af. Vi var 36 til arrangementet, hvor jeg “reklamerede” for dem. Håber I for god vind med dem. Måske en annonce i Parkinson foreningens blad… en ide.
Mvh Rebekka

28. september 2023

Kære Rebekka

Mange tak for dine rosende ord! Det betyder virkelig meget for os at høre, at vores produkter har gjort en positiv forskel i jeres liv og specielt hos din mand. Tak for at være med til at sprede budskabet om produktet og vi håber at andre med Parkinson også kan få gavn af produktet.

Hvis du har lyst, vil vi rigtig gerne høre mere omkring jeres oplevelse af produktet og om produktet opfylder alle jeres ønsker. Du er altid velkommen at kontakte mig hvis det er noget du har lyst til dele, du finder kontakt oplysningerne på, https://www.drinksaver.dk/contact.

Bh
Laila

DRINKSAVER til alle.

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg har nu brugt DRINKSAVER i 1 måned og kan kun anbefale andre til også at anskaffe sig DRINKSAVER, da de kan bruges af alle og alle kan have glæde af dem. Jeg synes glassene har et flot og stilrent design, og ligger godt í hånden, så jeg bruger dem som almindelige drikkeglas derhjemme, både når vi har gæster og til hverdag. Når jeg går rundt derhjemme, burger jeg låget, så jeg ikke spilder og det fungerer rigtig godt. Jeg har også DRINKSAVER med i båden og det fungerer SÅ godt, både det at jeg ikke spilder og den nye magnet, som gør at glasset ikke vælter, mens vi sejler.

28. september 2023

Svar fra Drinksaver

Tusind tak for din fine anmeldelse og din anbefaling, Jana.

Det glæder os oprigtigt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores drikkeglas og låg. Det er virkelig fantastisk at vide, at de har vist sig nyttige både i dit hjem og på båden. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at uddybe dine brugsscenarier og fremhæve, hvor alsidigt vores produkt er i forskellige situationer.

Din anerkendelse af vores stilrene design og funktionalitet varmer vores hjerter og bekræfter os i vores stræben efter kvalitet og brugervenlighed. Vi håber vores magnet løsning viser sig at være lige så nyttig, som vores drikkeglas og låg.

Endnu engang tusind tak for din feedback og anbefaling.

Husk telefonen, nøglerne og Drinksaver

Ligesom telefonen og nøglerne, er Drinksaver blevet min tro følgesvend. Tiden med de lange køreture, er blevet en fornøjelse. Jeg kan være sikker på, at nå til et møde, uden pletter på tøjet.

1. september 2023

Svar fra Drinksaver

Tak for din feedback, Anna-kari.

Det glæder os at høre, at Drinksaver har vist sig at være en trofast følgesvend under dine lange køreture. Det er fantastisk at vide, at vores produkt har gjort dine rejser mere behagelige og bekymringsfrie. Vi er glade for at kunne bidrage til at sikre, at du når dine møder uden at bekymre dig om pletter på tøjet.

Lever op til alt hvad de lover!

Glasset er lige så godt som annonceret. Jeg har haft den i bilen og på gåture og har ikke spildt noget :)

6. september 2023

Svar fra Drinksaver

Tak for din feedback, Regin!

Vi er glade for at høre, at vores produkt har levet op til dine forventninger og har været lige så effektivt som annonceret. Det er fantastisk at vide, at det har fungeret godt for dig både under bilkørsel og gåture, og at du ikke har oplevet noget spild. Endnu engang tak!

Perfekt til ældre og svagelige personer

Perfekt drikkeglas til ældre svagelige mennesker. Har købt glas til min demente far, og det var helt rart, at kunne hjælpe ham med at drikke uden at spilde.

6. september 2023

Svar fra Drinksaver

Tusind tak for at dele din oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at vores drikkeglas har været til stor hjælp for din far og dig. Det er vores mål at skabe produkter, der gør hverdagen lettere og mere komfortabel! Så tak for din feedback, det sætter vi stor pris på!

Respekt for virksomheden der gør det…

Respekt for virksomheden der gør det muligt for mennesker i kørestol at nyde fadøl på festival uden at spilde!

1. september 2023

Svar fra Drinksaver

Mange tak for dine venlige ord og din opbakning! Det er vores glæde at gøre det muligt for alle at nyde deres festivaloplevelser fuldt ud - uden at opleve spild.