Vi er overordnet glade for glassene. De har en god størrelse - problemet er, at lågene går meget let i stykker og at det bliver en dyr udgift for borgeren, der benytter dem.
Se hva andre synes
En helt genial løsning, til ALLE som ønsker at undgå spild! Et fantastisk design, som jeg især har haft glæde af at give til mine bedsteforældre. Særligt min mormor har problemer med knogleskørhed, hv... Vis mer
Selskapet har svart
Vi og vores beboere på bostedet har haft stor nytte af glasset. Det har sparet personale for meget rengøring hos de beboere, som ikke kan anvende et almindelig glas. Også for vores beboere som mister... Vis mer
Selskapet har svart
Super design og virkelig god til folk med finmotoriske udfordringer, ryster på hænderne, har svært ved at holde på et almindeligt glas eller bare til børn, hvor man gerne vil have væsken bliver i og... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Vi hos Drinksaver er dedikerede til at designe og udvikle innovative produkter, der forbedrer brugernes velbefindende. Vores mål er at skabe funktionelle og veludformede løsninger, der ikke kun ser godt ud, men også giver maksimal selvstændighed i hverdagen. Hos Drinksaver er vi meget stolte af vores drikkeglas, som er resultatet af et samarbejde mellem designingeniører og ergoterapeuter. Vores mål er at skabe et produkt, der ikke kun tillader nemt indtag af drikkevarer, men også forhindrer utilsigtet spild, samtidig med at det blot er et almindeligt drikkeglas.
Kontaktopplysninger
Svend Aagesens Alle 10B, 2650, Hvidovre, Danmark
- contact@drinksaver.dk
- drinksaver.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi er overordnet glade for glassene
Fungere fint til parkinson- rystelser.
Fungere fint til parkinson- rystelser.
Fin størrelse.
Svindel
Jeg har intet modtaget. Ville give dem i gave og måtte komme tomhændet, virkelig frustrerende. Har skrevet en mail men heller ikke her, kommer der svar.
Fantastisk hjælpemiddel - uden stigmatisering
Jeg stødte første gang på Drinksaver-produktet, da jeg hørte om virksomheden bag. Jeg syntes, de var nogle seje iværksættere, der virkelig brændte for at gøre en forskel for mennesker, der er udfordrede i forhold til noget, mange af os tager for givet – nemlig at kunne drikke selvstændigt og trygt af et almindeligt glas, uden frygt for spild og de sociale stigmata, der ofte følger med synlige hjælpemidler.
Efterfølgende købte jeg produktet og kunne ved selvsyn opleve, hvor positivt det skiller sig ud fra andre "typiske" hjælpemidler. Det er ikke blot virkelig pænt og af høj kvalitet, men også særdeles funktionelt – både til kolde og varme drikke, i selve drikkeoplevelsen, håndtering af låg og opvask. Noget af det, jeg især sætter pris på, er, at man i Drinksaver-glassene – i modsætning til f.eks. en klassisk "tudekop" – kan se indholdet, hvilket styrker alle de sensoriske oplevelser af drikken.
Når jeg serverer drikke for personer, der har udfordringer med at drikke selvstændigt uden at spilde, vil Drinksaver helt klart være mit valg – både for at minimere stigmatiseringen og for at fjerne en eventuel oplevet barriere mellem os. Og så er Drinksaver også en genial løsning under bilkørslen🙂
Holder hvad de lover
Holder hvad de lover. Glassene fungere perfekt til vores demente borgere
Great design thinking
Genialt og simpelt
Genialt og simpelt! Og ikke mindst “usynligt” 😊 Et hjælpemiddel uden stigmatisering som løser et stort problem med en helt simpel læsning.
Endelig kan jeg have kaffe med i bilen…
Endelig kan jeg have kaffe med i bilen uden at det er ud over det hele. TAK!!
Spændende produkt
Et virkelig godt produkt som gør det muligt at drikke uden at spilde.
Et virkelig godt produkt som gør det nemt for folk med tremor at drikke uden at spilde. Flot, enkelt design.
Gennemført design
Glas, der kan hjælpe mennesker med fx parkinsonisme med at drikke. Virkelig et fint glas, der er gennemtænkt designmæssigt.
Meget flotte
Meget flotte. Drikker af det som et helt almindeligt glas.
Virkelig smart produkt
Virkelig smart produkt. Værdigt. Fler-funktionelt: med sugerør, eller som almindeligt hverdagsglas. Tåler varmt og koldt og kan rengøres i vaskemaskine. Mindre stigmatiserende af handicap/funktionsnedsættelse👍🏼
Glæder mig til det blir lavet af bio-materialer😉
den en smart og god til folk med…
den en smart og god til folk med parkinson
Der er en godt drikke kopp
Der er en godt drikke kopp
Smart
Smart og pænt glas til alle typer af drikkelse.
Set på messe
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.