Meget tilfreds. Næsestripsene er overraskende gode. De gør, så der er mere fri adgang til luft gennem næsen - og dermed mindre snorken. Jeg mærker en tydelig forskel.
Meget tilfreds med de købte næsestrips (gennemsigtig, normal). Giver god luft i næsen. Eneste minus er, at ved brug hver nat bliver næseryggen efterhånden lidt skinnende, der hvor strippen har siddet,... Vis mer
4 solide stjerner for rigtig god kundeservice, hvilket vægter meget højt i min bog. Venlig og løsningsorienteret vejledning. Og så ringede de endda mig op i telefontiden, efter jeg havde forsøgt at ko... Vis mer
Feelair leverer næsestrips, der forbedrer din vejrtrækning og giver dig en bedre nattesøvn. Vores strips er udviklet til at støtte næsens ydre vægge, hvilket gør det nemmere at trække vejret gennem næsen – selv ved forkølelse eller allergi. Med Feelair får du øget komfort natten igennem og en bedre start på dagen. Perfekt til dem, der ønsker en rolig nat uden snorken, og til dem, der vil forbedre deres træning ved at optimere vejrtrækningen. Feelair er din løsning til en sundere og mere behagelig hverdag.
Augustenborggade 2, 8000, Aarhus C, Danmark
- +45 52 76 76 64
- kontakt@feelair.dk
- feelair.dk
Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Meget tilfreds
Meget tilfreds.
Har tidligere fået som gave og har genbestilt
Har tidligere fået som gave og de virker som de skal. Grunden til kun 4* er, at selvom der meget omhyggeligt bliver afrenset/aftørret, løsner det sig næsten altid i den ene side.
De er meget store og falder af i løbet…
De er meget store og falder af i løbet af natten. Der hvor de er for store løsner de sig fra hudenfordi støv fra sengetøj mm. sætter sig fast. Måske det fungerer bedre hvis man har en kæmpe næse 😆

effekten på på næseplaster er god
effekten på på næseplaster er god
Fungerer udemærket 😊
Næsestrips fungerer udemærket 😊
Dog kan det godt drille lidt når man skal have dem ud af indpakningen samt avancen er nok høj, tænker jeg.
Derfor 4 ud af 5
Virkelig ovenud fantastisk…
Virkelig ovenud fantastisk kundeservice. Produktet virkede desværre ikke på mig men i stedet for at skulle sende retur sagde de jeg kunne give det til en anden som så kunne prøve dem så de ikke blot blev smidt ud. Og jeg fik stadig mine penge retur. Det synes jeg er mega god stil!
Jeg kom til at skrive forkert adresse…
Jeg kom til at skrive forkert adresse ved bestilling så jeg skrev til dem med det samme at adressen skulle ændres. Jeg har ingen svar fået ved hverken mail eller ved brug af kontakt formularen på hjemmesiden. Ud over det så forsøgte jeg at ringe til dem med nummeret eksisterer ikke. Nu er pakken leveret forkert og jeg fik heller ikke en sms fra DAO på leveringen. De har hurtig levering men er overhovedet ikke til at komme i kontakt med..

Svar fra Feelair
Gør ingen forskel på snorken
Gør ingen forskel på snorken eller luft i næsen, men de sidder godt fast
MEGA dårlige næse strips
MEGA dårlige næse strips. Falder af efter 15 min, og det er lige meget om jeg cykler eller sover. Har både prøvet at vaske og spritte af før brug.
Super oplevelse!
Jeg er blevet mere frisk og udhvilet. Vil meget gerne give 5 stjerner, det har de fortjent!
Mega godt produkt
Hej
jeg kan mærke at jeg sover bedre 25-40 % bedre end jeg gjord før, og jeg har kun brugt det i ca 12 dage.
jeg har også mindre trang til smøger og kaffe. hvor jeg føler mig mere frisk og veloplagt af løbe dagen,
tak Feelair.
Nye næsestrips sendt gratis ved for stor størrelse
Fik nogle strips som jeg syntes var for store, skrev til jer og fik hurtigt reaktion med uddybende spørgsmål. Dagen efter havde gratis jeg nogle nye, som sidder meget bedre. Jeg har en meget bedre søvn, men min snorken er stadig den sammen - siger manden. Har kun brugt dem en uges tid, så kan være det ændre sig.
Sidder godt fast og virker
Sidder godt fast og virker. Irriterer ikke huden, tværtimod. Rigtig godt produkt.
Har nu brugt freeair i 14dage og…
Har nu brugt feelair i 14 dage og oplever en klar forbedring af nattesøvnen uden snorken de fleste nætter. Har også oplevet at hvis airstrips er placeret godt, (kræver lidt øvelse)at vågne mere frisk.
Som beskrevet er mega glad for den 🙂
Som beskrevet er mega glad for den 🙂
Produktet klør på huden
Desværre ikke et produkt der virker for mig.Næsestrimlen er for hård og virker lidt for stor, og det klør, når jeg har den på, hvilket er det værste. Dog mærker jeg lidt mere luft til næsen, men snorken, det stopper ikke.

Svar fra Feelair
Jeg droppede næsespray og begyndte at…
Jeg droppede næsespray og begyndte at bruge FeelAir-næsestrips, fordi jeg havde læst så mange gode anmeldelser. Allerede første gang jeg brugte dem, kunne jeg mærke en stor forskel – jeg kunne trække vejret meget bedre gennem næsen. Jeg lider af allergi og har tidligere snorket meget, men nu snorker jeg næsten ikke længere og sover igennem hele natten. Jeg vågner mere udhvilet. Stor anbefaling herfra!
Det er en "ommer"
Man kan rense sin næse så den næsten er spejlblank inden sengetid. I løbet af natten falder den af og det sker hver nat og vi snakker om 10 dage. De kan ikke holde fast desværre. Det er en "ommer" drenge.

Virker super godt.
Det virker super godt. Bruger det gennemsigtige.
Bruger det både om natten og til træning. Det nemt at sætte på og det klister godt. Dog syntes jeg at det er ret stort til en som mig der har en ikke så stor næse.