1. Arrangementer og underholdning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

トミー ヒルフィガー ジャパン公式アカウントへようこそ。創設30周年を迎えた、アメリカンクラシックスタイル。最新LOOKやコレクション情報をお届けいたします。オンラインストアはこちらから→ https://t.co/AYiIkG9X8y

• Madison Avenue 200, 10016, New York, Storbritannia

• dk.tommy.com

2,2

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Elendigt refundering-/reklamationssystem

Jeg havde fået et par støvler i julegave som var fra Tommy Jeans, som var bestilt med afhentning i butikken i København. Desværre var der tydelige fejl i læderet og vi gik derfor i butikken for at gøre brug af vores reklamationsret. Da produktet ikke findes fysisk i butikken, er det eneste de kan gøre at tage støvlerne retur og så hjælpe med at bestille nye hjem - men da vi skal bestille er støvlerne ikke længere til samme pris som de er købt for og vi vil derfor skulle betale mere for dem. Her fortæller vi at det ikke kan være korrekt når man kommer for at lave en reklamation, og butikken vil derfor forsøge at kontakte hovedkontoret for at høre hvad de kan gøre. Det er nu 3 uger siden vi var inde med støvlerne og der er fortsat ikke fundet en løsning på sagen. Hvis du ønsker at oprette en reklamation, bør du derfor gøre det via. internetformularen eller holde dig til at købe produkterne de har i butikken. Den eneste grund til jeg giver 2 stjerner, er at medarbejderne i butikken fortsat forsøger at hjælpe os så godt som muligt.

22. januar 2024

SLØV med tilbagebetaling

Meget sløve til at refundere, når man sender en vare retur . Har rykket TH skriftligt og det sker der heller ikke noget ved. Tænker at jeg dropper TH’s webshop selvom de har mange pæne ting.

18. desember 2023

Venter på min bestilling

Jeg ville købe en frakke i TH butik, men de havde den ikke. Ekspedienten anbefalede at jeg købte den på deres webshop, hvilket jeg gjorde. TH har hævet betalingen for 3 dage siden, men har endnu ikke sendt varen. Meget utilfredsstillende. Jeg bliver også helt nervøs når jeg læser andre anmeldelser.

8. desember 2023

De snyder dig

Købte kuffert og livrem til over 800 danske kr. 😡😡😡modtog et par solbriller 🤣🤣🤣 står der idiot i panden af mig…… åbent bart

24. august 2023

Helt igennem elendig service

Helt igennem elendig service. Det tog 12 dage fra jeg bestilte til mine sko ankom. Da de kom, var skoene helt misfarvet og lignede mest at de havde stået i solen. Hilfiger logoet var nærmest slidt af. Skoens syninger var gået op og da jeg henvendte mig til kundeservice var der ikke noget hjælp at hente. Handler aldrig direkte ved Tommy Hilfiger igen!

19. juli 2023

Svindel!

de stjal min taske på en eller anden måde. de bad mig om at returnere min taske, og de vil give mig i stedet et gavekort. de sendte mig en ubrugelig kampagnekode, som kun virker med varer til fuld pris. Jeg brugte mange penge på telefonen for at ringe til deres dårlige kundeservice.
mit råd køb aldrig fra tommy hilfigher

14. juli 2023

Svindel!
Har returneret noget for halvanden måned siden. De har bekræftet for mere end 3 uger siden, at de har refunderet pengene. Men det har de ikke. Og de er ikke til at få fat på nu.

12. februar 2023

Kvalitet som halter

Min morfar og jeg købte hver i sær en æske med fire par strømper i hver. Til en pris på intet mindre end 200 kroner. Så regner man med at de holder men det skal man ikke tværtimod så inden for de første 2 uger er der allerede hul ved hælen jeg har haft strømper som er købt i Føtex hvor jeg har fået 10 par for 20 kroner som holder betydeligt bedre.

Jeg købte også et par sko som er ved at gå fra hinanden og jeg har behandlet dem pænt men skoen er ved at ryge fra sålen og der er huller i skoen

17. november 2020

Are these reviews a bit unbalanced?

In an attempt to balance out this anti-Tommy slugfest, I would like to state that I have just had a very positive experience with the dk.tommy.com web shop. I ordered a great looking weekend bag at a very nice price, received it within the expected time frame - and the product looks amazing! So - in spite of the negative hype, which seems to prevail here, I had an excellent purchasing experience. It could also be that people simply are more inclined to complain over a bad experience than to praise a good one, who knows - I would not hesitate to order from there again. And nope - this is not a paid review. ;o)

3. juli 2020

Hjemmesiden fungerer ikke

Hjemmesiden fungerer ikke, hvilket vil sige, at når man vil betale med rabatkode, så meldes der konstant retur, at der i øjeblikket er problemer. Dette problem har været ongoing over 1 uge. Man kan vel formode, at der er tale om amatører eller bevidst handling, hvis man bruger rabatkode der iøvrigt er fremsendt fra Tommy Hilfiger selv.
Godt råd, handl et andet sted

23. september 2019

Tommy hilfiger ur

Jeg var i ungaren sidste år, og blev forelsket i et flot ur fra tommy hilfiger.

Skal lige siges at det er købt hos en urmager/smykke butik og der er cafrikat på uret.
Jeg kommer hjem og en to ugers tid efterfølgende kan jeg mærke at noget sidder løst inden i uret. Jeg kontakter herefter tommy hilfiger hovedkontor i København for at få uret ordnet. Dette vil de så slet ikke med mindre jeg selv betaler for reparationen af uret.

Syntes godt nok at det er dårlig kundeservice når man betaler for et produkt.

Håber denne besked får jer andre til at tænke jer om inden i køber dyre varer

26. juni 2019

Meget dårlig returservice

Hjemmesiden er identisk med den internationale, og man kan få alle produkter. Hurra for det. Leveringsservice er også rigtig udemærket.

Problemerne opstår, hvis der er varer, som ikke passer, og man derfor sender retur. Det tager tæt på evigheder, og mindst en ud af to gange skal man rykke for refundering. Har en gang ventet næsten to måneder på at få penge retur. Det er ikke i orden, når det kommer til nethandel.

Pt har jeg ventet to uger på refussion. Og på mandag må jeg så igang med den kedelige opgave at skrive og spørge til, hvor mine penge bliver af.

Nethandel fungerer, hvis man får varerne hurtigt - og man hurtigt kan sende retur. Vil ikke anbefale siden før de får rettet op på deres returneringssystem

31. mai 2019