hej har lige været i kontakt med en servicemedarbejder for, for 5 gang at udskyde afmeldelse af gas for at overgå til fjernvarme. super sød og imødekommende person
Evida NATURGAS Webindtastning virker ikke 2020-04-13 Password ændrig virker ikke Telefon indtastning virker ikke Akut telefon sidder en stakkel, det kan Evida ikke være bekendt. UDSEND NY BESKE... Vis mer
Den ringeste, dårligste kundeservice jeg i mit liv har oplevet, info jeg er 82. Umulig at få telefonkontakt, håbløs besværlig e-mail adgang. Svarer ikke på e-mail, men sender alligevel rykker til 100... Vis mer
Jeg har aldrig oplevet dårlige = ingen kundeservice fra dette selskab. Det er umuligt at komme i kontakt med Evida telefonisk og de svarer heller ikke på mails. Jeg har skrevet flere gange om det samm... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
HMN GasNet og Dansk Gas Distribution er blevet lagt sammen til et samlet nationalt gasdistributionsselskab.
Danmark
- ditforbrug.dgd.dk
Login virker ikke
Login virker ikke, ej heller med nem ID og kundeservice er ikke til at få fat i. Ikke helt ok at true med rykkergebyr når deres eget system ikke fungerer.
Evida NATURGAS Webindtastning virker…
Evida NATURGAS Webindtastning virker ikke 2020-04-13
Password ændrig virker ikke
Telefon indtastning virker ikke
Akut telefon sidder en stakkel, det kan Evida ikke være bekendt.
UDSEND NY BESKED TIL KUNDERNE OM AT DE KAN SENDE EN MAIL ET EVIDA EMAIL MED OPLYSNING OM KUNDE- OG KORT NUMMER SAMT AFLÆSNINGSTAL.
GEBYRER DENNE GANG GÅR IKKE MED ET FULDSTÆNDIGT GENNEMHULLET SYSTEM.
De truer med bål og brand i deres…
De truer med bål og brand i deres faktura. Betal ellers falder der brænde ned! Samtidig med er deres indberetningsside nede i FIRE dage i træk.
Det tager 45 minutter at komme igennem til kundeservice, som så kommer med en undskyldning om at "systemet er belastet".
Efter tests klokken 23:00, klokken 02:00 og klokken 07:00 hvor siden også var nede, kan vi konkludere at det så er løgn.
Det tyder mest af alt på at de har en bagvedliggende fejl og at ham der skal løse problemet er på ferie. Imens sidder resten af de ansatte tilbage uden at kunne løse problemet.