Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

hej har lige været i kontakt med en servicemedarbejder for, for 5 gang at udskyde afmeldelse af gas for at overgå til fjernvarme. super sød og imødekommende person

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Evida NATURGAS Webindtastning virker ikke 2020-04-13 Password ændrig virker ikke Telefon indtastning virker ikke Akut telefon sidder en stakkel, det kan Evida ikke være bekendt. UDSEND NY BESKE... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Den ringeste, dårligste kundeservice jeg i mit liv har oplevet, info jeg er 82. Umulig at få telefonkontakt, håbløs besværlig e-mail adgang. Svarer ikke på e-mail, men sender alligevel rykker til 100... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Strømleverandør
  2. Energileverandør
  3. Gasselskap

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

HMN GasNet og Dansk Gas Distribution er blevet lagt sammen til et samlet nationalt gasdistributionsselskab.

Kontaktopplysninger

2,3

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Til trods for at jeg har rykket jer så…

Til trods for at jeg har rykket jer så mange gange for at få svar på hvad jeres krav på 750 kroner dækker over, har jeg nu modtaget en rykkerskrivelse fra jer.
Det er simpelthen ikke i orden at bare sende et girokort uden angivelse af hvad jeres krav er baseret på.
I svarer ikke på skriftlige henvendelser og på telefonen er der ekstrem lange ventetider.
Hvad i alverden bilder i jer ind.
Jeg forventer at få svar på mine henvendelser samtidig med at i kan trække jeres urimelige rykker tilbage

Peter albek
Sofielundsvej 1 b
Glostrup
Sendt fra min iPad

17. november 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har aldrig oplevet dårlige = ingen…

Jeg har aldrig oplevet dårlige = ingen kundeservice fra dette selskab. Det er umuligt at komme i kontakt med Evida telefonisk og de svarer heller ikke på mails. Jeg har skrevet flere gange om det samme emne. Jeg skifter fra gas til varmepumpe, men opkræves stadig acontobeløb og modtager samtidigt rykkere fra deres partner Norlys. Det er egentligt utroligt, at et så centralt firma for mange danskere kan få lov at blive ved med at udrette så ringe service.

31. oktober 2022

Den ringeste og dårligste kundeservice i mit 82 årige liv

Svarer ikke på e-mail, men sender alligevel rykker til 100 kr, selvom jeg prøver at gøre opmærksom på at jeg grundet Rødovre alm. boligselskabs renovering af min bolig er blevet genhuset på anden adresse og derfor ikke har modtaget post fra Evida, meget flot af en statsinstitution, mange tak.

21. juli 2022

Nyt navn - ringe eksekvering

Jeg er normalt en tålmodig sjæl, men kombinationen af Andelenergi og Evida virker mildt sagt som en rodebutik, når man som forbruger forsøger at komme i kontakt med selskaberne for at få oplysninger. Login til selvbetjeninger virker sporadisk, det er svært at gennemskue, om man skal bruge flere forskellige hjemmesider, og at komme i telefonisk kontakt tager timer eller dage. Kommer man så endelig igennem, bliver der ikke vendt tilbage, hvis medarbejderen ikke umiddelbart kan svare. Selskabernes indbyrdes roller set som forbruger virker også noget tåget. Regel 1 ved selskabsintegration: God eksekvering set fra kundens synspunkt ;-)

26. juni 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ufatteligt at det skal være så…

Ufatteligt at det skal være så besværligt at ind rapportere sin gas af læsning. Login med Nemid kræver stadig adgangs kode. Nå man beder om dette får man tilsendt en email med et link der ikke virker. Amatør firmaer Evida.

10. mars 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Der er ikke styr på noget som helst

Der er ikke styr på noget som helst og hvergang du henvender dig skal du starte forfra med det samme problem. Ikke kun at du føler at du ingen hjælp får så er der også ualmindelig lang ventetid på at få fat i kundeservice.

28. juni 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg er lige flyttet ind på min nye…

Jeg er lige flyttet ind på min nye adresse og er blevet SPAMMET med breve fra Evita som skriver velkommen som kunde og forsøger at få mig til at logge ind. Jeg HAR valgt gasleverandør og det er IKKE Evida. Et enkelt brev er fint, men 3 på en og samme uge, det er sgu i overkanten

21. juni 2021

Dårlig kundeservice

Glemte at betale en faktura modtaget på mail - og tidligere kommunikation er også foregået via mail. Rykkere vælger de dog at sende fysisk, og da de havde min adresse forkert registreret (til trods for de leverede naturgassen det rigtige sted), modtog jeg ikke rykkerne. Til sidst modtager jeg så en mail med trussel om at de lukker for gassen, og selv efter jeg har betalt og taget kontakt til dem, synes de stadig jeg skal betale 400 DKK i rykkergebyrer, for rykkere sendt til en forkert adresse.

21. juni 2021

Elendig kundeservice

Mage til elendigt kundeservice skal man da lede længe efter. Total umulige at kontakte på telefon når deres lovede svartid på mail (2-5 dage) er overskredet. En stemme fortæller konstant at der er en ventetid på 10 min til trods for at man venter på over 30 minut. Deres ventemusik er værre end til en begravelse formentlig for at få folk til at ligge på.
Deres kontakttider er mellem 9-15 hvilket jo er helt til grin når man ikke kan komme igennem. Og jeg har prøvet flere dage. De burde jo ha døgnåbent eller ansætte nogle flere til deres såkaldte kundeservice. Man skulle jo tro de havde monopol på gassen så ringe de er.

1. juni 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ufatteligt at det skal være så svært.

Ufatteligt at det skal være så besværligt at ind rapportere sin gas af læsning. Login med Nemid kræver stadig adgangs kode. Nå man beder om dette får man tilsendt en email med et link der ikke virker. Så godt der findes alternativer til amatør firmaer som Evida.

28. april 2021

Dårlig hjemmeside

Dårlig hjemmeside. Står man kan logge ind med nem id - det virker ikke. Står man kan få tilsendt ny adgangskode - virker heller ikke. Ingen mulighed få at komme ind og se forbrug mm

26. mars 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv