Desenio.pl Anmeldelser

3 327
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dobry stosunek oferowanej jakości produktu do ceny. Korzystanie ze strony internetowej nie wywołało żadnego problemu, wszystko dobrze macie ustalone co sprawia dostania pozytywnego doświdczenia. Cze... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jakość plakatów jakie otrzymałam jest naprawdę dobra, nawet świetna mam porównanie. Sprawna przesyłka. Dokonałam również zwrotu części zamówienia nie ze wszystkimi zamówionymi plakatami trafiłam, zoba... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamowilam plakaty z ramami na kwote prawie 2 tysiace zlotych (1888zl). mija 8 dni a ja nie mam zadnej informacji, nie da sie do nich dodzwonic, kontakt telefoniczny nie dziala, zero odpowiedzi co z mo... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Plakaty na żywo prezentują się jeszcze lepiej jak na zdjęciach na stronie. Drukowane na papierze o wyższej gramaturze, matowe więc prezentują się bardzo dobrze zarówno w drewnianych jak i czarnych ram... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Oppussingsforretning
  2. Husholdningsbutikk
  3. Interiørbutikk
  4. Kunstforhandler
  5. Soveromsmøbler

Skrevet av virksomheten

Kupuj popularne obrazy online, na stronie Desenio.pl Wybieraj spośród mnóstwa modnych plakatów w stylu skandynawskim. Szybka dostawa i wiele zadowolonych klientów. Plakaty i reprodukcje ze sztuką nowoczesną w najlepszym stylu.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3 327)

27 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Plakat classic car

Zdecydowanie lubię u Was jakość. Gruby papier, świetny wydruk. Plakat classic car okazał się znakomitym wyborem do kolekcji w salonie z czarno białymi plakatami i elementami srebra.

29. desember 2024

Jestem bardzo rozczarowana

Jestem bardzo rozczarowana, zamowilam 4 plakaty, przyslali 3. Nie da sie dodzwonic, problemy techniczne - taka maja nagraną wiadomosc. Nie odpisuja na wiadomosci. Porażka cuatomer service, nigdy więcej.

16. januar 2025

Szanowna Pani Marto,

Bardzo przykro nam, że otrzymała Pani niekompletne zamówienie.

Przepraszamy za niedogodności i bardzo dziękujemy za cierpliwość.

Ze względu na dużą liczbę wiadomości, czas otrzymania odpowiedzi od naszego Działu Obsługi Klienta może być nieco wydłużony.

Jeden z naszych Agentów wkrótce skontaktuje się z Panią celem rozwiązania sytuacji.

Rozczarowanie

Na stronie piękne, ale zamówiłam rozmiar 70x100 i zamawiając plakat na stronie która się tym zajmuje liczyłam na powalającą jakość, szczególnie za taką cenę, plakat a raczej obraz na kartce przyszedł bardzo słabej jakości w dodatku uszkodzony, kolory są dużo bardziej wyblakłe niż na stronie. Był to mój pierwszy i zdecydowanie ostatni zakup na tej stronie. Dodatkowym mega minusem jest opłata za zwrot (nie za wysyłkę tylko za sam fakt, że coś mi nie pasuje i muszę zapłacić)

15. januar 2025

Szanowna Pani Patrycjo,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Przykro nam, że nie jest Pani zadowolona z zakupu oraz że otrzymała Pani uszkodzony plakat. Najmocniej za to przepraszamy. Niestety nie znajdujemy Pani danych kontaktowych w wystawionym komentarzu, w związku z czym prosimy o bezpośredni kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem info@desenio.pl. Wspólnie postaramy się znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Piękne plakaty.

Już raz robiłam zakupy w Desenio i byłam bardzo zadowolona. Plakaty wiszą do tej pory. Postanowiłam więc wrócić do Waszego sklepu jeszcze raz i naprawdę miałam kłopot z wyborem - macie tak bogatą ofertę, że zastanawiałam się kilka dni. Teraz czekam z niecierpliwością na przesyłkę i już wiem, że na pewno do was wrócę.

15. januar 2025

Średnio

Wprowadzono błędne dane na spersonalizowanym plakacie.

27. desember 2024

Szanowna Pani Mileno,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Za dane wprowadzone na plakatach personalizowanych w pełni odpowiada klient. Podczas tworzenia plakatów należy upewnić się, że dane są poprawne.

W przypadku jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu z działem obsługi klienta.

Wyblakły...

Plakaty są piękne trzeba przyznać. Jednak daję tylko trzy punkty, bo po niecałych trzech latach dwa plakaty, które wisiały w salonie (zaznaczę, że nie jest to strona południowa i światło jest tylko rano), wyblakły.... kolor złoty całkowicie zniknął. Miałam plakaty z wielorybami SpaceFrog Designs - Bond II Plakat oraz SpaceFrog Designs - Amber Dusk. Szkoda, bo są do wyrzucenia.

10. januar 2025

Szanowna Pani Barbaro,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo przykro nam, że nie jest Pani zadowolona z jakości naszych plakatów. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty zachowały najwyższy standard.

Zadowolenie

Piękna, bogata oferta. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja. Fajne, zachęcające promocje.

19. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Obsługa klienta i czas oczekiwania dramat

Plakaty nawet ok, chociaż za tą cenę spodziewałam się czegoś o wyższej jakości. Za to obsługa klienta… Nie dość, że przesyłka trwała długo to jeszcze nie przysłali jednego z dwóch zamówionych plakatów. Po zgłoszeniu reklamacji czekałam na rozpatrzenie i dosłanie brakującego plakatu od 20.12 do 3.01. Żadnej rekompensaty żeby załagodzić sytuację chociażby kodem rabatowym, żadnych chęci.

20. desember 2024

Szanowna Pani,

Dziękujemy za opinię.

Bardzo nam przykro, że nie jest Pani zadowolona z obsługi.

W regularnym okresie staramy się odpowiadać w ciągu 24 godzin, jednak z uwagi na przerwę świąteczną, zmagamy się obecnie ze zwiększoną liczbą wiadomości.

Dziękujemy za opinię, gdyż pomoże ona w lepszym poznaniu i zaspokajaniu potrzeb naszych klientów.

pozytywne doświadczenia

Bardzo pozytywne doświadczenia. Szybka realizacja zamówienia. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Jedyny minus to pęknięcie na szybie w ramce.

16. desember 2024

Szanowna Pani Urszulo,

Dziękujemy za opinię i miłe słowa.

Bardzo nam przykro, iż otrzymała Pani uszkodzoną ramkę. Robimy wszystko co w naszej mocy, by nasi klienci mogli cieszyć się pełnowartościowymi produktami.

Nasz dział obsługi klienta wkrótce skontaktuje się z Panią w tej sprawie. Dziękujemy za przesłane informacje, wspólnie postaramy się znaleźć najlepsze rozwiązanie.

DESENIO

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv