Desenio.pl Anmeldelser

3 327
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dobry stosunek oferowanej jakości produktu do ceny. Korzystanie ze strony internetowej nie wywołało żadnego problemu, wszystko dobrze macie ustalone co sprawia dostania pozytywnego doświdczenia. Cze... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jakość plakatów jakie otrzymałam jest naprawdę dobra, nawet świetna mam porównanie. Sprawna przesyłka. Dokonałam również zwrotu części zamówienia nie ze wszystkimi zamówionymi plakatami trafiłam, zoba... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamowilam plakaty z ramami na kwote prawie 2 tysiace zlotych (1888zl). mija 8 dni a ja nie mam zadnej informacji, nie da sie do nich dodzwonic, kontakt telefoniczny nie dziala, zero odpowiedzi co z mo... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Plakaty na żywo prezentują się jeszcze lepiej jak na zdjęciach na stronie. Drukowane na papierze o wyższej gramaturze, matowe więc prezentują się bardzo dobrze zarówno w drewnianych jak i czarnych ram... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Oppussingsforretning
  2. Husholdningsbutikk
  3. Interiørbutikk
  4. Kunstforhandler
  5. Soveromsmøbler

Skrevet av virksomheten

Kupuj popularne obrazy online, na stronie Desenio.pl Wybieraj spośród mnóstwa modnych plakatów w stylu skandynawskim. Szybka dostawa i wiele zadowolonych klientów. Plakaty i reprodukcje ze sztuką nowoczesną w najlepszym stylu.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3 327)

27 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Plakaty nie były odpowiednio…

Plakaty nie były odpowiednio zabezpieczone i dotarły do mnie wygniecione. Wcześniej to się absolutnie nie zdarzało. Jestem rozczarowana.

29. mars 2025

Szanowna Panoi Romo,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo przykro nam słyszeć, że plakaty uległy uszkodzeniu podczas transportu. Przy pakowaniu staramy się używać najlepszych i najbardziej trwałych materiałów zabezpieczających, które pozwolą dostarczyć produkty bez narażania ich na usterki.
Nasz dział obsługi klienta wkrótce skontaktuje się z Panią w celu znalezienia rozwiązania.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam, najpierw paczka z 3 plakatami i oprawami zagubiła się, potem dotarł tylko 1 a zwrot pieniędzy za 1 z tych 2, których nie otrzymałam Pewnie konieczna będzie jakaś interwencja 😏
Kontakt z firmą ograniczony, telefon wciąż zepsuty, na e-maile odpowiada AI, najczęściej po angielsku, bo polski kolega wciąż zajęty. Totalna żenada......

21. mars 2025

Cześć,

Przykro nam słyszeć o problemach, które napotkałeś z naszym partnerem dostawczym! Oczywiście nie tego oczekujemy od doświadczeń naszych klientów.
Nasz dział obsługi klienta wkrótce odpowie na Twoją wiadomość, aby sprawdzić problem, z którym się borykasz, i wspólnie znaleźć rozwiązanie.

Jesteśmy do Twojej dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań i życzymy miłego dnia.

Team DESENIO

Przesyłka nie doszła

Przesyłka nie doszła, zgłosiłam sprawę i tego samego dnia otrzymałam informację o zwrocie pieniędzy ale minął ponad tydzień i pieniędzy jak nie było tak nie ma.

22. mars 2025

Szanowna Pani Marto,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo nam przykro, że doświadczyła Pani problemów z firmą kurierską. Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie. Nasz agent działu obsługi klienta wkrótce się do Pani odezwie, by wyjaśnić sytuację.

Nie polecam!!!!!

Plakat wydrukowany na cienkiej kartce jakości, jak z mojej drukarki Hp w domu. Dramat. Zwróciłam i dostałam zwrot na konto pomniejszony o 35 zł. Odpisuje mi raz automat po polsku, na niewygodne pytania automat z Uk. Ja wysyłam im screena, że na ich stronie jest informacja o zwrocie pełnej kwoty, a oni jakiś tekst, że należy się opłata, niby z regulaminu, ale on nigdzie nie istnieje i nie wskazują mi, gdzie mogę się zapoznać z regulaminem, ignorując moje pytania.
Dla mnie to wygląda jak oszustwo i naciąganie. Rzecznik praw konsumenta powinien się przyjrzeć. Nie polecam zdecydowanie. No i mówię, plakat okrutnie brzydki jakościowo. Lepiej sobie druknac w Rossmanie ;)

1. april 2025

Szanowna Pani Julio,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Przykro nam, że nie jest Pani zadowolona z jakości naszych plakatów. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty zachowały najwyższy standard, dlatego też plakaty powstają z połączenia trwałego atramentu i wysokiej jakości papieru o gramaturze 200gr, z matowym wykończeniem.

Opłata za zwrot wynosi 35 zł. Informacja ta znajduje się na naszej stronie internetowej, a także w mailu, który wysyłamy po zarejestrowaniu zwrotu.

W przypadku kolejnych pytań, prosimy o kontakt z działem obsługi klienta pod adresem info@desenio.pl

Hi,

We sincerely apologize for the inconvenience you have experienced and greatly appreciate your patience during this time. Due to an increase in workload, our Customer Service team is taking longer than usual to respond to inquiries. We understand how important timely communication is and are sorry to hear that your experience did not meet your expectations.

Please rest assured that we take your feedback seriously. We are committed to providing our customers with exceptional service, and we will ensure that our team receives the necessary coaching to enhance the quality of assistance provided. Your input is invaluable in helping us improve, and we are dedicated to making the necessary changes to enhance our customer experience moving forward.

Thank you for your understanding, and we hope to serve you better in the future. If there’s anything else we can assist you with, please don’t hesitate to reach out.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Póki co nie otrzymałem jeszcze towaru…

Póki co nie otrzymałem jeszcze towaru więc nie mam co oceniać. Na towar czekam już drugi tydzień …

17. mars 2025

Szanowny Pani Jacku,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo nam przykro, że nie otrzymał Pan zamówienia. Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie. Nasz agent działu obsługi klienta wkrótce się z Panem skontaktuje.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

90zł kwota za nieodebraną paczkę!

Firma wysyła produkty DHL . Produkt trafił do paczkomatu z którego został cofnięty do Nadawcy . Desenio obciążyło mnie za to kwota 90 zł mimo ,że chciała pokryć powtórną wysyłkę (19zł) .

31. mars 2025

Cześć Jakub,
Dziękujemy za Twoją recenzję.
Przykro nam słyszeć, że Twoja paczka została do nas zwrócona.
Wszystkie istotne informacje dotyczące zwrotów i związanych z nimi opłat znajdziesz w naszych Warunkach i Zasadach oraz w FAQ na naszej stronie internetowej.
Jeśli masz jakiekolwiek dodatkowe pytania, nie wahaj się skontaktować z naszym zespołem obsługi klienta.
Życzymy Ci wspaniałego dnia!
Z pozdrowieniami,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Największy scam jakiego doświadczyłam w…

Największy scam jakiego doświadczyłam w życiu. Plakat 21x30 wydrukowany niemal na kartce papieru z drukarki (whaaaat?), wrzucony luzem do płaskiego kartonu, bez żadnej folii, niczego... Oczywiście, że się pogniótł. Jaki wniosek? Dostałam kartkę wydrukowaną w zwykłej drukarce w kartonie, który jej nawet nie zabezpieczył. UNIKAĆ

12. mars 2025

Szanowna Pani Anno,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Przykro nam, że otrzymała Pani uszkodzony artykuł. Najmocniej za to przepraszamy. Nasz agent działu obsługi klienta wkrótce się z Panią skontaktuje w celu znalezienia satysfakcjonującego rowiązania tej sytuacji.

DESENIO

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv