Decupré Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

*vriendelijk te woord gestaan, *deskundig en duidelijk advies, *telefonisch vragenlijst doorlopen om ons slaap gedrag, onze lengte, gewicht enz in kaart te brengen, *opdracht gegeven, aanb... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb lang gezocht naar een oplossing voor mijn schouderprobleem. Een slaapadvies gevraagd bij Decupre per telefoon. Hier werd dezelfde dag nog op gereageerd. Goed gesprek gehad, daarna een afspr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor de aanschaf van mijn matras eerst een goede telefonische uitleg gekregen over de matrassen en mijn kwalen zijn besproken (artrose en fybromyalgie). Aan de hand hiervan is een voor mij een zo... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

na 20 jaar eindelijk een goed matras, allerlei matrassen geprobeerd. Ik wil er wel bij vermelden dat ik hypermobiel ben en dat ik artrose heb.

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

93 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

1maand geleden na veel dubben (want…

1maand geleden na veel dubben (want iedereen heeft het beste matras) hebben wij onze matrassen aan geschaft van Decupre.Dit was de eerste nacht zeker even wennen,dit ligt totaal anders als wat wij gewend waren.Maar na een paar nachten wist ik alwel dat deze matrassen niet meer weg gingen.Wat slapen we er heerlijk op en ik kom veel soepeler uit bed en de rugpijn is veel minder.Ik kan ze een ieder aan bevelen.
Gr.B.Hofstra

23. mai 2024

Beste Bart,

Het klopt dat het altijd wennen is als u een nieuw matras aanschaft. Dit verschilt per persoon hoelang iemand hier voor nodig heeft. We zijn heel blij te horen dat u al snel gewend bent en nu heerlijk slaapt en soepeler en met minder rugpijn uit bed komt.
Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

het mooie van decupre matrassen en…

het mooie van decupre matrassen en kussens vind ik dat je ze met een gerust hart mag uitproberen om te kijken of het matras en kussen bij je past.
Ook de goede vragen voordat je en matras aanschaft vind ik erg goed.
ik had last van erge rugpijn door artrose en door decupre zijn deze klachten eigenlijk zo goed als verdwenen. en ik slaap er heerlijk op

21. mai 2024

Beste Sandra,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u klachten zo goed als verdwenen zijn. Hier doen wij het uiteraard voor. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben hele goede ervaringen met…

Wij hebben hele goede ervaringen met decupré matrassen en kussens. Er wordt goed uitgevraagd wat je nodig hebt voordat een matras en een kussen wordt aangeboden. Als je dan een keus hebt gemaakt mag je dit eerst een lange periode uitproberen voordat je tot de definitieve verkoop overgaat. Dat vonden wij heel erg fijn. Wij hadden zeker niet de hele periode nodig om te beslissen dat we de matrassen en de kussens wilden kopen omdat deze zo heel erg lekker liggen. We hebben daardoor minder rug, nek en schouderklachten. Dat is heel fijn! Eigenlijk alleen maar goede ervaringen dus met decupré en hun producten.

6. mars 2024

Beste SCR,

Bedankt voor uw mooie review. Super om te horen dat uw klachten verminderd zijn en u dus beter slaapt. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Slapen is leven,

Tevreden

Mijn ervaring met de Decupré matrassen is positief. In het begin was het voor mij even wennen, maar na een aantal maanden kan ik zeggen dat ik tevreden ben over het product. Mijn vrouw was al vanaf het begin laaiend enthousiast. Ook het voortraject (de adviezen e.d.) en de uiteindelijke levering is naar volle tevredenheid verlopen.

1. mai 2024

Beste Ries,
Bedankt voor uw mooie review. Hier worden wij uiteraard blij van. Wij wensen u en uw vrouw dan ook nog veel slaapplezier toe.

Slapen is leven,

Lekkerrr!!

Normaal gesproken zou ik nooit een recensie schrijven maar voor Decupré doe ik dat wel.
Wat een heerlijk matras! Iedere dag ga ik liggen en er verschijnt een glimlach op m’n gezicht. Jaren heb ik niet goed gelegen. En voor mijn werk als gymdocent is een goede nachtrust essentieel. Dankjewel Decupré:)

26. april 2024

Beste Thijs,

Wat een ontzettend mooie review. Hier worden wij blij van. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Decupre verdiend vijf steren

Decupre verdiend vijf steren. Dit is waarom; 1 ster voor het advies voor dat je aankoopt, nog een ster voor het samenstellen van voor jou het juiste matras dan nog een ster voor het nakomen van de gemaakte planning wat betreft de levering ster nummer vier is voor het geweldige matras zelf ongekend lekker slapen dan hebben we ster nummer vijf die is voor de geweldige nazorg die wij eigenlijk niet nodig hadden maar er wel was. Decupre nogmaals bedankt voor de geweldige service. Met de vriendelijke groeten Fam. ter Voert uit Didam

22. april 2024

Beste Roland en Famile,

Wat een ontzettend mooie review. Bedankt voor de mooie woorden. Wat vinden wij het fijn dat u zo tevreden bent met uw matras en onze service. Daar doen wij het voor. Wij wensen u en uw familie nog veel slaapplezier toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben erg tevreden met de topper

Ben erg tevreden met de topper. Het vormt zich heel fijn naar je lichaam. De service is ook erg goed. Ze bellen na een tijdje om te vragen of alles naar wens is . Heel fijn, zo voel ik mij ertoe doen.

15. februar 2024

Beste Brigitte,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw topper en onze service. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Super service!

Heel fijn geholpen en het bed is géwéldig! Ik slaap veel beter.

12. februar 2024

Beste Tom,

Bedankt voor uw mooie review. Wij zijn erg blij te horen dat u veel beter slaapt. Hier doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Volledig tevreden

Duidelijk informatie, er wordt goed meegedacht en de matrassen slapen voortreffelijk

15. april 2024

Beste Linda,

Wat fijn om te horen dat u zo voortreffelijk slaapt. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vlotte levering en goede afspraken en prima matrassen

Vlotte levering en goede afspraken en service. We konden 100 dagen proefslapen. Puntje van aandacht is dat je de dozen moet bewaren, wel even rekening mee houden als je weinig opslagruimte hebt.
Na aanschaf van onze box-sping incl. matrassen dachten we, gezien de prijs ervan dat we al op goede matrassen sliepen. Echter na 5 jaar met rugklachten zijn die verdwenen en de nieuwe matrassen slapen fantastisch.
We hebben de dozen na een maand weggedaan....

11. desember 2023

Beste Nico,

Wat vinden wij het fijn om te horen dat u nu klachten vrij slaapt. Daar doen wij het voor.

De reden dat wij vragen om de verpakking te bewaren is om het milieu niet meer te belasten dan nodig is. Anders zouden wij bij eventueel retour halen opnieuw verpakkingsmateriaal mee moeten nemen. Maar ik snap dat het wel wat opslagruimte vraagt. Indien het voor klanten niet mogelijk is de verpakking te bewaren dat is dat uiteraard geen probleem en zorgen wij dat er bij eventueel retourhalen verpakking wordt meegenomen.

Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Super matrassen

We slapen inmiddels een aantal jaren op onze matrassen. In één woord: fantastisch. De rugklachten van m'n man zijn bijna verdwenen. Geen vergelijk met hoe het eerst was. Zou zo weer matrassen kopen bij jullie. Echt super!

26. februar 2024

Beste mevrouw Mulder,

Bedankt voor uw fantastische review. Wat ontzettend fijn dat de rugklachten van uw partner bijna zijn verdwenen. Hier doen wij het voor.

Slapen is leven

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kan iedereen een Decupré matras aanraden!

Sinds enkele maanden slaap ik op een Decupré matras en sindsdien slaap ik erg diep en word ik uitgerust wakker. Ik heb geen last meer van zeurende pijn in mijn rug. Goede en vriendelijke service met de juiste expertise om het passende matras te adviseren. Ik kan iedereen een Decupré matras aanraden!

24. februar 2024

Beste Debbie,

Wat fijn om te horen dat u zo heerlijk diep slaapt en geen pijn meer heeft in uw rug. Hier doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Slapen is Leven,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bed retour.

Begin januari zijn we naar het filiaal in Didam geweest. Prettige ontvangst en uiteindelijk de complete full core boxspring met Sept Core matrassen gekocht. Binnen 2 weken werd alles thuisbezorgd en neergezet. Na een paar weken proefslapen, bleek het toch geen bed voor ons te zijn; we konden er niet aan wennen. Even gebeld met Decupré en een week later hebben ze de matrassen al opgehaald. Jammer genoeg nemen ze de Boxspring niet retour. Dat is bij de aanschaf gezegd en dat wisten we dus. Alleen zitten we nu met 2 grote blokken schuin in een hoes waar we niets aan hebben.
De service is verder niets mis mee.

24. februar 2024

Beste Ron Smits,

Bedankt voor uw review. Maar wat jammer dat u niet aan onze matrassen kon wennen. Helaas lukt het ons niet om iedereen het slaapcomfort te bieden die ze nodig hebben. Wij hopen dat u de matrassen kunt vinden die dat wel voor u bieden. Deze matrassen kunt u prima op onze boxspring leggen waardoor u de boxspring nog prima kunt gebruiken. Want onze boxspring geeft ook aan andere matrassen de juiste ondersteuning.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top matras! Na mijn hernia verdween de pijn al snel…

Afgelopen zomer werd ik geconfronteerd met een acute hernia en waren mijn nachten een hel.
We hebben dit matras aangeschaft omdat de oude boxspring te slappe matrassen en een topper had. Daarom dat we nu na deskundig advies gekozen hebben voor 1 groot matras. Nu kunnen de matrassen ook niet meer uit elkaar glijden.
Na het plaatsen van de bestelling werd het matras al snel geleverd en konden we de oude matrassen vervangen.
De eerste nacht was even een overgang en wennen, maar alle nachten daarna slapen we als een blok en krijgt mijn rug de rust en ondersteuning die het nodig heeft terwijl ik slaap.
Ik zou geen ander matras meer kiezen.

15. februar 2024

Beste Bastiaan Geurts,

Hier worden wij ook blij. Zo fijn dat u zo goed slaapt en de ondersteuning krijgt die uw rug zo nodig heeft. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Super matrassen

Heb een goede ervaring, goeie telefonische uitleg gekregen, over wat voor ons de fijnste matrassen zouden zijn, ivm pijn in heup en schouders, gekozen voor 30 dagen op proef slapen, na paar dagen waren ik en m'n partner er aan gewend, we slapen er heerlijk op, geeft goede ondersteuning , veel fijner als boxspring matrassen is onze ervaring.....dus een Aanrader !!!

30. januar 2024

Beste Teunie Mulder,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de matrassen en uitleg. Hier doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Goed matras

Goed advies, luisteren goed naar je klachten. Alles heel transparant. Komen afspraken na. Persoonlijk matras ligt heerlijk veel plezier van.

29. januar 2024

Beste Noob,

Wij zijn erg blij te horen dat u zo veel plezier heeft van uw matras en dat u onze service en advies zo goed vind. Hier doen wij het uiteraard voor.

Het was even wennen…

Het was even wennen het slapen op deze matrassen. Het ligt heel anders dan de matrassen die we eerder hadden. Maar eenmaal gewend slapen we echt beter. En ben ik de klachten in mijn heupen kwijt. En daar zijn we beiden heel blij mee.

29. januar 2024

Beste Monique,

Bedankt voor uw mooie review. Het is inderdaad altijd erg wennen als u een nieuwe matras krijgt. Wij zijn lij te horen dat u nu veel beter slaapt en uw heupen klachten zijn verdwenen. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Het bedrijf is goed in het begeleiden…

Het bedrijf is goed in het begeleiden van het slaap matras en hebben hierop proef geslapen die op onze eigen bedspring met veren lag die samen een goede ondersteuning gaven, doordat de matrassen iets groter waren dan onze bedspring hebben we de fullcore gekocht en deze reageerden slecht op mijn slaapcomfort en kreeg weer veel pijn in onderrug en bekken en doordat ze te stug en te hard zijn en een slechtere ondersteuning bieden dan mijn oude boxspring en ventileren een stuk slechter waardoor de matrassen broeierig worden, helaas door de verstreken tijd kon ik deze niet meer omruilen voor een model met veren.
De matras begeleiding en bezorging zijn subliem, de informatie, keuze en begeleiding van boxsprings kan beter na nu blijkt uit mijn lange ervaring tijd.

22. januar 2024

Beste Rob,

Na aanleiding van uw review hebben wij zojuist contact met u gezocht en zijn wij samen met u aan het kijken naar een passende oplossing waardoor u weer heerlijk zult slapen. Want Slapen is Leven

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Niet goed is zonder probleem geld terug.

Onlangs 2 matrassen via het adviespanel besteld. Keurig en snel geleverd. Echter al na enkele dagen werd duidelijk dat het matras niet aan de verwachting voldeed. Mijn rugklachten namen schrikbarend toe in plaats van af. Ik moest zelf aanvullende pijnmedicatie gaan gebruiken. Na contact met Decupre werd gezocht naar een passende oplossing, maar van de geboden oplossing werd ik niet echt gelukkig (Decupre stuurt een extra laag zacht schuim zodat het matras zachter wordt). Gelukkig werd ik niet geforceerd die mogelijke oplossing te accepteren en werden de matrassen zonder enig probleem terug opgehaald. Het bedrag stond binnen 3 dagen op onze rekening. KEURIG dus.
Ik ben er van overtuigd dat de matrassen van Decupre voor de meeste mensen echt prima matrassen zijn voor een eerlijke prijs, maar zelfs Decupre kan niet altijd 6 gooien. In dat geval lost men het gewoon netjes op en is er dus geen probleem vandaar toch mijn hoge waardering, ondanks dat het product voor mij niet bracht wat ik hoopte.

8. desember 2023

Beste Marcel,

Uiteraard vinden wij het jammer dat onze matrassen u niet het gewenste slaap resultaat hebben kunnen gegeven. Maar zijn wij uiteraard blij dat u zo tevreden bent over onze service. Gelukkig kunnen wij inderdaad heel veel mensen goed laten slapen maar zoals u al aangeeft, helaas niet altijd 6 gooien.
Wij hopen dat u een ander matras zult vinden die wel voor u geschikt is.

Want Slapen is Leven

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel blij met onze Decupré matrassen

Heel blij met onze Decupré matrassen. Binnen 2 weken schouder, nek en rugklachten verdwenen.
Vriendelijk en vakkundig geholpen.
Ook de bezorging was keurig. Vriendelijk en behulpzaam.

15. desember 2023

Beste Kees en Geertje,
Daar worden wij ook blij van om te horen dat u zo blij wordt van onze matrassen. En hoe geweldig dat u binnen 2 weken van u klachten af bent. Daar doen we het allemaal voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Irene Best

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv