Decupré Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

*vriendelijk te woord gestaan, *deskundig en duidelijk advies, *telefonisch vragenlijst doorlopen om ons slaap gedrag, onze lengte, gewicht enz in kaart te brengen, *opdracht gegeven, aanb... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Op maat gemaakt, lengte en gewicht is een marketingtruc. Ik kocht twee dezelfde maten matrassen die zoals afgesproken per persoon gemaakt zou worden. Bij de levering zou dit aangegeven worden. Dit was... Vis mer

Selskapet har svart

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

92 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

een matras op maat met goede nazorg

Voor de aanschaf van mijn matras eerst een goede telefonische uitleg gekregen over de matrassen en mijn kwalen zijn besproken (artrose en fybromyalgie). Aan de hand hiervan is een voor mij een zo goed mogelijk matras uitgezocht, opgebouwd uit verschillende lagen koud- en traagschuim. Je mag een aantal maanden proefslapen op je matras want de visie van Decupré is dat je pas na een aantal maanden slapen goed kunt beoordelen of een matras voldoet aan je persoonlijke omstandigheden. Ook de nazorg is goed geregeld. Bij mij bleek na een jaar dat het matras toch iets te hard lag en er werd gratis , na goed telefonisch overleg, een extra plaat koudschuim toegestuurd. Deze kon ik zelf gemakkelijk aan mijn matras toevoegen. Ik ben heel erg tevreden over mijn matras en Decupré.

17. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb lang gezocht naar een oplossing…

Ik heb lang gezocht naar een oplossing voor mijn schouderprobleem. Een slaapadvies gevraagd bij Decupre per telefoon. Hier werd dezelfde dag nog op gereageerd. Goed gesprek gehad, daarna een afspraak gemaakt in Didam, hier werd ik vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Daarna kreeg ik uitleg van allerlei soorten matrassen. Heb proefgelegen en heb toen besloten een matras die bij mij past te kopen.
Heb vanaf de eerste keer dat ik deze kreeg meteen goed geslapen en was ik van mijn schouderprobleem af.
Heb eerst nog wel 30 dagen proef geslapen maar het was meteen duidelijk, deze matras was Het voor mij.
Dank Decrupe voor het advies en de service.
Ik kan iedereen zo”n matras op maat aanbevelen!!

21. april 2026

Aanrader

*vriendelijk te woord gestaan,
*deskundig en duidelijk advies,
*opdracht gegeven, aanbetaling gedaan, en binnen de levertijd zijn de matrassen geleverd,
*leverancier/transportbedrijf Huisman nam oude matras mee(zo afgesproken), en nieuwe matrassen werden uitgepakt en op ons bed gelegd met uitleg erbij, heel vriendelijke chauffeur,
*direct vanaf de eerst keer slapen op de matrassen, heerlijk geslapen,
*al met al een meer dan positieve ervaring.

24. juni 2026

SUPER SERVICE

De ervaring met het matras, die ik nu 2 jaar heb, is ronduit prima te noemen.
Na een wasbeurt van de tijk bleek de ritssluiting niet goed meer te werken.
De serviceafdeling van Decupré heeft mij een nieuw tijk geleverd als service. Dat noem ik nog eens SERVICE !!

13. juli 2026

Geachte heer Prinssen,

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw matras en onze service. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Top ervaring

Ik slaap nu op het Sept Core matras van Decupré en ben er echt heel tevreden over. Vanaf het eerste moment merkte ik dat het matras een fijne combinatie heeft van stevigheid en comfort. Het voelt ondersteunend aan, zonder dat het te hard ligt.

Wat ik vooral merk, is dat mijn rug in de ochtend veel beter aanvoelt. Ik word minder stijf wakker en heb het gevoel dat mijn lichaam tijdens het slapen beter ondersteund wordt. Daardoor slaap ik rustiger en sta ik fijner op.

Ook vond ik het prettig dat ik 100 nachten kon proefslapen. Dat gaf mij veel vertrouwen, omdat je pas na een tijdje echt merkt of een matras goed bij je past. De service van Decupré was daarnaast duidelijk en professioneel. Er werd goed meegedacht over welk matras het beste bij mij zou passen.

Al met al ben ik erg blij met het Sept Core matras. Het ligt comfortabel, voelt kwalitatief goed aan en mijn rug voelt merkbaar beter in de ochtend. Ik zou Decupré zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goed matras met fijne service.

26. juni 2026

Geachte heer Worms,

Ontzettend bedankt voor uw mooie review hier worden wij erg blij van. Wat ontzettend fijn dat u veel rustiger slaapt en geen stijfheid in de rug meer heeft. Daar doen wij het allemaal voor.

Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super fijne matrassen. Wederom!

Na 10 jaar waren onze matrassen aan vervanging toe. Ook de oude matrassen zijn/waren van Decupré. Maar ondertussen wonen wij in Denemarken. De transportkosten waren niet mals, maar wat zijn we weer blij met de nieuwe matrassen! Helaas rook het nieuwe hoofdkussen van Decupré niet erg fijn, maar ook dat wordt/werd opgelost. Top service.

27. mai 2026

Geachte heer, mevrouw LvdL,

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat u weer heeft gekozen voor het slaapcomfort van Decupré.
En wat heerlijk dat u wederom weer heerlijk slaapt op uw nieuwe matrassen.
Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf. Vriendelijke mensen snelle levering en een zeer goede service.
Klein probleempje met matrashoes. Dit werd meteen en correct opgelost binnen twee dagen. Echt heel blij mee

19. juni 2026

Geachte heer, mevrouw Vonk,

Bedankt voor uw mooie review. Service staat bij ons ook zeer hoog in het vaandel. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heerlijk matras voor reuma patiënten

Ik heb mijn Decupré matras nu bijna zeven jaar en hij ligt nog net zo lekker als de eerste dag. Ik wil nooit meer anders. Mocht deze ooit kwalitatief minder worden dan wordt het zeker weer een Decupré. Het is even een investering maar die betaalt zich dubbel en dwars uit. Mijn beste matras ooit !

6. juni 2026

Svar fra Decupré

Geachte heer, mevrouw van der Wal,

Wat een mooie review en wat ontzettend fijn dat u na bijna 7 jaar nog steeds zo heerlijk slaapt op uw matras. Wij wensen u dan ook nog heel veel slaapplezier toe.

Slapen is leven

Topservice

Ik ben zeer tevreden over het nieuwe matras van Decupré. Dankzij de proefperiode van 30 dagen heb ik het matras uitgebreid kunnen uitproberen en ervaren hoe het in de praktijk slaapt.

In het begin lag het matras voor mij niet direct optimaal. Decupré heeft hierin echter uitstekend meegedacht en bood een zachte toplaag aan om het comfort beter af te stemmen op mijn wensen. Dat maakte een wereld van verschil: sindsdien slaap ik er perfect op.

Wat mij vooral aanspreekt, is de persoonlijke benadering en de bereidheid om samen naar de beste oplossing te zoeken. Decupré gaat duidelijk voor goede service, klanttevredenheid en hoogwaardige kwaliteit. Die combinatie maakt dat ik dit bedrijf van harte kunnen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goed matras en deskundig advies.

1. juni 2026

Geachte mevrouw 't Lam,

Ontzettend bedankt voor uw mooie review. U beschrijft precies waar wij voor staan en waar wij goed in zijn. Wij vinden het erg fijn om te horen dat u nu perfect slaapt. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Snelle en goede bezorging

Snelle en goede bezorging
Goede hulp om het juiste matras te vinden
Vriendelijke mensen
Heb matras eerst uitgeprobeerd je moet er wel even aan wennen heb ook het kussen dit ligt ook na wennen erg lekker geen zere schouders en nek meer

30. mai 2026

Geachte mevrouw Verbeem,

Wat fijn om te horen dat u geen nek en schouderklachten meer heeft, daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aanrader van een tevreden klant

Vriendelijke, luisterende medewerkers, die een goed advies geven. Perfekte administratieve afwikkeling. Akkefietje adequaat opgelost. Hulde voor aflevering van bed en matras en montage. Alle oude meuk meegenomen. en nog 30 proefslapen. Resultaat geen pijn meer bij het opstaan en nog uitgeslapen ook. Een boek lezen in bed is geen draaiprobleem meer. Helemaal tevreden voor een marktconforme prijs. Hulde aan Decupré!

27. mai 2026

Svar fra Decupré

Geachte heer, mevrouw van der Linden,

Bedankt voor uw mooie review. Hier doen wij het allemaal voor en vinden het heel fijn om te horen dat u zo heerlijk slaapt en geen pijn meer heeft. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Prima geholpen in Didam

Prima geholpen in Didam bij uitzoeken van juiste matras. Tijdens 30 dagen proef nog aanpassing gedaan. Helemaal tevreden, slapen al een maand heerlijk.

24. mars 2026

Geachte heer, mevrouw Mo,

Bedankt voor uw review en wat fijn dat u zo heerlijk slaapt. Daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een voorbeeld voor veel bedrijven

Ruim twee jaar werd ik super goed en vriendelijk geholpen. Nu had ik weer hulp nodig omdat er een onderdeel stuk is gegaan. Wederom werd ik deskundig en heel vriendelijk geholpen. Direct heeft de medewerker aangeboden om het kosteloos te laten repareren. Zeer blij met Decupré

21. mai 2026

Geachte heer de Jong,

Bedankt voor uw mooie review. Helaas gebeurd het wel eens dat er iets van een bed defect raakt. Gelukkig staat service bij ons hoog in het vaandel en zijn wij blij dat wij het weer hebben kunnen oplossen voor u. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Eigenlijk alles goed

Eigenlijk alles goed, het contact, hulp. uitleg. en het belangrijkste, het matras, durfde er niet teveel van te verwachten, maar wat een genot, zo`n spijt dat ik dit niet veel eerder heb gedaan.
Ben er heel blij mee, geen 100x per nacht meer draaien, kan gewoon lekker rustig liggen en slapen.

22. mai 2026

Geachte mevrouw Anneke,

Wat fijn om te horen dat u zo ontzettend geniet van uw matras. Bedankt voor uw mooie review hierover. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn ervaring met het Decupre matras is…

Mijn ervaring met het Decupre matras is geweldig. Precies drukpunten op plaatsen waar het nodig is. Ik kon aangeven waar ik pijn had. Bij mij in onderrug. En dat is nu goed stevig. Geen rugpijn meer. Zeer tevreden

20. mai 2026

Geachte mevrouw van Eck,

Bedankt voor uw mooie review. Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo goed slaapt en geen rugklachten meer heeft. Wij wensen u heel veel slaapplezier toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We slapen heerlijk op onze nieuwe…

We slapen heerlijk op onze nieuwe matrassen na een persoonlijk slaapadvies.
Men dacht goed mee met onze wensen.
De matrassen zijn keurig afgeleverd en de oude matrassen zijn probleemloos meegenomen.

14. mai 2026

Geachte heer, mevrouw de Leeuw,

Bedankt voor uw mooie review. Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo heerlijk slaapt op uw nieuwe matrassen. Wij willen u dan ook nog heel veel slaapplezier toewensen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Beter slapen

Decupre daar slaap je mee, is idd goed motto.
In febr/maart 2026 heb ik 2 Decupre matrassen gekocht. Een goed matras alleen heeft wel gebrek aan service. Totaal geen aandacht als klant, je moet zelf aan de bel trekken. Je moet ze bellen als je klachten
heb anders weten zij niet.
Op het laatste moment werd ik toch gebeld over de oplossing van mijn klachten.
Blijf wel zeggen dat Decupree matras wel een goede keus is.

13. mai 2026

Geachte happy Customer,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij zijn juist zeer gericht op service.
Wij gaan er inderdaad van uit dat als wij niets van u horen dat u heerlijk slaapt, dit staat ook beschreven in uw opdrachtbevestiging.
Ik ben uiteraard wel blij om te horen dat u toch gebeld bent en wij gelijk een oplossing voor uw klachten hadden en u heerlijk slaapt. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze maken waar wat ze beloven!!

Ze maken waar wat ze beloven!!! We kregen een goed advies en dat blijkt ook werkelijk een goed advies, we hebben geen klachten meer en slapen als mollen. Fantastische matrassen en zijn perfect afgewerkt. De bezorging verliep ook erg soepel en alles kwam keurig op tijd. Wij zijn dus supertevreden en kiezen volgende keer weer voor een matras van Decupre!!!!!

30. mars 2026

Geachte mevrouw van der Doelen,

Bedankt voor uw mooie review. Hier worden wij erg blij van om te lezen. Wat ontzettend fijn dat u geen klachten meer heeft en zo ontzettend goed slaapt. Hier doen wij het allemaal voor. Wij wensen jullie nog heel veel slaapplezier toe.

Super goede matrassen

Super goede matrassen. Slapen nu ongeveer 4 maanden op en nergens geen problemen mee. Netjes bezorgd en op de plaats gelegd

12. mai 2026

Geachte mevrouw Heeren,

Bedankt voor uw mooie review. Wat ontzettend fijn om te horen dat u heerlijk slaapt en geen klachten meer heeft. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Deskundigheid .Vriendelijk .Duidelijke…

Deskundigheid .Vriendelijk .Duidelijke uitleg op mijn vragen en over het Matras wat voor mij persoonlijk geschikt is
Goede uitleg hierover gegeven
Er werd alle tijd genomen om mij als klant te woord te staan voor al mijn vragen De levertijd helder uitleg .Slaap heerlijk op het Matras Dit is echt een aanrader voor het geval je een nieuw bed zou willen kopen

22. desember 2025

Geachte mevrouw Niesink Gerritsen,

Bedankt voor uw mooie review. Hier doen wij het allemaal voor. Zo fijn voor ons om te horen dat u heerlijk slaapt en dat u duidelijke uitleg heeft gekregen. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Irene Best

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv