*vriendelijk te woord gestaan, *deskundig en duidelijk advies, *telefonisch vragenlijst doorlopen om ons slaap gedrag, onze lengte, gewicht enz in kaart te brengen, *opdracht gegeven, aanb... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb lang gezocht naar een oplossing voor mijn schouderprobleem. Een slaapadvies gevraagd bij Decupre per telefoon. Hier werd dezelfde dag nog op gereageerd. Goed gesprek gehad, daarna een afspr... Vis mer
Selskapet har svart
Voor de aanschaf van mijn matras eerst een goede telefonische uitleg gekregen over de matrassen en mijn kwalen zijn besproken (artrose en fybromyalgie). Aan de hand hiervan is een voor mij een zo... Vis mer
Selskapet har svart
na 20 jaar eindelijk een goed matras, allerlei matrassen geprobeerd. Ik wil er wel bij vermelden dat ik hypermobiel ben en dat ik artrose heb.
Slapen is leven.
Bentemmerstraat 19a, 6942 EZ, Didam, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Deskundigheid .Vriendelijk .Duidelijke uitleg op mijn vragen en over het Matras wat voor mij persoonlijk geschikt is
Goede uitleg hierover gegeven
Er werd alle tijd genomen om mij als klant te woord te staan voor al mijn vragen De levertijd helder uitleg .Slaap heerlijk op het Matras Dit is echt een aanrader voor het geval je een nieuw bed zou willen kopen

Svar fra Decupré
Wij hebben 2 matrassen bij Decrupe gekocht. Wij zijn daarvoor naar de winkel in Didam gegaan waar we prettig en professioneel zijn geholpen. Wij slapen uitstekend op deze matrassen en hebben minder last van de heup en schouder.

Svar fra Decupré
Ik wil graag vertellen waarom ik vind dat Decupré zo’n goede service biedt.
Vanwege klachten aan mijn heupen kwam ik bij Decupré terecht, omdat ze marktleider in de zorg zijn. Na een prettig en deskundig adviesgesprek kwamen we uit op de Decupré Sept Core matras. En eerlijk… wat een heerlijke matrassen! Vanaf de eerste nacht sliepen we al fantastisch.
Toch bleef ik nog wat last houden van mijn heupen. Eén telefoontje naar Decupré en er werd meteen meegedacht. Het advies was om een extra laag steviger koudschuim toe te voegen voor nóg meer ondersteuning. En nu komt het mooie: dit werd volledig kosteloos geregeld. Sterker nog, mijn man kreeg óók zo’n extra laag, zodat onze matrassen netjes even hoog blijven liggen. Dát noem ik nou service! Ik heb nu bijna
geen pijn meer én slapen als een roos. We zijn er ontzettend blij mee!

Svar fra Decupré
Zeer vriendelijke en vakkundige mensen, ook nazorg en bezorging geheel naar wens geregeld.

Svar fra Decupré
De matrassen goed kunnen uitproberen in de showroom, waar een vriendelijke en geduldige medewerkster ons alles kon uitleggen. De eerste nacht was ontzettend wennen, de matrassen moeten even inliggen en lijken erg hard in het begin. We hadden hiervoor een doorgelegen pocketveringmatras, dus dat was ook totaal wat anders. Decupre heeft voor mijn partner heel snel een extra schuimlaagje op maat gemaakt om dit wat te verzachten. Heel erg fijn. Na een paar nachten begonnen we allebei al erg fijn te liggen. We slapen nu allebei een gat in de nacht, heerlijk. Onze rugklachten herstellen steeds beter in de nacht, je voelt echt dat je lichaam fijn ondersteund wordt en kan uitrusten.
Het kussen vind ik ook ge-wel-dig. Als zij-slaper heb ik minder last van mijn schouder. En dat terwijl ik altijd super gehecht was aan mijn vorige kussen… We zijn dus onwijs blij met deze aankoop!

Svar fra Decupré
Goed advies, kwalitatieve matrassen. Degelijk geprijsd. Past zich goed aan het lichaam en voorkomt vervelende drukpunten. Echt een aanrader.
Sept core 140x200

Svar fra Decupré
Op maat gemaakt, lengte en gewicht is een marketingtruc. Ik kocht twee dezelfde maten matrassen die zoals afgesproken per persoon gemaakt zou worden. Bij de levering zou dit aangegeven worden. Dit was niet het geval. Decupre gaf aan dat het niet zoveel uitmaakte en kwam met verschillende redenen. De communicatie was daarna dwingend. Dat het matras op lengte en gewicht gemaakt wordt is een misleidende marketingtruc die veel gebruikt wordt door de slaapbranche.

Svar fra Decupré
Oplichters. Ze beweren marktleider in de zorg te zijn. De matrassen zullen best lekker slapen. Dat doen ze allemaal wanneer je een goed advies krijgt. Maar dit bedrijf heeft niet de juiste certificeringen om te beweren marktleider in de zorg te zijn. Ze hebben een ISO 9001 certificering, welke een algemeen kwaliteitsmanagement certificaat is, niet specifiek voor medische hulpmiddelen zoals ISO 13485.

Svar fra Decupré
waar een bedrijf groot in kan zijn. We hebben al een 4-tal jaar een electrisch bed van Decupré en dit bevalt ons zeer goed. Helaas ging enkele dagen geleden het hef mechanisme van een van de 2 bedden stuk. Een mailtje gezonden aan Decupré en werd de volgende ochtend al teruggebeld. Het hef gedeelde wordt zonder kosten binnen enkele dagen vervangen. Kan alleen maar zeggen een goede service en uiteraard geweldig slapen op een Decupré bed!

Svar fra Decupré
Wij slapen sinds 2017 op een boxspring van Decupré. Dat is ons zo goed bevallen dat wij vorig jaar (2025) opnieuw een nieuwe hebben aangeschaft, niet alleen voor onszelf maar ook voor onze kinderen van 6 en 10 jaar. Sinds 2017 willen wij geen ander bed of matras meer.
Zelf had ik last van vastzittende stress in mijn lichaam, waardoor ik erg onrustige nachten had. Nadat wij zijn overgestapt op een Decupré-matras, is mijn nachtrust aanzienlijk verbeterd en voel ik me nu veel beter.
Een echte aanrader!

Svar fra Decupré
Goed advies, goede materialen, fijne communicatie. Nazorg is erg goed. Goede producten en service voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Svar fra Decupré
Na lang zoeken, vergelijken uiteindelijk voor een Decupre matras gegaan. Het was de juiste keuze. Wat een verschil met onze vorige ervaringen. Goede balans, geweldige service. Bed wordt gebracht, geplaatst en neergezet. Dit is echt slapen met een gouden randje.
Een regelrechte aanrader voor slapers op zoek naar een "Hemels Matras".

Svar fra Decupré
Ik heb zelf lang getwijfeld en heb een decupre matras gekocht vorig jaar. Naar 2x een ervaring van plm een week gehad te hebben. en 1 OK die ze als patiënten matras gebruikten in 2 ziekenhuizen in het westen van het land.

Svar fra Decupré
Hallo het was even wennen.We hebben een goede nachtrust het slaapt perfect👏

Svar fra Decupré
Eventjes wennen, maar daarna was de matras echt super! Wij hadden van ons vorig bed een topper, maar die is helemaal niet nodig.

Svar fra Decupré
Tot mijn grote schrik ging de rits van het matras stuk. Zonde van een redelijk nieuwe matras 4 jaar oud.
Toch maar gebeld en tot mijn heel grote verrassing werd er dezelfde dag een nieuw omtrek voor he matras opgestuurd. Dat noen ik nu service en klantenbinding. Bedankt .
Marijke van der Wolde

Svar fra Decupré
De bereikbaarheid van het bedrijf was uitstekend. Ook altijd even vriendelijk en behulpzaam. Het nieuwe sept-core matras van 140 bij 200 was zo gloednieuw dat het nog een week duurde voordat de schuimgeur echt bijna verdwenen was. Het matras voldoet helemaal aan de verwachting. De artrose heupen worden voldoende ontzien. Ik raad dit matras met groot vertrouwen aan!

Svar fra Decupré
Door mijn fibromyalgie heb ik altijd wel last van mijn spieren en gewrichten. In 10 jaar tijd heb ik 4 verschillende, goed aangeschreven matrassen geprobeerd maar de stramheid, pijn in mijn onderrug, heupen en schouders waren er helaas elke ochtend weer.
Ik gaf mezelf nog één kans en een beetje hoop na het zien van een Decupré reclame en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.
De beloftes zijn meer dan waargemaakt. Ik werd echt werkelijk waar vanaf de eerste ochtend wakker met veeeeeeel minder pijn dan de afgelopen jaren.
Decupré wat ben ik jullie dankbaar.
Ook de vriendelijke dames aan de telefoon en jullie service maken dat ik deze review moest schrijven van mezelf(doe ik normaal nooit). Ik hoop dat ik mensen met pijnklachten hiermee ook kan overhalen in ieder geval een Decupré matras uit te proberen. Ik gun iedereen het slaapplezier wat ik nu al een paar weken mag ervaren.
Dankjewel mensen van Decupré.

Svar fra Decupré
Vanaf de eerste nacht prima geslapen op het nieuwe Sept Core Individual matras van Decupre.
Vormt zich naar het lichaam dankzij de traagschuim lagen. Vooral in zijligging. Precies de goede hardheid.
Prima advies gegeven! Dank.

Svar fra Decupré
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.