Debrid Link Anmeldelser 17

2,6

2,6

Under middels

A fuir

A fuir, j’ai payé l’abonnement 1 an et j’ai été banni 1 an sans aucune raison, du vol, pas de remboursement possible

12. desember 2025

Nul !!!

Payer un débrideur pour ne pas pouvoir télécharger car ça coupe TOUJOURS en plein téléchargement. TOUJOURS. Là où les autres hébergeurs fonctionnent nickel.

12. april 2025

servizio ha funzionato per un breve…

servizio ha funzionato per un breve periodo... assistenza molto gentili... poi gli host hanno iniziato a non funzionare piu (filestone ad esempio) per giorni e settimane cosa semplicemente assurda, paghi un servizio e non hai il servizio ?!?!?!?! lamentato con loro e richiesto un rimborso... alla fine? account bannato! fate voi due conti

3. november 2023

Arnaque

Arnaque !! Payé 30 jours pour essayer et je ne suis jamais passé en premium. Malgré contact via leur formulaire, aucune réponse. Fuyez !!

22. november 2023

A fuir téléchargements lents

téléchargements tellement lents ( plusieurs heures !!!) qu'ils échouent la plupart du temps ! Je viens de tester directement sans passer par directe link les deux derniers à avoir échoués le premier est fait en 6minutes et le deuxième en 20 minutes ! A fuir avant j'étais avec all debrid et là c'était parfait !

17. mars 2023

would not recommend

would not recommend, there is a daily traffic limit which is NOT communicated before buying

60gb/daily combined with ALL hosts, so you cant even use the 90gb limit on rapidgator because you hit the global limit first

scam

19. juli 2022

Scam! Account is locked for no reason

Don't fall for their "service". You pay money for something you cannot use:

- common hoster won't work most of the time
- traffic is limited even more than your limits shown in your account
- Debrid Link will lock your account out of nowhere, even if you did nothing wrong

6. desember 2021

Debrid-link.fr - You get wat you paid for, or do you?

Ok, so first off, I am torn. It is a "good" cheap service, to start off, it will debrink the files you want and their servers have a great response.

Now, the bad; if you ever use a different connection around your house (other device) or different IP to connect, they will ban you, at least 7 days.

Also, they have a browser add-on, which allows to download the content of an entire page, when right clicked. Worst add-on ever, if you try downloading this way, You WILL get banned for abuse, from their monitoring systems.. My second "useless" ban I got from them, is for 365 days.. really? so there you have it, cheap service, but watch your step, no mistakes allowed!

20. oktober 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis