Hyggelig sjåfør, men døra var skadet på et eller annet tidspunkt under frakten fra Swedoor-fabrikken. Blir ekstra bryderi med reklamasjon.
Bra att det går att signera med Bank ID och få leverans utan att vara hemma. Sämre att det verkar bara vara utkörning 1 gång per vecka.
Uppskattar att det går att ringa kundtjänst och få prata med en människa. Smidig leverans.
Perfekt att det går att identifiera med Bank-ID så att leveransen kan lämnas utanför dörren!
Vi på DB Schenker är grymma på transport och logistik. Det har vi varit ganska länge och idag är vi faktiskt störst på marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du är företagare eller privatperson.
Mölndalsvägen 83, 41285, Göteborg, Sverige
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Svar fra DB Schenker Sverige
Veldig hyggelig sjåfør. Perfekt alt sammen.

Svar fra DB Schenker Sverige
Det var lite problem med transporten men det löste sig efter ett tag så nu är jag nöjd med det

Svar fra DB Schenker Sverige
God kommunikasjon, holder avtaler, leveranse uten skader 👍

Svar fra DB Schenker Sverige
Brevet ble levert på døra. Helt problemfritt.

Svar fra DB Schenker Sverige
Det var en super hyggelig samtale med Dino.
Fikk kjempe god hjelp.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar fra DB Schenker Sverige
Levering som annonsert og topp service fra sjåför hos Schenker

Svar fra DB Schenker Sverige
Perfekt kommunikasjon og overlevering, 5 stjerner!

Svar fra DB Schenker Sverige
Det tar på tok för lång tid att få godset utlevererat! Det är inte hållbart att godset ska ligga över en vecka i Borlänge!
Skärpning! 🤨

Svar fra DB Schenker Sverige
Sen levering og når de kom var den største pl glemt . Veldig dårlig oppdatering på sporingen . Ingen leveringsdato

Svar fra DB Schenker Sverige
Brukar fungera men nu har mitt paket suttit i 9 dagar på terminalen.Kundtjänst har inte svarat på 2 dygn

Svar fra DB Schenker Sverige
Man brukar ringa 30min innan leverans men det gjorde dem inte. Leverans har kommit på 300kg som står på gatan utan någon förvarning..

Svar fra DB Schenker Sverige
Veldig fornøyd med levering som kom til avtalt tid.
Beste sjåføren 😊

Svar fra DB Schenker Sverige
Grejerna kom fram trots att adressen som Google hänvisat till var fel.