Danish GoalkeepingAnmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vores søn er rigtig glad for at gå hos Josefine træner hos Danish goalkeeping. Han er tryg ved alle dem der har været med inde over hans træning. De er søde og rigtig gode til at tilpasse... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vores søn på 9 år har været afsted på sin første Camp. Efter eget udsagn er det ikke sidste gang! Fik øvet en masse målmandsteknikker, som ikke bliver prioriteret i hans vanlige klub til træningerne.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har benyttet os af både keeper camp i Værløse, keeper akademi i Smørum og 1:1 træning til vores datter på 11 år. Alt sammen en fantastisk oplevelse. Når man er pige på 11 år og samtidig brænder tot... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min søn Oskar har deltaget på efterårscamoen i Værløse i år, og han var meget spændt på hvordan niveauet var på alle deltagere og hvordan de forskellige niveauer ville blive håndteret. Og efter to da... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Personlig trener

Skrevet av virksomheten

Danish Goalkeeper startede i 2022 med at træne målmænd på tværs af alder og køn. Vi har mange tilfredse kunder, der har søgt alt fra lidt træning i ferien og lidt ekstra sparing til gentagende forløb som deres primære form for målmandstræning.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

38 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super fin oplevelse at få 1:1 keeper…

Super fin oplevelse at få 1:1 keeper træning med Valdemar. Vi har af to omgange booket 10 træninger og det er enormt givende for vores søn. Valdemar har en gejst og rigtig skøn indstilling og presser lige tilpas, for at få det bedste frem hos vores søn. Det er meget anbefalelsesværdigt. Vores søn har også deltaget på keeper camps hvor niveauet på trænere er højt og humørfyldt. En super god oplevelse for en keeper med viljen på rette sted.

2. april 2025

Kan varmt anbefales!

Vores dreng var med på den første camp i Jylland og var rigtig glad for det. Trænerne var kompetente og det var fire rigtig gode træningspas. I pauserne var der også sørget for sjove aktiviteter og konkurrencer.
Alt i alt en rigtig god og givtig oplevelse for vores dreng. Han er helt sikkert med næste gang der afholdes camp i Jylland!

10. februar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En oplevelse som giver lyst til mere

Når man som forælder til en dreng, der elsker fodbold og især at stå på mål, gerne vil hjælpe ham med at blive bedre udover den træning, han får i sin egen klub og det er ikke bedre bare se videoer som træner, må man se, hvilke andre muligheder man har – og her kommer Danish Goalkeeping ind i billedet.

Vores dreng var på deres målmands-/keepercamp i uge 7 ved Lystrup, som var den første jyske camp, de har afholdt – og sikke en oplevelse, vores dreng fik! Aldrig har vi set ham komme så hurtigt ud af sengen som de dage, han var afsted. Man bliver mødt af trænere, der virkelig vil spillerne det bedste og skaber et godt fællesskab omkring dét at være målmand/keeper.

Et godt uddannet hold af trænere, som har gjort deres til med deres viden og helt nede på jorden indstilling, som har gjort at vores dreng på sidste dagen i bilen på vej hjem spurgte, om han ikke måtte komme med næste gang for at lære mere.

5 ⭐️ herfra og ses ved næste camp

11. februar 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Min oplevelse

De sendte kun 1 af mine 2 par handsker til at starte med, men de fik det ordnet med det samme da jeg ringede og sendte en gratis hue med. God kunde service👍

28. november 2024

DG Indertøj

Jeg købte DG Indertøj og det er godt.
Det holder på varmen og er i en god kvalitet.
Kan klart anbefales nu, hvor det er blevet koldt.

25. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En god kamp men dygtige trænerne dog må…

En god kamp men dygtige trænerne dog må I gerne tænke at have en kvindelig målmandstræner med næste gang. Det betyder meget at have en pige/kvinde at kunne spejle sig i.

14. august 2024
Logoen til Danish Goalkeeping

Svar fra Danish Goalkeeping

Hej Cecilie.

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Tak for feedbacken. Det er helt klart noget vi gerne vil gøre i fremtiden, så pigerne har en træner de kan se op til.

Valdemar

Super god målmandstræning

Super god træning af de venlige og motiverende trænere, der altid er klar til at forklare hvad man er god til, og hvad man skal forbedre. Det er nogle rigtig fede øvelser de finder på, som både er sjove, udfordrende og hjælper en til at blive en bedre målmand. Klar anbefaling herfra.
Vh Viktor u14

21. juni 2024

Super god træning

Super god træning, hvor min søn lærte meget på 1 time.
Sød træner som var mega god til at forklare ham øvelserne. Han vil gerne afsted igen.
Varm anbefaling herfra.

16. juli 2024

Seriøs og målrettet målmandstræning

Seriøs og målrettet målmandstræning!
Vores søn på 12 har gennem det sidste år deltaget i fællestræninger og camps arrangeret af Danish Goalkeeping.
Både Valdemar og Mikkel er yderst professionelle og pædagogiske i deres tilgang til træningen og vores søn har fået stort udbytte af træningen som kan bruges hjemme i klubben og til kampe.
Vi fortsætter med mere træning og kan varmt anbefale Danish Goalkeeping til alle målmænd som ønsker at rykke sig.

24. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Seriøs og lærerig målmands træning!

Seriøs og lærerig målmands træning!
Min søn er blevet trænet af både Valdemar og Mikkel , de gør det SÅ godt ⚽️💪 vi er slet ikke færdige med at få træninger og tage til camps hos Danish Goalkeeping 🧤

10. mai 2024

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv