Danhostel Copenhagen City Anmeldelser

2,6

Sød og rar personale. hyggelige rammer med fokus på oplevelser ude om dagen og slappe af om aften. Der tilbydes parkering med rabat fordel. Det lykkes os aldrig at finde ud hvordan d... Vis mer

1. Hospits

Et af Europas største hostels med penthouselejligheder - lige ved havnen med fantastisk udsigt!

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Selvom man skal booke en halv times …

Selvom man skal booke en halv times morgen buffet på forhånd, har de lukket alt alt for mange ind ad gangen. Vi nåede stort set ikke at nyde vores morgenmad. (eller de sørgelige rester der var tilbage kl. 9) For lidt personale, til at modtage og checke gæster ud. Kæmpe køer for at komme op til sin etage /værelse, da elevatorerne kører på et lidt specielt system. WiFi var slet ikke tilstrækkeligt. Dog suveræn placering i byen, samt den bedste udsigt over byen. Det opvejer dog ikke vores oplevelse af danhostel. Vi kommer her ikke igen.

30. juli 2017

Ikke imponerende ophold

Jeg vil gerne klage over morgenmaden, det var slet ikke acceptabelt til den pris + jeg fandt et sort hår i mit æg! Det var ikke imponerende, brødet var hårdt og juicen var lunken.

På værelse 209 kunne midter-døren ikke lukkes i, og der var ingen håndsæbe på badeværelset.

Udsigten var derimod god, det kan jeg ikke tage fra jer :)!

10. januar 2017

Danhostel Copenhagen City - Ingen håndsæbe på toilettet på værelset. Ikke nok håndklæder man får udleveret. Alt for mange mennesker til morgenmadsbuffet.

Har sammen med min mor overnattet en enkelt overnatning på Danhostel Copenhagen City i august 2016.

Jeg synes at det er for dårligt at man betaler 65 kr per. Person for håndklæder og sengelinned, og at man så kun får udleveret 2x store håndklæder, men ikke nogle mindre håndklæder?? Meget mærkeligt.

Ingen tv på værelset.

Ved morgenmadsbuffeten var der alt for mange mennesker, også selvom at vi havde fået besked på at vi havde en tid til at spise morgenmad efter kl.08:30.
Grunden til at vi valgte Danhostel var fordi at vores favorite hotel var over booket.

Dog vil jeg sige at udsigten kan man ikke tage fra Jer, den er perfekt!!

26. august 2016