Het begint met een hele duidelijke infosessie met uitleg over het gamma fietsen, wat zit inbegrepen in de service, e.d. Daarna is er een testevent waar je een aantal fietsen kan uitproberen, wat heel... Vis mer
Se hva andre synes
Via de werkgever was er de mogelijkheid om bij Cyclobility een fiets te leasen. Omdat wij graag met onze lokale fietshandelaar wilden werken heeft die zich bij Cyclobility aangemeld. Dat ging heel v... Vis mer
Aflevering nieuwe leasebike verliep heel vlot, geen opmerkingen. Heb er sinds gisteren een 1 e testritje opzitten, vanaf morgen neem ik Muller= m'n fiets, in gebruik voor woon-werk.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij combineren fietsleasing met onze eigen mobiele servicedienst, fietsenwinkels in Kluisbergen, Gent, Roeselare, Sint-Niklaas, Lier, Aalst, Aalter en Zedelgem. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen en bieden wij onze klanten een snelle en uniforme service aan.
Kontaktopplysninger
Oudenaardebaan 2 , 9690, Kluisbergen, Belgia
- +32 (0)55 60 66 97
- info@cyclobility.be
- cyclobility.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Betrouwbare partner
Bereikbaar, transparant, goede uitleg, goede opvolging
Zeer vlotte communicatie en goed…
Zeer vlotte communicatie en goed geregeld
Prima service
Prima service!
Het concept van leasing was me niet helemaal duidelijk en ik heb telefonisch een fantastisch goed uitleg gekregen.
Ik ben ondertussen heel erg blij met mijn nieuwe fiets!
Prima service
Via de werkgever was er de mogelijkheid om bij Cyclobility een fiets te leasen.
Dat ging heel vlot en amper een week later was alles al geregeld en werd de fiets geleverd. Prima service dus.
Vanaf stap 1 een duidelijke uitleg…
Vanaf stap 1 een duidelijke uitleg gekregen. Het bezoek aan de winkel in Sint Niklaas was heel uitgebreid. Ze nemen er tijd voor uitleg en vragen. Je mag fietsen testen die je wil. De levering was uitstekend. Heel vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg over de fiets. Ze zetten ter plaatste het zadel op de juiste hoogte. Ze nemen tijd voor extra vragen. Kortom een uitstekende service.
Zeer blij met de fiets!
Zeer blij met de fiets!
De levertijd was wat langer dan gehoopt, maar verder zeer tevreden van de service en de fiets.
Goeie betrouwbare service bij levering!
Met plezier naar het werk
Professioneel en vriendelijk bedrijf. Ik had zelf weinig kennis over fietsen, maar zeer tevreden van het gekozen resultaat! Met plezier naar het werk.
Heel vlotte afhandeling en levering van…
Heel vlotte afhandeling en levering van de fiets. Vriendelijk en zeer duidelijke uitleg. Tom
Goede service en klantvriendelijk
Een hele goede uitleg gekregen op de testdag van de fiets. De fiets werd uiteindelijk 2 weken vroeger dan verwacht aan huis geleverd met opnieuw voldoende tijd voor uitleg en eventuele vragen.
Steeds een vriendelijke en snelle service
Ik lease voor de 2e maal een fiets via mijn werkgever bij Cyclobility. Tijdens het verloop van mijn 1ste contract met hen kon ik steeds beroep doen op hun service, zowel aan huis als op locatie. Steeds een snelle en vriendelijke bediening. Onlangs ging ik voor de 2e maal een contract met hen aan, deze keer voor een speedpedelec.
Super
Super ! Ik had mijn nieuwe fiets in 4 dagen tijd … alles werd voor mij geregeld geen papierenrompeslomp ! Zeer tevreden !
Ondersteunend
Duidelijke uitleg , bijstand in het bestellen en leveren.
Communicatie voor en na.
En maken je bewust waar alles te vinden op de website.
De webinar legt ook nog eens alles duidelijk uit + al je bijkomende vragen
Vlotte service van bestelling tot verwerking.
Cyclobility begeleid je vlot door het bestelproces. De opvolgingsmails zijn duidelijk. De verwerking gaat zeer snel en vlot. Bij vragen krijg je snel antwoord.
Mooi aanbod met vlotte service.
Duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden en het leasecontract.
Mooie, degelijke fiets aan huis geleverd met vlotte service en afhandeling.
Pluspunt is de app waar je nog veel extra info op terugvind.
Een aanrader!
heldere info en vlotte bestelling en levering
duidelijke uitleg in de shop bij de keuze van de ebike. daarna vlotte afhandeling met een leasing contract en levering van de fiets aan huis.
Hele goede ontvangst en de levering…
Hele goede ontvangst en de levering verliep uitstekend.
Een minpunt is wanneer we gevraagd hebben om de fietstassen, die we daarna hebben aangekocht, ook op de leasing te plaatsen en dat jullie zeiden dat dit niet ging. Nochtans hebben mijn collega's gezegd dat dit wel ging want één van mijn collega's heeft dit ook daarna gevraagd. Maar soit, we hebben ze zonder de leasing gekocht want natuurlijk minder interessant is qua financieel.
Heel klantgericht
Vlot, vriendelijk en heel toegankelijk voor vragen. Ook bij het testmoment goede service.
Heel kwalitatief aanbod met goed advies…
Heel kwalitatief aanbod met goed advies in de keuze naar een nieuwe bakfiets!
Vlotte communicatie en opvolging
De communicatie was beknopt maar volledig en duidelijk. De opvolging ging vlot. Het platform is eenvoudig bruikbaar.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.