Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

De aangeboden jeepsafari ad 105€ pp is geen aanrader. Wordt niet in (open) jeeps uitgevoerd maar in 35 jr oude Discovery landrovers waar door open achterklep de dieselgassen naar binnen worden gezogen... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Betrof een zeeeer slechte hotel kamer op Bonaire bij het Eden Beach voor de hoofdprijs!!!🤬Ik betaalde 762,- euro meer dan mijn buren die via Corendon hadden geboekt, dat is nog eens 133,- euro meer d... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Mijn reis naar Portugal werd geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen en als enig alternatief werd diezelfde reis een week later aangeboden. Toen ik aangaf dat dat voor mij geen optie was en ik graag... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Via ipad liep reservering vast. Ik weet niet of dat aan website lag, maar na enkele seconden wachten gebeurde er niets. Tot dat ik foutmelding kreeg. Ik heb overigens dag later me succesvol voor dezel... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør

Skrevet av virksomheten

Crusj organiseert al bijna 10 jaar de leukste reizen voor singles. Door het grote aanbod aan zonvakanties en wintersport reizen zit er voor iedereen een leuke reis tussen. Moeite met kiezen? De medewerkers van Crusj helpen je graag met het vinden van jouw perfecte singlereis.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zakynthos is een aanrader!

Zakynthos is een prachtige vakantiebestemming, waar leuke excursies kunnen worden afgewisseld met heerlijk luieren in de Griekse zon en 's avonds lekker stappen in de plaatselijke discotheken. Het is altijd even spannend om aan een groepsreis deel te nemen, maar het voelt binnen no-time alsof je met vrienden op vakantie bent en anders zorgt Anouk er wel voor dat je, je op gemak voelt. Wat een top reisleidster is zij!

27. september 2019

Hi Manon,

Bedankt voor je goede review!
Zakynthos is één van onze populairste bestemmingen en we zijn blij dat jij het ook zo naar je zin hebt gehad!
Fijn dat het Crusj concept je aanspreekt en dat je met een leuke groep op vakantie bent geweest!
We zullen je complimenten over de reisleidster aan haar doorgeven.

We zien je graag terug op één van onze andere reizen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele positieve ervaring omtrent de reis…

Hele positieve ervaring omtrent de reis naar zakynthos. Goede reisleiding die veel uitzoekt en de groep lekker de groep laat.

Hi Marcel,

Bedankt voor je positieve review!
We zijn blij dat je zo genoten hebt op Zakynthos en vinden het fijn dat je zo tevreden bent over onze reisleidster. We gaan de complimenten zeker aan haar doorgeven!

Hopelijk tot snel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastische, geweldig, voor herhaling vatbaar.

Ik heb een fantastische vakantie gehad. Reisleidster Anouk deed het geweldig. Zoveel mooie plekken gezien. Anouk beschikt over heel veel kennis van het eiland en weet de mooiste plekjes. Het was voor mij mijn eerste reis met crusj. Het is mij heel goed bevallen. En kijk terug op een zeer geslaagde vakantie.
Anouk bedankt voor de fantastische vakantie! Zakynthos september 2019

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review!
Wat leuk dat je zo te spreken bent over onze reisleidster! We zullen je complimenten zeker aan haar doorgeven. Daarnaast doet het ons goed te lezen dat je het erg naar je zin hebt gehad en dat je eerste ervaring met Crusj je goed bevallen is!
We zien je graag terug op één van onze toekomstige reizen.

Leukste vakantie ooit!

Net terug van mijn leukste vakantie ooit! Lang getwijfeld en op van de zenuwen of ik wel mee wilde, maar zo blij dat ik gegaan ben. De reisleiding en de groep waren echt toppers! Het ultieme vakantie gevoel gehad! Ik zou zeker nog eens gaan en kan het iedereen aanraden!

Hi Didi,

Jouw review doet ons super goed! Hier doen we het voor!
We zijn enorm blij dat je met Crusj je leukste vakantie ooit hebt gehad.

Uiteraard gaan we je complimenten over de reisleidster aan haar doorgeven. Daar zal ze ook blij mee zijn.
We hopen je snel terug te zien op één van onze reizen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een heerlijke week gehad op Sicilië

Een heerlijke week gehad op Sicilië. Leuke mensen ontmoet en mooie gesprekken gehad. Het hotel was jammer genoeg erg gehorig en was vol met Nederlanders. Het buffet was zeer uitgebreid!
Het dorp was wat saai, er was niet veel te beleven in de buurt. Leuke excursies, was allemaal goed geregeld.
Het was voor mij de eerste keer met Crusj, maar zeker niet de laatste!

25. september 2019

Hi D.,

Bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad op Sicilië!
We hopen je zeker terug te zien op één van onze andere reizen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Op zich wel vriendelijk geholpen

Op zich wel vriendelijk geholpen. Het hangt ervan af wie je aan de lijn hebt, de één neemt de tijd voor je, voorziet je van informatie en advies. Heeft een prettige en kalme stem.
Het laatste telefoongesprek dat ik had met Crusj, was minder bevallen; het was gehaast, het leek alsof het gesprek snel afgehandeld moest worden en daardoor kwam desbetreffende medewerker ook niet prettig over op mij en onbetrouwbaar. Ik twijfelde na het gesprek of ik de boeking nog wel wilde voortzetten.

24. september 2019

Hi Monica,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van jouw review.
We zijn blij te vernemen dat je vriendelijk geholpen bent.
Echter vinden we het erg jammer dat je het gevoel hebt gehad dat je bij de ene collega beter geholpen bent dan bij de ander.
Uiteraard streven wij ernaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van de juiste informatie.
We zullen n.a.v. jouw review intern bespreken hoe we telefonisch de service nog beter kunnen verlenen. Daarom danken wij jou nogmaals voor het doorgeven van deze ervaring.

Klantenservice contact

Contact verliep soepel en snel.

17. september 2019

Hi Tom,

Bedankt voor je positieve reactie!
We doen altijd ons best om zo snel mogelijk te reageren. Fijn dat je dit ook zo ervaren hebt.

Boeking verloopt makkelijk

Boeking verloopt makkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Er wordt een Facebook pagina aangemaakt. Is best wel handig

17. september 2019

Hi Wiet,

Bedankt voor je positieve review!
We zijn blij dat je onze service als prettig hebt ervaren.

Perfect

Snel, effectief, heel aardig, perfect

10. september 2019

Hi Diana,

Hartelijk dank voor je positieve review!

Groetjes,
Christina

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn ervaring is dat de Crusj…

Mijn ervaring is dat de Crusj medewerkers zorgvuldig en geduldig met je communiceren.Geeft veel vertrouwen. En dan moet de reis nog beginnen...

8. september 2019

Hi Herman,

Bedankt voor je enthousiaste review.
Het is erg fijn om te lezen dat je onze service als goed ervaren hebt. Wij doen altijd ons uiterste best en vinden het dan ook ontzettend leuk om dit soort reviews te ontvangen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kon de reisdatum op aanvraag gelukkig…

Kon de reisdatum op aanvraag gelukkig wijzgingen. Zeer snelle reactie.

5. september 2019

Hi Daniël,

Bedankt voor je recensie.
Fijn om te lezen dat het mogelijk was om de reisdatum te wijzigen en dat je tevreden bent over onze service.

Snel antwoord en compleet

Snel antwoord en compleet, nu nog de vakantie afwachten, als het hotel beter is dan vorig jaar, is er al een hoop beter. Review van de reis na mijn vakantie eind september

4. september 2019

Beste Cris,

Bedankt voor jouw positieve en enthousiaste feedback!
We zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen na afloop van je Crusj vakantie.

Met hartelijke groeten,

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Tegenstrijdige adviezen

4. september 2019

Hi Debora,

Bedankt voor je recensie.
Wat jammer om te lezen dat je onze service als matig beschouwd.

Wij hopen dat je alsnog mee gaat op onze tennisreis! Want wij weten zeker dat het een ontzettend gezellige week wordt waarin je veel (tennis)plezier zal beleven.

Snelle reactie!

Ik heb mailcontact gehad met een medewerker van Crusj met een vraag over de vertrektijden van mijn reis. Ik kreeg hier dezelfde dag nog antwoord op. Goede service!

29. august 2019

Goedemorgen,

Hartelijk bedankt voor je positieve review!

1e boeking Crusj vakantie

Alleen nog geboekt voor een vakantie.
Snelle reactie op mijn e-mail. Vriendelijk en enthousiast. Mogelijkheden om een optie te nemen. En na definitieve boeking directe bevestiging en afhandeling. Binnen 1 dag alles geregeld.
Kijk erg uit naar de vakantie!

29. august 2019

Hi Daniella,

Bedankt voor je review. We zijn blij dat je zo enthousiast bent en dat we aan de verwachtingen hebben voldaan.
Alvast een hele fijne vakantie toegewenst!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snelle reactie

Snelle reactie op mailtjes

15. august 2019

Hi Fleur,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review!

Leuke reizen

Al 2x meegeweest met Crusj en 2x een leuke week gehad.
Op Sicilië was de reisleiding slecht, de groep veel te groot (30) waardoor er vele subgroepjes ontstonden, het hotel werd gedeeld met Corendon en Maris Life en werden de excursies ook samen met deze organisaties gedaan wat natuurlijk heel slecht is als je een singlereis aanbiedt. Toch een prima week gehad, maar de toegevoegde waarde van Crusj was nihil.
Mijn 2e reis naar Griekenland had Crusj wél toegevoegde waarde; de groep was wat kleiner (20), geen andere grote reisorganisaties bij de accommodatie, excursies exclusief voor ons en een uitstekende reisleidster.
Crusj is per mail of Whatsapp zeer goed bereikbaar.

14. august 2019

Goedemiddag,

Bedankt voor het schrijven van je review. We proberen onze service altijd te verbeteren!
We zijn daarom ook blij dat je het naar je zin hebt gehad op beide vakanties en dat je vooral op je tweede reis erg hebt genoten!

Groeten, Laura

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv