De aangeboden jeepsafari ad 105€ pp is geen aanrader. Wordt niet in (open) jeeps uitgevoerd maar in 35 jr oude Discovery landrovers waar door open achterklep de dieselgassen naar binnen worden gezogen... Vis mer
Se hva andre synes
Betrof een zeeeer slechte hotel kamer op Bonaire bij het Eden Beach voor de hoofdprijs!!!🤬Ik betaalde 762,- euro meer dan mijn buren die via Corendon hadden geboekt, dat is nog eens 133,- euro meer d... Vis mer
Mijn reis naar Portugal werd geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen en als enig alternatief werd diezelfde reis een week later aangeboden. Toen ik aangaf dat dat voor mij geen optie was en ik graag... Vis mer
Selskapet har svart
Via ipad liep reservering vast. Ik weet niet of dat aan website lag, maar na enkele seconden wachten gebeurde er niets. Tot dat ik foutmelding kreeg. Ik heb overigens dag later me succesvol voor dezel... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Crusj organiseert al bijna 10 jaar de leukste reizen voor singles. Door het grote aanbod aan zonvakanties en wintersport reizen zit er voor iedereen een leuke reis tussen. Moeite met kiezen? De medewerkers van Crusj helpen je graag met het vinden van jouw perfecte singlereis.
Kontaktopplysninger
Mercatorstraat 77-1, 1056RA, Amsterdam, Nederland
- 085 - 0043 015
- info@crusj.com
- crusj.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zakynthos is een aanrader!
Zakynthos is een prachtige vakantiebestemming, waar leuke excursies kunnen worden afgewisseld met heerlijk luieren in de Griekse zon en 's avonds lekker stappen in de plaatselijke discotheken. Het is altijd even spannend om aan een groepsreis deel te nemen, maar het voelt binnen no-time alsof je met vrienden op vakantie bent en anders zorgt Anouk er wel voor dat je, je op gemak voelt. Wat een top reisleidster is zij!

Svar fra Crusj
Hele positieve ervaring omtrent de reis…
Hele positieve ervaring omtrent de reis naar zakynthos. Goede reisleiding die veel uitzoekt en de groep lekker de groep laat.

Svar fra Crusj
Fantastische, geweldig, voor herhaling vatbaar.
Ik heb een fantastische vakantie gehad. Reisleidster Anouk deed het geweldig. Zoveel mooie plekken gezien. Anouk beschikt over heel veel kennis van het eiland en weet de mooiste plekjes. Het was voor mij mijn eerste reis met crusj. Het is mij heel goed bevallen. En kijk terug op een zeer geslaagde vakantie.
Anouk bedankt voor de fantastische vakantie! Zakynthos september 2019

Leukste vakantie ooit!
Net terug van mijn leukste vakantie ooit! Lang getwijfeld en op van de zenuwen of ik wel mee wilde, maar zo blij dat ik gegaan ben. De reisleiding en de groep waren echt toppers! Het ultieme vakantie gevoel gehad! Ik zou zeker nog eens gaan en kan het iedereen aanraden!

Svar fra Crusj
Een heerlijke week gehad op Sicilië
Een heerlijke week gehad op Sicilië. Leuke mensen ontmoet en mooie gesprekken gehad. Het hotel was jammer genoeg erg gehorig en was vol met Nederlanders. Het buffet was zeer uitgebreid!
Het dorp was wat saai, er was niet veel te beleven in de buurt. Leuke excursies, was allemaal goed geregeld.
Het was voor mij de eerste keer met Crusj, maar zeker niet de laatste!

Svar fra Crusj
Op zich wel vriendelijk geholpen
Op zich wel vriendelijk geholpen. Het hangt ervan af wie je aan de lijn hebt, de één neemt de tijd voor je, voorziet je van informatie en advies. Heeft een prettige en kalme stem.
Het laatste telefoongesprek dat ik had met Crusj, was minder bevallen; het was gehaast, het leek alsof het gesprek snel afgehandeld moest worden en daardoor kwam desbetreffende medewerker ook niet prettig over op mij en onbetrouwbaar. Ik twijfelde na het gesprek of ik de boeking nog wel wilde voortzetten.

Klantenservice contact
Contact verliep soepel en snel.

Boeking verloopt makkelijk
Boeking verloopt makkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Er wordt een Facebook pagina aangemaakt. Is best wel handig

Svar fra Crusj
Je wordt netjes op de hoogte gehouden…
Je wordt netjes op de hoogte gehouden en correct behandeld. Zeker aan te raden!

Svar fra Crusj
Mijn ervaring is dat de Crusj…
Mijn ervaring is dat de Crusj medewerkers zorgvuldig en geduldig met je communiceren.Geeft veel vertrouwen. En dan moet de reis nog beginnen...

Svar fra Crusj
Vriendelijk personeel per mail en ze…
Vriendelijk personeel per mail en ze reageren snel.

Svar fra Crusj
Kon de reisdatum op aanvraag gelukkig…
Kon de reisdatum op aanvraag gelukkig wijzgingen. Zeer snelle reactie.

Snel antwoord en compleet
Snel antwoord en compleet, nu nog de vakantie afwachten, als het hotel beter is dan vorig jaar, is er al een hoop beter. Review van de reis na mijn vakantie eind september

Snelle reactie!
Ik heb mailcontact gehad met een medewerker van Crusj met een vraag over de vertrektijden van mijn reis. Ik kreeg hier dezelfde dag nog antwoord op. Goede service!

1e boeking Crusj vakantie
Alleen nog geboekt voor een vakantie.
Snelle reactie op mijn e-mail. Vriendelijk en enthousiast. Mogelijkheden om een optie te nemen. En na definitieve boeking directe bevestiging en afhandeling. Binnen 1 dag alles geregeld.
Kijk erg uit naar de vakantie!

Leuke reizen
Al 2x meegeweest met Crusj en 2x een leuke week gehad.
Op Sicilië was de reisleiding slecht, de groep veel te groot (30) waardoor er vele subgroepjes ontstonden, het hotel werd gedeeld met Corendon en Maris Life en werden de excursies ook samen met deze organisaties gedaan wat natuurlijk heel slecht is als je een singlereis aanbiedt. Toch een prima week gehad, maar de toegevoegde waarde van Crusj was nihil.
Mijn 2e reis naar Griekenland had Crusj wél toegevoegde waarde; de groep was wat kleiner (20), geen andere grote reisorganisaties bij de accommodatie, excursies exclusief voor ons en een uitstekende reisleidster.
Crusj is per mail of Whatsapp zeer goed bereikbaar.

Svar fra Crusj
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.