Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

De aangeboden jeepsafari ad 105€ pp is geen aanrader. Wordt niet in (open) jeeps uitgevoerd maar in 35 jr oude Discovery landrovers waar door open achterklep de dieselgassen naar binnen worden gezogen... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Betrof een zeeeer slechte hotel kamer op Bonaire bij het Eden Beach voor de hoofdprijs!!!🤬Ik betaalde 762,- euro meer dan mijn buren die via Corendon hadden geboekt, dat is nog eens 133,- euro meer d... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Mijn reis naar Portugal werd geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen en als enig alternatief werd diezelfde reis een week later aangeboden. Toen ik aangaf dat dat voor mij geen optie was en ik graag... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Via ipad liep reservering vast. Ik weet niet of dat aan website lag, maar na enkele seconden wachten gebeurde er niets. Tot dat ik foutmelding kreeg. Ik heb overigens dag later me succesvol voor dezel... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør

Skrevet av virksomheten

Crusj organiseert al bijna 10 jaar de leukste reizen voor singles. Door het grote aanbod aan zonvakanties en wintersport reizen zit er voor iedereen een leuke reis tussen. Moeite met kiezen? De medewerkers van Crusj helpen je graag met het vinden van jouw perfecte singlereis.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

overzichtelijke site

overzichtelijke site. Derde reis die ik boek via Crusj. Ik wacht voor meer soorten reizen met reisleidster(s) zoals Evelien en Anouk.

3. desember 2019

Hoi Melvin,

Wat leuk dat je weer met ons meegaat! Dank je wel voor je mooie review.

Groeten Daniëlle

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijke site en zoekmachine.

Duidelijke site en zoekmachine. Kon snel en makkelijk de juiste reis vinden, met doelgroep.

2. desember 2019

Beste Nico,

Wat fijn dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt! Bedankt voor je goede review.

Daniële Team Crusj

Fijne organisatie

Fijn geholpen en leuke reizen! Aan te bevelen voor iedereen die een top vakantie wilt boeken!

23. november 2019

Beste Ciaran,

Fijn dat je onze service waardeert. Hartelijk dank voor de positieve review!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Duidelijke website en snelle reactie.

19. november 2019

Beste René,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over onze website en over onze service.

Daniëlle

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle reactie zelfs op zondag!

17. november 2019

Beste Daniëlle,

Bedankt voor je positieve review! Wij doen ons uiterste best om iedereen altijd zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Fijn dat je onze service waardeert.

Daniëlle

Prima service

Zowel via de app als mail, snel, duidelijk en vriendelijk geholpen.
Wel jammer dat er boven het mailtje van deze beoordelingssite een andere naam stond. Ik werd aangesproken met Hoi Robert ..., en dat ben ik dus niet.

11. november 2019

Beste Chantal,

Bedankt voor het schrijven van een review.
Wat fijn om te lezen dat je onze klantenservice goed beoordeeld.

Onze excuses voor het versturen van de verkeerde naam. Dit is een fout geweest want bovenaan de mail had uiteraard "Hoi Chantal" moeten staan.

Hartelijke groet,

Fijne overzichtelijke website

Fijne overzichtelijke website en makkelijk om te boeken!

2. november 2019

Beste V. Siebelt,

Bedankt voor het schrijven van een review!
Wat goed om te lezen dat je onze website overzichtelijk vindt.

We wensen jou alvast een fijne vakantie toe.

Hartelijke groet,

Duidelijke en mooie website

Duidelijke en mooie website. Aan de foto's kan je goed zien hoe alles eruit ziet en ook de beschrijving is duidelijk. Ook fijn dat je meteen kan zien hoeveel mensen er al meegaan en hun leeftijden.Aangezien ik geen facebook heb, kan ik alleen helaas niet zien wie er meegaan.

28. oktober 2019

Beste Pauline,

Bedankt voor je positieve review!
Wat fijn om te lezen dat je onze website duidelijk en mooi vindt.

Hartelijke groeten,

Een top vakantie

Een top vakantie gehad. Onze reisleidster Marije was heel behulpzaam En de groep maakte het geweldig!

26. oktober 2019

Hi Sanne,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn dat je terugkijkt op een top vakantie!
We hopen je snel terug te zien op één van onze toekomstige reizen.

Site is duidelijk.

Site is duidelijk.
Ik zou alleen nog de opties erbij zetten als je niet met de bus op wintersport wil gaan. Wat zijn de vliegmogelijkheden? Is er transfer van en naar de luchthaven? Kan je er ook met de trein komen?
Verder handige info als het hotel niet direct aan de piste ligt of je wel/geen locker bij de piste kan huren.
De toeristentax zou fijn als die al bij de prijs in zat ipv achteraf betalen.

23. oktober 2019

Hi Bernadette,

Goed om te lezen dat jij onze website duidelijk vindt en hartelijk dank voor jouw tips!
Wil je op dit moment meer weten over de wintersport, neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag en hopen je snel te zien op één van onze reizen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slecht geregeld bij pech

Ik wil jullie bij deze waarschuwen voor de manier waarop Crusj omgaat met hun klanten als de vakantie niet verloopt zoals die zou moeten gaan. Dat is mij helaas overkomen. Ik ben met hun op vakantie geweest naar het Oktoberfest en dat was niet goedkoop namelijk 576,50 euro voor 3 dagen. Wat echter wel goedkoop was waren de busjes waarmee we van Utrecht naar München zijn vertrokken. Dat bleek toen we op de terugweg pech kregen. Omdat de ANWB wegenwacht niet goed geregeld was hebben we meer dan vijf uur langs de snelweg in de regen moeten wachten totdat we geholpen werden. Ook was er niemand van de reisleiding aanwezig om iets te regelen want de vier reisleiders inclusief de eigenaresse van Crusj zaten in het andere busje die wel goed is aangekomen.

En dat was niet het enige dat tegenviel aan de reis. Het begon al met een berichtje dat we niet terecht konden in het hotel dat ons was beloofd. We hadden geboekt bij het viersterren hotel Rilano net iets boven München, maar die zat ‘vol’ hoorde we in de ochtend van vertrek waardoor we zijn overgeplaatst naar het Art Ana Gallery Hotel in Baldhalm dat 40 minuten van de binnenstad aflag.

Als je terugziet wat we hebben teruggekregen als vergoeding? 40 euro voor de terugreis en 5% korting op de eerstvolgende reis die ik zou boeken als ik Crusj nog een kans wil geven mits dit binnen 12 maanden gebeurd.

Een lachtertje en schandalig. En terugkomend op dat busje, die kwam uit 2013 wat betekent dat het 6 jaar oud was. Normaal gesproken worden busjes niet verhuurd als ze ouder zijn dan 2 jaar. Waarschijnlijk de goedkoopste manier voor Crusj net als het hotel waardoor ze een hoop winst hebben kunnen maken op deze vakantie. Denk hier nog eens goed over na voor als je een reis wilt boeken bij Crusj.

20. oktober 2019

Beste Nanzhu,

Laten we ermee beginnen dat de terugreis inderdaad absoluut niet de schoonheidsprijs verdiende en dat spijt ons enorm. Het was een opeenstapeling van pech en daar heb jij enorm veel hinder van ondervonden. Nogmaals onze oprechte excuses hiervoor.

Wat je andere punten betreft vinden we het bijzonder spijtig dat je zo negatief terugkijkt op jouw Crusj ervaring, maar we snappen goed dat dit door de vervelende terugreis komt.

Laten we voorop stellen dat de registratie bij de ANWB wél goed geregeld was, zoals je zelf ook maar al te goed weet. Daarnaast waren Rutger en Melanie, de door ons ingehuurde chauffeurs, de gehele tijd aanwezig en hebben zij alles voor jullie geregeld. Verder is er continue intensief contact geweest tussen Rutger/Melanie en Yuri/ondergetekende om alles in een goede banen te leiden. Dat het de gewoonte is om een busje van maximaal 2 jaar oud te huren is bij ons niet bekend. Wij hebben bij een gerenommeerd bedrijf een busje gehuurd wat aan alle wettelijke vereiste voldoet.

Wij waren ook zeer onaangenaam verrast toen we op de ochtend van vertrek te horen kregen van onze lokale agent dat er een overboeking was en dat we konden kiezen tussen de groep opsplitsen of in een ander hotel. Het andere hotel lag inderdaad buiten München maar het duurde even lang om naar het centrum en het Oktoberfest te komen. Daarnaast werd dit hotel beter beoordeeld. Al met al dus een goed alternatief. Dit hotel is overigens ook duurder dan het oorspronkelijke hotel. Dat kan je zelf ook terugvinden op booking.com.

Dat de reissom vrij hoog is voor een weekend is correct. Maar voor de prijs van € 576,50 kreeg je wel drie overnachtingen, waarbij jij ook nog een gratis upgrade hebt gekregen naar een kamer voor alleen gebruik, vervoer, een tafel inclusief eten en drinken tijdens het Oktoberfest en reisleiding die o.a. een stadswandeling door München organiseerde. Oktoberfest is inderdaad een dure aangelegenheid en wij hebben deze reis zonder marge verkocht omdat het voor ons ook een try out was. Indien je dit pakket zelf had samengesteld, was je zeker een stuk duurder uit geweest.

Hoe dan ook; wij vinden het ontzettend jammer dat de terugreis zo slecht verlopen is en snappen dat je daardoor een slecht gevoel over hebt gehouden aan je reis. Wij bieden duizenden singles jaarlijks een hele fijne vakantie ervaring en we hopen nog altijd dat je ons een tweede kans zult geven zodat we ook aan jou kunnen bewijzen dat het verloop van jouw terugreis een uitzondering was.

We vinden het erg jammer dat we dit op Trustpilot moeten uitpraten. We hebben ons uiterste best gedaan om het zo goed mogelijk op te lossen en je daarnaast een reële compensatie aangeboden. We hopen dat je openstaat voor telefonisch contact zodat we dit vervelende hoofdstuk kunnen afsluiten.

Met vriendelijke groeten,
Emma Blanchard

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima en leuke reis gehad

Prima en leuke reis gehad! Alles was gewoon goed geregeld, en info vooraf duidelijk en overzichtelijk. Excursies voldoende, en reisleidster was attent, gezellig en behulpzaam. Gezelligheid valt en staat altijd met de deelnemers(!) dat is iets wat een reisorganisatie niet kan beinvloeden. Het was fijn en gezellig!

16. oktober 2019

Goedemiddag,

Bedankt voor je review!

Fijn dat je terugkijkt op een gezellige vakantie!
We hopen je snel terug te zien op één van onze toekomstige reizen.

Meer dan uitstekend

Mijn 1e singlereis en die is uitstekend bevallen. Leuke groep, leuke reisleidster. Je krijgt alle vrijheid om wel of niet deel te nemen aan excursies e.d. Een aanrader.

15. oktober 2019

Hi Dorien,

Bedankt voor je positieve review!
Onze singlereizen kun je inderdaad indelen zoals jij zelf wilt. Ons motto is vrijheid/blijheid!
We zijn blij dat je dit ook zo ervaren hebt.

Hopelijk tot gauw!

Prettig website

Prettig website, overzichtelijk, duidelijke informatie, eenvoudig doorklikken.

14. oktober 2019

Hi Astrid,

Bedankt voor je review. We zijn erg blij dat je onze website overzichtelijk en duidelijk vindt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een week in Zakynthos !

Wat een week heb ik gehad. Echt een topweek. Ik was nog nooit met Crusj weg geweest (wel met andere single reis organisaties) , maar Crusj heeft me aangenaam verrast. Alles is super goed geregeld, Anouk onze reisleidster was echt top. Ze regelde alles (zelfs met een wispelturige groep als de onze, die nog wel eens excursies gingen wijzigen). 's avonds een appje met het programma voor de volgende dag. Kortom ik heb heerlijk kunnen onstpannen, want nadenken hoefde ik even een weekje niet.
Daarnaast is Zakynthos echt een schitterend eiland. Echt het paradijs en dat had ik binnen Europa niet verwacht. Ik ga zeker een keer terug!!!
gr Claudia

14. oktober 2019

Hi Claudia,

Dankjewel! We zijn heel blij dat je een geweldige vakantie met ons hebt gehad.
Ons doel is om de vakantiegangers te ontzorgen en zo te lezen is dat gelukt!

We hopen je snel weer terug te zien op één van onze andere reizen!

Geweldige vakantie gehad

Geweldige vakantie gehad. En meer dan zeer tevreden over Anouk, onze reisleidster. Gewoon top 👌👍

9. oktober 2019

Hi Harry,

Bedankt voor je review!
We zijn ook heel blij met Anouk en zullen je complimenten aan haar doorgeven.

Fijne reis

Voor mij was het de eerste single reis. Met een groot vooroordeel ben ik met Crusj weggegaan, maar het is mij heel erg meegevallen.

De bestemming was prachtig en er was voldoende excursie aanbod.
Crusj is prettig in zijn communicatie en de reisleiding was prettig.
Niets moet alles kan is het credo en dat is fijn.
Wel was de match met de groep niet aanwezig en de groep ook vrij groot. Met een aantal heb ik veel opgetrokken en een beetje los van de groep mijn reis beleefd. Dat is mij heel goed bevallen.

7. oktober 2019

Hi RJ,

Bedankt voor je positieve review!
We zijn blij dat je eerste ervaring met Crusj zo goed is geweest en het je vooroordelen heeft weg genomen.

Hopelijk tot snel!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Een vakantie precies zoals jij het wil

Voor de vierde keer een reis geboekt bij Crusj.

Ditmaal gekozen voor de bestemming Zakynthos.

Zakynthos is geweldig mooi en bied voor ieder wat wils.
Als je er bent mag een bezoek aan de blauwe grotten toch echt niet ontbreken. Je waant je op het Paradijs.

En op vakantie met Crusj voelt als een vakantie met vrienden.
Je bent vrij om iedere dag mee te gaan naar de excursie van die dag. Je kunt er ook voor kiezen je eigen plan te trekken alleen of met anderen uit de groep.

's avonds kun je weer vrijblijvend aansluiten bij het diner. In Zakynthos waren het stuk voor stuk leuke restaurants. Elk restaurant weer héél anders maar altijd smakelijk en gezellig.

Wil jij je eigen vakantie beleven, maar liever niet alleen ?
Zakynthos is in ieder geval een aanrader

3. oktober 2019

Hi John,

Bedankt voor je review!
Zakynthos is inderdaad een hele leuke en mooie bestemming. We zijn blij dat je dit ook zo ervaren hebt.
Verder vinden we het erg leuk dat het Crusj concept je zo aanspreekt en dat het voor jou voelt alsof je met vrienden op vakantie bent geweest. Dit is precies wat we ook willen bereiken!

Ons motto is; vrijheid/blijheid! Je bent tot niets verplicht.
Hopelijk zien we je gauw terug bij een nieuwe reis!

Top vakantie op Ibiza

Top vakantie op Ibiza.
Super groep, top resort en een fantastisch eiland. Lekker doen waar je zin in hebt en genieten van het mooie weer. Reisleiding was erg relaxed en dacht veel mee met ideeën van de groep.

1. oktober 2019

Hi Mirjam,

Dankjewel! We zijn erg blij dat jouw vakantie zeer geslaagd was.
Ibiza is inderdaad een fantastisch eiland! Hartelijk bedankt voor de complimenten over onze reisleidster. Deze zullen we aan haar terugkoppelen.

Hopelijk tot snel op één van onze volgende reizen!

Goed georganiseerd

Goed georganiseerd, leuke groep, genoeg keuze tussen helemaal niets doen of elke dag een excursie. Alles doen met een groep of een dag helemaal alleen. Ook worden je vragen snel beantwoord als je ze per mail stelt.

30. september 2019

Hi Simone,

Hartelijk bedankt voor je review!
We zijn blij dat je zo positief over ons bent en dat je een fijne vakantie hebt gehad!

Groeten, Laura

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv