De aangeboden jeepsafari ad 105€ pp is geen aanrader. Wordt niet in (open) jeeps uitgevoerd maar in 35 jr oude Discovery landrovers waar door open achterklep de dieselgassen naar binnen worden gezogen... Vis mer
Se hva andre synes
Betrof een zeeeer slechte hotel kamer op Bonaire bij het Eden Beach voor de hoofdprijs!!!🤬Ik betaalde 762,- euro meer dan mijn buren die via Corendon hadden geboekt, dat is nog eens 133,- euro meer d... Vis mer
Selskapet har svart
Via ipad liep reservering vast. Ik weet niet of dat aan website lag, maar na enkele seconden wachten gebeurde er niets. Tot dat ik foutmelding kreeg. Ik heb overigens dag later me succesvol voor dezel... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Crusj organiseert al bijna 10 jaar de leukste reizen voor singles. Door het grote aanbod aan zonvakanties en wintersport reizen zit er voor iedereen een leuke reis tussen. Moeite met kiezen? De medewerkers van Crusj helpen je graag met het vinden van jouw perfecte singlereis.
Kontaktopplysninger
Mercatorstraat 77-1, 1056RA, Amsterdam, Nederland
- 085 - 0043 015
- info@crusj.com
- crusj.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mijn eerste ervaring met een singel…
Mijn eerste ervaring met een singel reis is gestart met je juiste informatie en heeft mij doen besluiten om te boeken.. ben overtuigd

boeking
Tot nu toe alleen ervaring met website en boekingsprocedure. Dat verloopt prima.

Svar fra Crusj
snelle reactie op mijn vraag per mail.

Svar fra Crusj
ik kreeg binnen een paar uur reactie op…
ik kreeg binnen een paar uur reactie op mijn mail.

Prima reactie
Prima reactie, mag misschien iets persoonlijker.

Svar fra Crusj
Te duur voor zes dagen als je er voor…
Te duur voor zes dagen als je er voor acht geboekt hebt

Goede klantenservice
Vriendelijke medewerkers die met je meedenken en je goed helpen

Hoi!
Hoi!
Had al mn mening gegeven, maar wil het best nogmaals doen.
Waarschijnlijk heeft het algoritme me dubbel aangeschreven.
Crusj is DE organisatie om je reis te boeken. Contacteer ze gewoon en ervaar zelf hoe het is.

Top service
Snelle services zeker in het weekend. Top voor de mensen die overdag werken.

Svar fra Crusj
Nop op vakantie, maar nu al een goed gevoel!
Leuk het persoonlijke contact via Facebook, Whatsapp en mail met de reisleidster Anouk op Zakinthos.
Erg positief begin van mijn 1e reis bij Crusj.
Ook leuk zo'n besloten groep met je medereizigers!

Crusj heeft leuke reizen
Crusj heeft leuke reizen. 2x meegeweest. Naar Zakintos vond ik erg leuk en hele goede reisleidster Anouk. 2e keer Sicilie. Dat deel van het eiland vond ik minder, hoteleten slecht en reisleider matig

Svar fra Crusj
Reis geannuleerd door Crusj.
Mijn reis naar Portugal werd geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen en als enig alternatief werd diezelfde reis een week later aangeboden. Toen ik aangaf dat dat voor mij geen optie was en ik graag mn geld terug wilde werd er vanuit Crusj geen enkel initiatief genomen om naar een alternatief te zoeken en had ik diezelfde avond mn geld op mijn rekening. 2 Jaar geleden werd een reis naar Madeira ook geannuleerd en werden er 3 andere opties aangeboden. Ik ga nu met een andere organisatie een week eerder naar Turkije. Jammer, dit zou mn 4e Crusj reis worden in 2 jaar tijd.

Svar fra Crusj
Supersnelle afhandeling en een…
Supersnelle afhandeling en een duidelijk antwoord op mijn vraag. Dank!

Svar fra Crusj
Geen antwoord op gestelde vraag door klantenservice
Geen antwoord op gestelde vraag; suggestie werd afgedaan met algemene, niets toevoegende tekst

Ik heb het goed ervaren
Ik heb het goed ervaren. Snel mail terug gehad.

Svar fra Crusj
kan nog geen extra dingen vertellen…
kan nog geen extra dingen vertellen over de service, maar de aanloop om verder te gaan met Crusj is positief. Dus in de wacht-stand!

Top Organisatie!
Het aanbod is helder en up-to-date.
Het boeken ging vlot en er was nog flexibiliteit om een optie te nemen. Daarnaast werd de nodige informatie gestuurd en ik kreeg een update over hoe de groep eruit ziet.
Ook is de reisleiding altijd goed voor elkaar. En naar mijn idee verloopt de communicatie tussen het kantoor van Crusj en de reisleiders ook altijd goed.

Klantenservicemedewerker was flexibel…
Klantenservicemedewerker was flexibel aangaande deadline van een optie op reis naar Zakynthos ! Kreeg 2 dagen extra tijd om te reageren! Super relaxed! Gr Rene

Svar fra Crusj
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.