Selskapet har svart
Goede ervaring met Cryptonite Academy. Je merkt dat er veel kennis aanwezig is en dat er echt gebouwd wordt aan een sterke leeromgeving.
Zeer ontevreden over her premium lidmaatachap! Je word in de reclame misleid dat je enkel maar de signalen van onze professionals hoeft te volgen... Als je dit doet, elke trade die ze aang... Vis mer
Selskapet har svart
Corné & team zijn altijd uit op verbetering. Ik ben al jaren lid van deze elkaar opbouwende community & wederom hebben ze de Discord nog weer verbeterd. O.a. meer live-sessie, echt top! Cursus & 1... Vis mer
Selskapet har svart
Cryptonite Academy helpt je om succesvol te worden in crypto — van beginner tot ervaren trader. Je leert stap voor stap hoe je winstgevend kunt traden, investeren en inspelen op de bull- & bearmarkt met bewezen strategieën die al duizenden studenten resultaat hebben opgeleverd.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zelf heb ik mij 5 jaar geleden ongeveer voor de cursus aangemeld maar vrij weinig mee gedaan, nu ik er mij er in verdiept heb en vooral in de gap strategie, heb ik mooie resultaten behaald.
Trade ik nu winstgevend en heb ik ook veel hulp gehad van de instructeurs.
Zelf zou ik hier nog meer hulp in willen, maar het stukje 1 op 1 vind ik daarin tegen erg duur. Al zou ik maandelijks 150 euro moeten betalen hiervoor zou ik er zeker voor over hebben of al zou dit in een kleine groep zijn ook prima.
Live sessies daarin tegen van Carl vind ik erg fijn, vriendelijk en duidelijk. Altijd het gevoel dat ik daarin alles kan vragen.
Ook daar wil die ook wel helpen in de vragen die je hebt.
Dankbaar voor alle hulp.
Hopelijk nog meer mooie winstgevende momenten en leuke contacten binnen de community.

Svar fra Cryptonite Academy
Via de cursus heb ik het fundament voor het traden geleerd, en een ontzettend goede strategie voor mijn hele portfolio!

Svar fra Cryptonite Academy
Ik zit al 4 jaar in de community en ben zeer tevreden. De cursus geeft je een hele goeie basis om te beginnen met crypto traden, er worden trades gedeeld mét uitleg zodat je er zelf van kan leren én in de community ontmoet en spreek je mensen (o.a. de coaches maar ook mede studenten) waar je ook kennis mee kan uitwisselen. Als je wil kun je nog een stap verder gaan en coaching nemen, dat is in mijn ogen echt de kers op de taart qua niveau van de coaches.
In mijn geval is Ruben mijn coach en de manier waarop hij je geduldig, duidelijk en met enthousiasme meeneemt in het traden is echt enorm waardevol. Hij helpt je met het beter begrijpen van tradingview, trading strategieen, je lange termijn portfolio en het ontwikkelen van nieuwe strategieen, afhankelijk van waar jouw behoefte ligt.
Kortom; Ik blijf nog een tijdje :).

Svar fra Cryptonite Academy
Goede community met leerzame content en mooie trade signalen om mee te traden en van te leren. Ben al twee jaar lid en zou niet meer zonder willen!

Svar fra Cryptonite Academy
The Cryptonite academy is more than a group of knowledgable people and trading movies. All students are open and willing to help the people who just start trading. The premium section gives more insght in possble trading setups and the alpha section is where the master himself shares his insight 😎 Bottom line, great community and value for your money if you’d like to invest in learning how to trade.

Svar fra Cryptonite Academy
Met veel enthousiasme ben ik gestart met een pakket van €7000 bij Cryptonite. Corné Marchand presenteert het platform, maar in de praktijk verzorgt hij vooral de YouTube-content; de dagelijkse uitvoering ligt vooral bij anderen. Gedurende het jaar heb ik niet zoveel van Corné zelf gezien, anders dan de voor iedereen toegankelijke YouTube filmpjes.
Het grootste probleem was het verschil tussen de verwachtingen die tijdens de intake werden gewekt en de daadwerkelijke invulling. De voorstelling vooraf was veel rooskleuriger dan de realiteit. Feedback vanuit deelnemers werd vaak defensief of zelfs aanvallend beantwoord, waardoor kritiek nauwelijks constructief werd opgepakt - iets wat essentieel is bij een dienstverlening van deze prijsklasse, maar ook een gemiste kans.
Mijn verzoek tot ontbinding van het contract, omdat het niet aan de verwachtingen voldeed, werd afgewezen omdat ik al te veel content had gevolgd. Verdere pogingen tot overleg zijn niet gehonoreerd. Gezien de investering van €7000 had ik meer redelijkheid, transparantie en dialoog verwacht. Ik ben er open ingegaan, maar jammer genoeg kwam er geen verbetering.
Mijn coach wil ik wél benadrukken: hij verdient 5 sterren als persoon. Betrokken, professioneel en oprecht. Maar dit staat los van mijn beoordeling van het bedrijf Cryptonite. De rol en betrokkenheid van Corné zelf heb ik als beperkt ervaren en niet erg klantvriendelijk. Sommige uitingen, wanneer wel iemand feedback gaf in de chat, niet echt vriendelijk of professioneel. Ook de uitingen over andere YouTubers zijn onsympathiek te noemen.
Deze ervaring deel ik om toekomstige deelnemers te informeren: bij een dergelijke investering mag meer professionaliteit, transparantie en klantgerichtheid worden verwacht. Het leek wat te veranderen, waardoor mijn coach het verzoek deed nog iets langer mee te kijken in de innercircle. Maar helaas Corné wees dat af, dus kan ik niet meer vaststellen dat er toch nog iets met de feedback is gedaan. Maar misschien heb ik het antwoord met deze afwijzing ook wel ontvangen.
Update 2, toon aangepast 🚩fout
Update 1:
Een bedrijfscultuur die feedback moeilijk tot zelfs niet verdraagt.
Mijn coach verdient 5 sterren als persoon, maar de reactie vanuit Cryptonite is structureel defensief, corrigerend, weinig empathisch en licht belerend.
Opvallend is dat de reactie direct inzet op verwijten en mijn ervaring wordt geframed als teleurstelling over geld. Dat is onjuist. Mijn verzoek tot ontbinding heb ik al kort na de start van het traject gedaan, niet aan het einde van het jaar, zoals nu wordt gesuggereerd. Daarnaast heb ik mijn feedback via meerdere kanalen gedeeld: via ticket, e-mail en mijn coach. Daarnaast heb ik voorgesteld telefonisch contact te hebben, waar geen gehoor aan is gegeven. De reactie in de chat kwam voort uit een moment waarop meerdere deelnemers dezelfde frustratie ervaarden.
Juist dit bevestigt mijn punt: feedback wordt niet inhoudelijk opgepakt, maar ontkracht of hergeïnterpreteerd. Daarmee laat deze reactie precies zien hoe er structureel met feedback wordt omgegaan zodra je eenmaal klant bent.
Dank voor de bevestiging. Ik denk dat mijn ervaring hiermee voldoende is toegelicht en de bedrijfscultuur duidelijk zichtbaar is geworden.
Opvallend: na het plaatsen van mijn review verschenen er meerdere 5-sterrenreviews. Volgens informatie die beschikbaar is, is er een oproep gedaan met een beloning van 3x 100 USD. Hierdoor kan een 1-ster review relatief snel naar beneden zakken.
Dit illustreert hoe het bedrijf mogelijk werkt met reviews. Het is daarom nuttig om vooral de 1*reviews te bekijken; mijn review staat niet op zichzelf.
Er is geen Google-profiel zichtbaar en Trustpilot lijkt het platform waar reviews worden verzameld en beheerd. Kort na mijn review werd er vanuit Cryptonite een melding gedaan bij Trustpilot voor nader onderzoek.
Het is raadzaam om bij het beoordelen van het bedrijf niet alleen naar de gemiddelde score te kijken, maar ook naar de inhoud van de kritische reviews.
Bij Cryptonite Academy op cornemarchand.nl zie je:
Bij Cryptonite Academy (cornemarchand.nl) valt één ding op:
De 1★ review: gedetailleerd, concreet en informatief
De 5★ reviews daarna: in clusters, algemeen en getimed
Die ene negatieve review zegt vaak meer dan veel positieve samen.
🚩 Patroon: negatieve review → plots veel positieve → weinig diepgang → onnatuurlijke timing
Dit betekent niet per se nep, maar wijst wel op geactiveerde reviews / reputatiesturing, geen spontane feedback.
Conclusie:
De score is waarschijnlijk licht vertekend positief. De echte inzichten zitten in de kritische reviews.
Tip: kijk minder naar de score en meer naar waarom mensen teleurgesteld zijn en of dat voor jou relevant is.

Svar fra Cryptonite Academy
heb de 1 op 1 coaching gehad met Ruben, echt veel van geleerd en legt het allemaal duidelijk uit. alle vragen die ik had heb ik rustig kunnen vragen en heeft Ruben zo goed mogelijk beantwoord. nogmaals bedankt!

Svar fra Cryptonite Academy
Ik heb de 1 op 1 coaching gedaan en dit was echt een leerrijke ervaring. Ik had nooit gedacht dat ik op die korte tijd zo zover zou staan. Echt een aanrader. Bedankt Kelly en team Corné 🙏🏻

Svar fra Cryptonite Academy
ik wist 7 maanden geleden totaal niets van traden maar zag toen en nu nog er toekomst in om stapsgewijs en met geduld een mooie bijverdienste te krijgen bovenop je huidig loon van je vast werk. Daarom ben ik een 1 op 1 coaching traject met Kelly van de Cryptonite Academy aangegaan. Voor mij was het in het begin niet gemakkelijk zekers niet met die engelse tradingstermen waar ik nog nooit van gehoord had,die uit elkaar te houden en te begrijpen. Ik had een TOP coach met Kelly. Ze is heel spontaan, vriendelijk ,heeft een aanstekelijke lach waarbij je je op je gemak bij voelt, is geduldig, legt alles stap voor stap uit en geeft jou na elke meeting huiswerkopdrachten mee om de verschillende strategieën heel goed te oefenen. Heb je vragen of zit je met een probleem dan stuur je haar in de discord een berichtje waarop zij zodra ze kan terug op antwoord. De cryptonite academy is zekers de moeite waard om in te stappen als je ook in het traden toekomst ziet en in geloofd.Je moet er in de eerste maanden wekelijks min. 4u of meer tijd kan insteken voor het echt te begrijpen. Ene keer je het traden helemaal onder de knie hebt ga je op termijn je geïnvesteerde geld ook terug verdienen en meer ook. Op dit moment ben ik wel al volop bijna dagelijks aan het traden met 5 verschillende strategiën, ben wel nog niet consistent genoeg maar vindt het wel fijn om te traden. Zolang ik wekelijks blijf traden en leer uit mijn foutjes dan geraak ik zekers tot het punt waarbij ik mijn eigen een volwaardige trader kan noemen. Hartstikke bedankt Kelly , je hebt me echt super veel bijgeleerd en gemotiveerd !!! Jij als coach en Corné met zijn Cryptonite academy zijn zekers een aanrader als je in een vertrouwde omgeving wilt leren traden. Groetjes het Belgske G

Waarschuwing voor oplichting
Aangezien Corne en zijn team zelf niet waarschuwen dat je na aanmelden op het Cyptonite premium platform oplichters blijkbaar ook een melding krijgen dat je je aangemeld hebt, doe ik het bij deze zelf.
Via de link in de video heb ik me aangemeld voor Crytonite premium.
Telefoon en e-mail worden gevraagd en betaalmethode
Daarna kreeg ik een mail om me aan te melden voor de discord omgeving
En vanaf dag 1 had ik te maken met iemand die zich heel overtuigend voor deed als Corne zelf onder de Cryptonite omgeving met 15.000 leden
Eerst een een soort intake gesprek, daarna 2 keuzes: de signalen volgen of nog een beter rendement met lange termijn investeringen samen met het team.
Dat laatste koos ik en er werd me gevraagd om een trading account te openen op econfinance.org
Geld op de wallet gestort
En je raadt het al: storten ging als vanzelf, opnemen niet mogelijk.
Ik had verwacht via het officiële kanaal in de vertrouwde omgeving terecht te komen
Zeker omdat het gaat om een tradingplatform van een bekende Nederlandse trader met 100k volgers op YouTube
Na contact gehad te hebben met het team hier over via de mail werd er helaas niet verrast gereageerd, het komt blijkbaar vaker voor.
Wat het alleen maar erger maakt.
Omdat er dus blijkbaar niet de juiste actie wordt ondernomen om dit soort praktijken te voorkomen
Mijn fout zou volgens het team zijn geweest dat ik de disclaimer niet goed zou hebben gelezen voor het gebruik van de discord.
Heel eerlijk: wie leest tegenwoordig nog de disclamer en rules bij het installeren van een nieuwe app of website.
Klinkt nu dom natuurlijk maar in praktijk weet je dat je zulke disclaimers er altijd in gezet worden om je te wijzen op risico’s waardoor aansprakelijkheid bij jou ligt als er wat fout zou gaan.
Fabrikanten, website en app bouwers zijn verplicht zulke disclaimers te maken en ze zijn vaker algemeen dan heel specifiek. Dus ja in goed vertrouwen heb ik ze net als alle andere duizenden disclaimers gewoon aangevinkt.
Ik heb ook nooit contact gehad met iemand van het team, heb ook geen signalen ontvangen
Alleen maar /de oplichters die mij vanaf dag 1 direct getarget hebben en blijkbaar precies wisten dat het zo zou gaan, anders zouden ze natuurlijk snel door de mand vallen als ik zowel met het team van Corne als met oplichters te maken zou hebben vanaf dag 1 van inschrijving.
Vraagtekens blijven over….
Pijn in mijn buik elke als ik er weer aan denk….
‘s nachts wakker liggen en denken over hoe kan kan dat oplichters direct mijn gegevens hebben na aanmelden: naam, e-mail, en welk platform ik gekozen heb, en zelfs de woordkeuze in de chat komt overeen met hoe Corne in grote lijnen praat
Alles stond blijkbaar paraat
Heel zorgwekkend
Vandaar mijn waarschuwing
Ik hoop dat ik met deze waarschuwing voorkom dat er meer zoals ik in deze val trappen en hun geld verliezen
Voorheen keek ik met veel waardering naar elke nieuwe video van Corne
Nu proef ik alleen maar de bittere nasmaak
Jammer

Svar fra Cryptonite Academy
De groep is super actief en professioneel georganiseerd. Je merkt dat het team echt weet wat ze doen. De live sessies zijn goud waard; je ziet precies hoe ze naar de markt kijken en wat hun plannen zijn. Ik heb daardoor enorm veel bijgeleerd over technische analyse en entrymomenten.

Svar fra Cryptonite Academy
Niet elke week is winstgevend (zo werkt de markt nu eenmaal), maar op de lange termijn zit er een hele mooie lijn in. Wat ik waardeer, is dat er altijd transparantie is — ook als een trade fout gaat, wordt gewoon uitgelegd wat er misging en wat we ervn kunnen leren.

Svar fra Cryptonite Academy
Na de Cryptonite cursus en andere cursussen miste ik nog net het complete plaatje om van alle materie een zelfstandig trader te worden. Daarom heb ik 3 maanden lang 1 op 1 met Coach Kelly gewerkt om mijn eigen stijl te ontdekken in traden. Dit heeft voor mij goed gewerkt, Ik ben Kelly dankbaar voor haar geduld en toewijding om mij deze complexe materie eigen te maken. Kelly bedankt!

Svar fra Cryptonite Academy
Sinds oktober 2024 ben ik lid van de community en heb ik het 1 op 1 traject gedaan bij Kelly. Ik heb ontzettend veel geleerd en vond het heel fijn om een sparrings-partner te hebben die mij bijstuurde en vooral de risico's toonde. Het kost inderdaad best een flink bedrag maar daar krijg je ook veel voor terug. Uiteraard moet je er veel mee bezig zijn om de materie onder de knie te krijgen. Vooraf werd mij ook gevraagd en aangezegd dat ik er minimaal 10 tot 20 uur per weer aan moet besteden, wat in mijn geval ook nodig was. Vragen werden altijd beantwoord in mijn begeleiding en er was nooit een vraag teveel. Door de enorme drukte op mijn werk kon ik er later minder tijd aan besteden wat jammer was en wat ik ook merkte in mijn trades. De wekelijkse sessies van Carl en MrX zijn zeer waardevol en belangrijk om ook trouw te volgen om er goed in te blijven wat er in de markt speelt. Ook zij houden je zeker geen worst voor en hameren veel op de risicos wat erg belangrijk is. Kortom ben ik zeer tevreden en maakt 'team-corne' haar beloftes waar. Het is net als vliegles nemen; de nadruk ligt meer op de risico's/calamiteiten herkennen en een plan maken dan het vliegen zelf wat ook goed gedoceerd wordt. Daarbij wordt je ook voortdurend van updates voorzien als er een nieuwe strategie is of als er nieuws is op welk vlak dan ook.

Svar fra Cryptonite Academy
Goedemiddag, Ik ben Marcel, Ik volg de community al vanaf November 2024 (Premium), in Augustus 2025 na goed intake gesprek te hebben gehad met Sharon, gestart op de Academy 1 op 1 met Carl en dat is heel goed bevallen en een hoop geleerd, dank daar voor en is het een aanrader als je je in het traden wil verdiepen,of bij wil leren, want er is veel te leren
Dank jullie wel ben er blij mee dat ik het heb gedaan,
diegene die twijfelen vraag een intake gesprek aan
fijne feestdagen, en dat we volgend jaar mooie trades mogen maken.
Marcel.

Svar fra Cryptonite Academy
Ik ben de Cryptonite cursus op het moment aan het doen en ik ben erg tevreden. Met name door de volgende onderdelen:
- Hele heldere en doelgerichte uitleg. Geen ellenlange theorie zonder duidelijk doel;
- De structuur en logica zit erg goed in elkaar;
- De community zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en je krijgt snel reactie op eventuele vragen;
- De huiswerkopdrachten die je tussendoor maakt zorgen ervoor dat je dingen direct in de praktijk brengt en dat is positief voor je leercurve.
Kortom -> als je beginner bent in Crypto en je zoekt een goede cursus. Niet langer twijfelen en doen!

Svar fra Cryptonite Academy
Ik ben nu ruim drie maanden lid van de Premium Signalen Groep en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Er is geen overdreven hype, geen onzin, gewoon duidelijke signalen met uitleg erbij. Ik gebruik de signalen niet blind, maar leer van de gedachtegang erachter, en dat heeft me echt beter gemaakt als trader.

Svar fra Cryptonite Academy
Ik heb het 1-op-1 traject van zes maanden gevolgd en kijk er positief op terug. Vanaf het begin voelde de begeleiding persoonlijk en betrokken. Je krijgt een coach die echt 1-op-1 met je meedenkt, en wat ik vooral fijn vond is dat ze altijd bereikbaar zijn voor vragen. Ook buiten de vaste momenten om. Dat gaf mij veel rust en vertrouwen.
Tijdens het traject heb ik veel geleerd over traden, risico-management, strategieën opbouwen en vooral hoe je zelfverzekerder beslissingen maakt. Je merkt dat het team ervaring heeft en je stap voor stap wil helpen groeien. Ook in periodes waarin school druk werd, dachten ze flexibel met me mee en kreeg ik de ruimte om het traject goed vol te houden zonder stress. Die flexibiliteit en menselijke aanpak heb ik enorm gewaardeerd.
Als je bereid bent te investeren in jezelf en je toekomst en je hebt de financiële ruimte om dat te doen, dan is dit traject het zeker waard. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en neem de kennis en ervaring die ik heb opgedaan mee voor de rest van mijn tradingreis.

Svar fra Cryptonite Academy
Ik ben begonnen met de Cryptonite Academy waarin ik de basis van het traden heb geleerd. Doordat je een teamlid krijgt toegewezen om huiswerkopdrachten te controleren is het veel uitdagender om hierin door te gaan. Er wordt je echt iets geleerd. En het zijn niet zomaar wat filmpjes met uitleg en kijk maar wat je er mee doet.
Nadat ik deze cursus had afgerond wou ik meer dan alleen de basis beheersen van het traden. Ik heb de stap genomen om een coachingtraject in te gaan. Je krijgt als eerst een intakegesprek om te kijken of de coaching ook echt wat voor je is. En wordt er uitgelegd dat je voor 3 of 6 maanden kan kiezen.(zelf heb ik 6 maanden gevolgd). Ze willen echt dat alleen de personen met de juiste inzet en tijd hieraan mee doen.
na het intakegesprek volgde er een tweede gesprek om te bepalen wie van de coaches het beste bij jou situatie past. Voor mij was dit Maik. vanaf de eerste call voelde het voor mij meteen de juiste coach. Maik heeft mij als het ware voorbereid om een volledig zelfstandige trader te worden.
Als ik terug kijk hoe ik 6 maanden geleden aan de basis stond van het traden en hoe ik er nu voor sta kan ik wel zeggen dat dit de beste investering is geweest die ik heb gedaan.
Ik wil het hele team van Cryptonite bedanken voor het opzetten van deze cursus en het coachingtrjacet. En in het bijzonder wil ik Maik bedanken voor zijn begeleiding. ik had me dit echt niet beter kunnen voorstellen.

Svar fra Cryptonite Academy
Zeer tevreden over deze Academy. Een Topper als coach Mike die correct en alles zeer duidelijk uitlegt. Zeer goed in zijn trade inzichten en view op het traden wat een echte kunst is. Top coach.
Mocht je crypto willen gaan begrijpen is dit een echte aanrader.
Grt Richard

Svar fra Cryptonite Academy
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.