Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

The Cryptonite academy is more than a group of knowledgable people and trading movies. All students are open and willing to help the people who just start trading. The premium section gives more insgh... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede ervaring met Cryptonite Academy. Je merkt dat er veel kennis aanwezig is en dat er echt gebouwd wordt aan een sterke leeromgeving.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer ontevreden over her premium lidmaatachap! Je word in de reclame misleid dat je enkel maar de signalen van onze professionals hoeft te volgen... Als je dit doet, elke trade die ze aang... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Corné & team zijn altijd uit op verbetering. Ik ben al jaren lid van deze elkaar opbouwende community & wederom hebben ze de Discord nog weer verbeterd. O.a. meer live-sessie, echt top! Cursus & 1... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kryptovalutatjenester

Skrevet av virksomheten

Cryptonite Academy helpt je om succesvol te worden in crypto — van beginner tot ervaren trader. Je leert stap voor stap hoe je winstgevend kunt traden, investeren en inspelen op de bull- & bearmarkt met bewezen strategieën die al duizenden studenten resultaat hebben opgeleverd.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Groepstraject Bullmarket Mastermind

100% inzet + 100% tijd investeren = 100% kennis opdoen. Onlangs heb ik een groepstraject van drie maanden afgerond. Iedere week les en iedere week een Q&A. Wat een reis! Geweldige coaches, strategieën die bovenop de bestaande cursus 2.0 werden uitgelegd, handvatten voor de toekomst, een top community, dagelijks feedback op huiswerk, iedere week een tip voor een boek (lees die ook echt en maak het eigen!). Super intensief en vooral heel gaaf!
Ik was net een half jaar lid van Premium en ben blij dat ik via dit traject verder in mezelf heb geïnvesteerd.
Upgrade your knowledge. Manage your emotions. Manage your trades. Let’s go!

26. mai 2025

Svar fra Cryptonite Academy

Hi Eve, goed om te horen dat het nieuwe traject zo goed bevallen is. Knallen de komende maanden!

Een super traject!

Na al een paar jaar zelfstandig aanmodderen toch besloten om de Cryptonite academie te volgen icm het 1:1 coaching traject.
De academie is inmiddels volledig vernieuwd en nog sterker geworden als voorheen. Je leert hier alles wat je moet weten om winstgevend te traden.

De combinatie met het 1:1 traject maakt het nog beter. Je coach begeleid je waar nodig, om zo efficiënt en goed mogelijk alle strategieen onder de knie te krijgen.
Daarnaast ben ik voor de lange termijn ook helemaal klaar gestoomd.

Na een intensief halfjaar kan ik nu eindelijk zeggen dat ik consistent winstgevend aan het traden ben.

Dit was zonder Corné, mijn coach, en de rest van het team niet gelukt.
Bedankt daarvoor, ik ben jullie eeuwig dankbaar.

6. mai 2025

Dank topper! Gas geven!

Slechte cursus slechte omgeving

Ik weet niet wat er is gebeurd maar de laatste paar maanden is de discord niets meer waard. De leuke goede staff leden zijn opeens verdwenen en er is alleen negatieve energie over.
Corne is amper actief en ik heb nog niets nuttigs geleerd.
Er zijn veel betere cursussen en omgevingen waar je veel beter kan aansluiten.

25. april 2025

Hi Lydia!

Ik denk dat je de verkeerde Discord te pakken hebt. Ik post (bijna) elke dag een bericht in het VIP kanaal en er zijn zelfs nieuwe (betere) stafleden bijgekomen. Je wil ook jouw gegevens niet met ons delen, zodat we kunnen kijken of je daadwerkelijk betalend lid bent/was. Hopelijk vind je ergens anders wel succes!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

mooie cursus

mooie cursus, erg leerzaam !

24. mars 2025

Dank je Dave! Succes!

Ruben Bedankt

ik ben 7 maanden geleden begonnen met de cursus en 1 op 1 traject en een geweldige mentor aangewezen gekregen Mister X.
Een man die zeer actief is in de crypto en zo ook meerdere strategieën uit test om voor zijn leerlingen de best passende strategie te kiezen.
Het hele leer traject heeft me in zicht geven om goed en met plezier te beleggen en met de juiste strategie te traden.
Ruben je bent een man naar mijn hart, eerlijk,
duidelijk en ontzettend veel passief en positief.
Dankjewel. Gr John

14. mars 2025

Svar fra Cryptonite Academy

Hi John, dank voor de mooie review. We gaan knallen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het is best een lang traject maar je…

Het is best een lang traject maar je hebt de tijd en bij vragen krijg je altijd snel antwoordt. Ik had het geluk Ruben te treffen, of mister X zoals hij ook heet op discord. Geweldige man, staat met beide benen op de grond en snap wat ik wil. Perfect. Ik moet wel zeggen dat je het niet zo maar even doet hoor, succesvol traden.. De angst en hebberigheid kan zelfs Ruben niet wegnemen.

6. mars 2025

Hey C,

Top om te horen dat je het traject als waardevol hebt ervaren en dat je altijd snel antwoord kreeg op je vragen! 💪 En ja, Ruben (of Mister X 😉) is inderdaad een geweldige coach die precies weet hoe hij mensen de juiste richting op kan helpen.

Succesvol traden is zeker geen kwestie van 'even doen,' helemaal mee eens. Angst en hebberigheid blijven altijd een uitdaging, maar mooi dat je hier bewust van bent – dat is al de helft van de strijd! 🚀

Bedankt voor je review en veel succes met traden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top keuze om cursus en coaching te gaan volgen!…

Inmiddels een jaar verder en met de kennis uit de cursus en de coach sessies al heel wat winst kunnen pakken en mijn portfolio uitgebreid. Cursus heeft inmiddels een hele mooie upgrade gehad(gratis) en de één op één coaching Heeft mij de juiste richting op geholpen en zelfvertrouwen gegeven om ook zelfstandig trades te tekenen en te plaatsen. Het is natuurlijk wel zo dat je zelf blijft onderzoeken en je eigen keuzes maakt. Uiteindelijk blijf je zelf verantwoordelijk voor je eigen trades. Door de coaching sessies heb ik zelfs in deze woelige periode absoluut geen stress en ben goed voorbereid op de bull die gaat komen.

10. mars 2025

Hey Evert,

Wat geweldig om te horen dat je met de kennis uit de cursus en coaching al zoveel winst hebt kunnen pakken en je portfolio hebt uitgebreid! 💪 Dat is precies waar we het voor doen.

Top dat de coaching je de juiste richting en het zelfvertrouwen heeft gegeven om zelfstandig trades te tekenen en te plaatsen. En helemaal eens: je eigen onderzoek en keuzes blijven essentieel in traden. Super dat je zonder stress door deze woelige periode heen gaat en helemaal klaar bent voor de bull die komt! 🚀

Bedankt voor je mooie woorden en veel succes met traden!

1:1 coaching

Na 3 jaar bezig geweest te zijn met traden, ging het opzich aardig en pakte ik af en toe leuke winsten.
Om dit naar een hoger niveau te tillen heb ik de 1:1 coaching genomen met Ruben.
Dit heeft mij toch vele nieuwe inzichten gegeven en ben ik op een andere manier gaan kijken naar het traden, waardoor ik nu met vallen en opstaan toch meer winsten boek.
Ook was het contact met de coach goed, vragen kunnen altijd tussen de sessies door gesteld worden.
Al met al ben ik tevreden over de begeleiding die ik heb gekregen.

Ruben, bedankt!

21. november 2024

Hey Nick,

Super om te horen dat de 1-op-1 coaching met Ruben je zoveel nieuwe inzichten heeft gegeven! 💪 Tradingsucces komt met vallen en opstaan, maar geweldig dat je nu merkt dat je steeds meer winsten boekt. Dat is precies het doel van dit traject!

Ook mooi om te horen dat het contact met Ruben goed was en dat je altijd terecht kon met je vragen. We vinden het belangrijk dat iedereen de juiste begeleiding krijgt om te groeien als trader.

Bedankt voor je mooie woorden en succes met traden! 🚀

Nooit meer!

Na €3000,- betaald te hebben voor een cursus met 6x een personal coach werd mij verteld dat deze cursus permanent tot mijn beschikking was. In het begin had ik 2x van de personal coach gebruik gemaakt en het blijkt dat dat binnen een tijdsbestek van 6 maanden moest zijn. Niemand heeft mij hierop gewezen maar het schijnt wel in de algemene voorwaarden gestaan te hebben. Ik kan dus naar mijn coaching, waar ik zwaar voor betaald heb, fluiten en krijg geen kans om dit alsnog te benutten. Ik voel mij dus zwaar genaaid terwijl ik dacht dat ik in een leuke community zat waar iedereen het goed met elkaar voor heeft. Heb Corne zelfs nog een aantal tips gegeven over zijn microfoon omdat hij slecht te verstaan was. Helaas heb ik weer geleerd dat het geen warme community is maar een keiharde business is waar het alleen maar om geld draait..

20. februar 2025

Hey MJ,

Jammer om te lezen dat je het zo hebt ervaren, maar er zitten een aantal dingen in je review die niet helemaal kloppen.

Je hebt bij de aanschaf en onboarding duidelijk te horen gekregen dat de 1-op-1 coaching sessies binnen 6 maanden gebruikt moeten worden (en we geven zelfs een maand extra uitlooptijd). Dit staat niet alleen in de voorwaarden, maar is ook bij je start gecommuniceerd. Daarnaast heb je zelf nog contact gehad met klantgeluk, waarbij je eerst je Premium Signalen abonnement wilde opzeggen en daarna vroeg of je nog recht had op de coaching. Op dat moment was je Maandelijkse Coaching al gestart op 17 januari 2024, en de looptijd is nu ruimschoots voorbij.

Ook haal je de cursus en de coaching door elkaar. De Cryptonite Academy is en blijft levenslang toegankelijk, precies zoals beloofd. De 1-op-1 coaching is daar een apart traject binnen met een duidelijke looptijd. Dit is ook vanaf het begin helder uitgelegd.

Jammer dat je het nu zo draait, zeker omdat we altijd open staan voor vragen en het belangrijk vinden dat iedereen een eerlijke kans krijgt om alles uit de cursus en coaching te halen. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer ontevreden over her premium…

Zeer ontevreden over her premium lidmaatachap!

Als je dit doet, elke trade die ze aangeven is verlieslatend.

Schande om zo een duur abonnementskosten te vragen voor zo slechte signalen!

Wel de dikke Jan uithangen als ze zelf 160K op een paar dagen verdienen maar dit signaal op voorhand duidelijk delen in de groep is teveel moeite.

Op deze manier ga je helaas veel klanten verliezen.

27. januar 2025

Beste Benjamin,

Bedankt voor je feedback. Het is natuurlijk vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met het premium lidmaatschap. We streven ernaar om zoveel mogelijk waarde te bieden en begrijpen dat verwachtingen kunnen verschillen.

Onze signalen zijn gebaseerd op marktanalyses en strategieën die over de lange termijn positieve resultaten opleveren. Geen enkele strategie kan 100% winst garanderen, en verliezen horen nu eenmaal bij traden – zelfs de beste traders hebben verliesmomenten.

Daarnaast delen we transparant onze eigen trades en resultaten in de community, inclusief zowel winsten als verliezen. Als er specifieke zaken zijn waar je tegenaan loopt of als je bepaalde signalen niet goed begrijpt, horen we dat graag. We staan altijd open voor verbetering en willen dat al onze leden maximaal profiteren van de service.

Mocht je hier verder over in gesprek willen, neem gerust contact op met ons team via klantgeluk@cornemarchand.nl.

Succes met traden!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloze cursus voor heel veel geld

De cursus is slecht te volgen doordat je video's volgt waarbij het niet te lezen is wat Corné laat zien.
Voordat je alles hebt gezien ontvang je van Cryptonite een certificaat die geen enkele waarde heeft en het slaat nergens op deze zomaar te sturen.
In een video is Corné aan het uitleggen en denkt hij dat de cursisten kunnen zien wat hij laat zien maar na een x aantal minuten komt hij erachter dat hij vergeten is zijn scherm te delen.
Heel amateuristisch.
Als je alle videos gezien hebt kan je nog niet zelfstandig traden en moet je een 1 op 1 traject volgen wil je er iets mee kunnen wat nog meer geld kost.

Ik voel me opgelicht voor wat je krijgt voor die €997,- en ik voel me in de maling genomen door de medewerker van Corné die me heeft voorgelogen over de prijs.

24. januar 2025

Beste Jan,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent, zeker aangezien je toegang hebt gekregen tot de volledig vernieuwde versie van de cursus zonder extra kosten. We hebben deze op 27 januari 2025 compleet geüpdatet om de kwaliteit en leerervaring nog verder te verbeteren.

Wat betreft de leesbaarheid van de video's: deze zijn in de vernieuwde versie allemaal opnieuw opgenomen met verbeterde beeldkwaliteit en structuur. Als je ergens moeite mee had, had je ons altijd even kunnen berichten – we helpen graag.

Het certificaat is een leuke toevoeging voor cursisten die de cursus afronden, maar het is uiteraard geen verplichting om hier iets mee te doen.

Over zelfstandig traden: dat hangt af van de tijd en moeite die je erin steekt. De cursus biedt een complete basis en de strategieën die ik zelf succesvol gebruik. Dat sommige mensen ervoor kiezen om extra begeleiding te nemen, betekent niet dat de cursus zelf tekortschiet.

Tot slot: je hebt de vernieuwde cursus gratis gekregen, dus een klacht over prijs voelt wat misplaatst. Maar als je nog vragen hebt, staan we altijd open voor feedback.

Succes met je crypto-avonturen! 🚀

Corné

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv