The Cryptonite academy is more than a group of knowledgable people and trading movies. All students are open and willing to help the people who just start trading. The premium section gives more insgh... Vis mer
Selskapet har svart
Goede ervaring met Cryptonite Academy. Je merkt dat er veel kennis aanwezig is en dat er echt gebouwd wordt aan een sterke leeromgeving.
Zeer ontevreden over her premium lidmaatachap! Je word in de reclame misleid dat je enkel maar de signalen van onze professionals hoeft te volgen... Als je dit doet, elke trade die ze aang... Vis mer
Selskapet har svart
Corné & team zijn altijd uit op verbetering. Ik ben al jaren lid van deze elkaar opbouwende community & wederom hebben ze de Discord nog weer verbeterd. O.a. meer live-sessie, echt top! Cursus & 1... Vis mer
Selskapet har svart
Cryptonite Academy helpt je om succesvol te worden in crypto — van beginner tot ervaren trader. Je leert stap voor stap hoe je winstgevend kunt traden, investeren en inspelen op de bull- & bearmarkt met bewezen strategieën die al duizenden studenten resultaat hebben opgeleverd.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik vind vooral de duidelijke uitleg en de betrokkenheid van het team sterk. Dat maakt het een prettige omgeving om in te leren.
Cryptonite heeft mij geholpen om serieuzer en rustiger naar trading te kijken. Minder gokken, meer planmatig werken.
Voor mij zit de waarde vooral in de combinatie van cursus, community en praktijk. Daardoor blijft het niet alleen theorie.
De community voelt actief en behulpzaam. Er wordt snel gereageerd en je kunt goed sparren met anderen.
Goede plek om meer structuur in trading te krijgen. Vooral de live sessies en de uitleg bij analyses zijn voor mij erg waardevol.
Fijne community en duidelijke uitleg. Je merkt dat er echt wordt gewerkt aan verbetering en dat maakt het prettig om onderdeel van te zijn.
In het begin was ik eerlijk gezegd behoorlijk sceptisch — er is online zóveel rommel te vinden rondom crypto. Maar Cryptonite heeft mij echt positief verrast… en snel ook.
Wat mij direct opviel, zijn de Wolfpack-video’s. Dit is precies wat ik nodig had om serieus stappen te maken in trading. Geen ingewikkeld gedoe, maar duidelijke en informele uitleg die ik direct kon toepassen — zelfs bij complexere strategieën.
Wat voor mij echt het verschil maakt, is dat het niet alleen bij theorie blijft. Ik heb geleerd hoe ik de markt moet lezen en hoe ik daar zelf op kan inspelen. Daardoor merk ik dat ik als trader echt groei. En het mooie is: deze kennis is niet alleen toepasbaar op crypto, maar net zo goed op Forex en aandelen.
Met het Premium abonnement ging het voor mij nog een stap verder. De gedeelde trades geven mij niet alleen kansen, maar vooral inzicht in het “waarom” achter een trade — en dat is echt goud waard. Daarnaast vind ik de Discord-community enorm waardevol. Door het sparren met anderen blijf ik continu leren en krijg ik nieuwe inzichten.
De 1-op-1 coaching maakt het voor mij compleet. Hierdoor leer ik sneller, kan ik makkelijk vragen stellen en krijg ik persoonlijke feedback op mijn eigen analyses en trades. Dat helpt mij enorm om stappen vooruit te maken.
Voor mij is dit geen standaard cursus of signaalgroep, maar een omgeving waarin ik mezelf echt ontwikkel als trader.
Ik kan het iedereen aanraden die crypto trading serieus wil aanpakken — ongeacht of je focus op crypto, Forex of aandelen ligt.

Svar fra Cryptonite Academy
Sinds 2024 ben ik via vrienden begonnen met Crypto ,eerst coins kopen en daarna na veel you tube filmpjes kijken waaronder ook die van Corne Marchant en gestart met traden. Ik dacht dat kan ik wel. Helaas flink mij account opgeblazen wat je heel vaak hoort. Ik heb vele you tube kanalen gevolgd en vond die van Corne het duidelijkste. Wel was ik sceptisch ,want het gaat altijd over Bitcoin. Nu weet ik wel beter want de crypto hangt of staat nu ook aan bitcoin.
In 2025 ben ik wat meer gaan zoeken om er toch wat meer gevoel bij te krijgen en kwam een webinar van Corne tegen en heb me daar voor in geschreven.
Na het webinar kon je aanmelden voor een gesprek ,om te kijken of ze voor je iets kunnen doen dat heb ik ook gedaan.
Na een leuk en ogen opende gesprek toch nog even een paar maanden gewacht omdat ik niet zomaar iets doe ,maar wel ondertussen op discord aangemeld bij de community van Cryptonite. Wat mij opviel is dat er veel leden zijn die het zelfde meemaken en ik erachter kwam dat traden toch anders werkt dan gedacht.
Na een tijdje wilde ik toch zelf beter worden want stil staan is achter uit gaan. Dus ben ik de Cryptonite academy gaan volgen en ging het analyseren beter ,maar voor mij werkte het nog niet helemaal dat is persoonlijk natuurlijk. Daarom volg ik nu de 1 op 1 waar ik veel waarde aan heb en beter trading gevoel bij krijg, doordat ik persoonlijk met mijn coach een goede trading strategie kan vinden wat voor mij werkt. Veel testen en oefenen het komt echt niet zo aanwaaien ,maar waar een wil is is echt ook zeker een weg.
Ze hebben nu wat wijzigingen aan gebracht op discord wat naar mijn mening goed in mekaar zit. In het begin beetje verwarrend maar ik vind nu mijn weg daar. Zeker met de live trading sessies waar je ook mee kan kijken hoe echt traden werkt met ervaren coaches. De chat die live meeloopt waar alle vragen worden beantwoord en onderling ook kan sparren.
Voor mij is het een mooie opsteker en zeker een aanvulling voor in de toekomst om iets in crypto te kunnen gaan betekenen voor mijzelf.

Svar fra Cryptonite Academy
Cursus & 1 op 1 begeleiding kan ik je werkelijk aanbevelen!

Svar fra Cryptonite Academy
1,5 jaar geleden gestart met de eerste cursus van Corne en stap voor stap alle trajecten doorlopen. Je moet investeren om beter te worden en dat is de Cryptonite Academy dubbel en dwars waard. De combinatie van leren en feedback krijgen waar je wat aan hebt is super waardevol. Je moet er wel veel tijd in steken voor jezelf want voor niks gaat de zon op maar het resultaat zal niet uitblijven.

Svar fra Cryptonite Academy
Ik ben een aantal maanden geleden begonnen met de 1-op-1 coaching bij Cryptonite Academy en in die periode heb ik echt veel geleerd. Ik heb niet alleen meer kennis opgedaan, maar ook waardevolle inzichten gekregen die mij op een andere manier naar financiële groei en vrijheid laten kijken.
Wat ik vooral sterk vind, is dat de combinatie van de life- en educatiesessies je echt betrokken houdt. Het is niet alleen theoretisch, maar ook motiverend en praktisch toepasbaar. Daardoor voel ik me nu veel beter voorbereid om de komende tijd met meer vertrouwen en duidelijkheid tegemoet te gaan.
Ik zou Cryptonite Academy zeker aanraden aan mensen die meer financiële vrijheid willen creëren en begrijpen dat je daar zelf ook tijd, inzet en discipline in moet steken. Als je bereid bent om te leren en actie te ondernemen, dan is dit absoluut een waardevolle investering.

Svar fra Cryptonite Academy
Er is de laatste maanden het een en ander veranderd op de discord waar ik graag mijn mening over deel hier. Om te beginnen ben ik zeer positief over de aanpassingen. Er zijn extra live sessies toegevoegd en educatie sessies waar je automatische toegang tot hebt als je het 1 op 1 traject volgt. Hierbij is er nog meer persoonlijke aandacht voor de starters. Om de skill van het traden sneller te leren. Ik ben zelf na het 1 op 1 traject gestopt met het premium gedeelte aangezien ik de cursus met 1 op 1 begeleiding goed doorlopen heb had ik het vertrouwen dat ik het ging redden. En toch heb ik nog toegang om bepaalde live sesies terug te kijken en somige ook live mee te kijken. Ook de toegang tot de wolfpack waar ik nog steeds mijn vragen kan stellen en de hele community en de coahes met je meedenken en meekijken en je probeber verder te helpen. Je krijgt altijd reactie op je vragen. Team cryptonite is in mijn ogen goed bezig met het verbeteren van hun service. Mocht je verder willen in het traden. Niet alleen crypto maar op alles met een grafiek. Is dit een goede plek om je kennis te gaan verbreden.

Svar fra Cryptonite Academy
Zo'n half jaar geleden heb ik een Discord Premium abonnement genomen bij Cryptonite. In eerste instantie was dit om beter inzicht te krijgen in hoe professionele traders traden en hun trades opzetten. Ik verwachtte meer trade setups maar haalde vooral waarde uit de 2x wekelijkse sessies waarin verschillende analyses werden gedeeld over de cryptowereld en financiële sector. Dus als je graag professionele trade setups zoekt dan zou ik oprecht adviseren om naar andere communities te kijken want bij Cryptonite krijg je er maar een paar per maand en ik spreek uit ervaring als ik zeg dat ze vaker verliezen dan winsten opleveren. Neemt niet weg dat het alsnog heel leerzaam kan zijn, ook met de community members kan je een hoop sparren. Maar join Cryptonite niet als je hoofdzakelijk op zoek bent naar trade setups.
Kort geleden hebben ze deze 2x wekelijkse informatie en analyse sessies vervangen door 2x een uur live-trading per week. Helaas heb ik persoonlijk bemerkt dat dit veel minder waarde voor mij heeft.
Wat ik vooral vervelend vond was de onduidelijke communicatie vanuit Cryptonite, het heeft vele vragen van community members geduurd voordat we een beetje inzicht kregen in wat er precies veranderd was en wat je nu kreeg voor je geld.
Ik heb nog even aangekeken of ik nog steeds vond dat ik de waarde van mijn geld eruit haalde, maar dat voelt nu helaas niet meer zo en om die reden heb ik mijn abonnement opgezegd.
Maar de community is goed, je kan er zeker veel leren. Members van team van Cryptonite zelf vind ik vaak wat moeilijk in het ontvangen van kritiek en op-of-aanmerkingen, ik hoop dat ze daar verbetering in zullen brengen voor zowel de community members als voor hunzelf.
Je krijgt wel meestal snel antwoord als je een vraag stelt bijvoorbeeld, dat soort dingen zijn doorgaans prima in orde.
Dus ik was over het algemeen redelijk tevreden maar door de recente wijzigingen is het voor mij persoonlijk niet meer waard om zo'n bedrag per maand neer te leggen kijkende naar wat ik ervoor terug krijg.
Ik blijf Corné sowieso volgen en ik hoop dat hij dezelfde content blijft maken als dat hij heeft gedaan, naar mijn mening één van de weinigen in de cryptowereld die echt realistisch lijkt te zijn en dat ook uitspreekt.
Edit:
Hieronder kun je zien aan hun reactie dat ze de members zeker serieus nemen en willen verbeteren. Dat wilde ik wel nog even duidelijk maken!
Ik geloof oprecht dat iedereen die verder wilt in crypto er niet op achteruit zou gaan als ze deze community zouden joinen. Probeer het sowieso eerst zelf uit en ga absoluut niet blind uit van mijn ervaringen, de jouwe kunnen veel positiever zijn omdat ze wellicht meer aansluiten op jouw wensen :)
En bij deze Team Cryptonite ook bedankt en chapeau voor jullie reactie :)

Svar fra Cryptonite Academy
Ik zit er al vanaf 2021 bij,ik kan helaas nog niet zelfstandig traden maar dat ligt gewoon aan gebrek aan tijd. En ik mis soms een stukje motivatie om er elke dag mee bezig te zijn. Nu de live sessies er zijn merk ik dat ik toch steeds vaker ermee bezig ben en ik begin nu ook bepaalde dingen te zien en te snappen dus het is voor mij wel een pluspunt deze veranderingen. Ik hoop dat ik dit jaar eindelijk zelfstandig kan gaan traden! Op naar mooie winsten! Ga zo door cryptonite communitie! 💪🏻

Svar fra Cryptonite Academy
Ik wilde me verdiepen in crypto omdat ik meer (financiële) vrijheid zocht.
En als ik iets doe, wil ik het goed doen — en daar hoort een plan bij.
Dat plan was: opleiding/hulp zoeken. Maar waar?
Ik heb dit gevonden bij Cryptonite Academy en heb daar geen seconde spijt van gehad.
Goede training gehad (technische analyses),
dagelijkse updates.
Educatie sessies in de praktijk
Alerts voor trades !
sparren met elkaar
Hoe ga je om met de emotie en valkuilen !
en een 1-op-1 traject waarin een professional je persoonlijk opleidt, gericht op wat het beste bij je past
Inzicht krijgt in hoe het "spelletje" gespeeld wordt op de markten en hoe je daar gebruik van kan maken
Het was al mooi maar nu zijn er nog meer verbeteringen doorgevoerd met als "klap op de vuurpijl" live sessies !
Ik heb in een half jaar tijd meer geleerd dan ik zelf misschien pas na een paar jaar had ontdekt (of misschien zelfs nooit).

Svar fra Cryptonite Academy
Ik ben voor veel geld lid geworden van de wolfpack. Het enige wat je krijgt zijn korte video's met de basis van de basis. Als je er een vraag over stelt krijg je een zeer kort antwoord zonder uitleg erbij en wordt er verwezen naar de nog veel duurdere 1 op 1 coaching. Het premium abonnement wat ik erbij genomen had heb ik opgezegd bijna 100 euro per maand waar je bijna niets extra's voor krijgt. In mijn ogen hoor je er niet bij als je geen 1 op 1 coaching hebt. Ook vind ik dat er slecht gecommuniceerd wordt. Je wordt gelokt met wil jij ook een grotere auto, vervroegd net pensioen een groter huis etcc maar naar mijn mening gaat je dat niet lukken met alleen lidmaatschap van de wolfpack.

Svar fra Cryptonite Academy
Vanuit de youtube video's Corné gaan volgen. Vervolgens in de gratis community gestapt om eens te snuffelen hoe 't is. Ik ben erg tevreden over de community. Het voelt overzichtelijk en actief, waardoor het ook echt motiveert om ermee bezig te zijn. De live sessies zijn goed te volgen en geven extra inzicht, vooral omdat je het proces stap voor stap kunt meekijken en mee kunt instappen in trades.
Wat ik zelf prettig vind, is dat je op je eigen tempo door de videocursus kunt gaan, maar ondertussen wel al betrokken blijft via de community en de live momenten. Dat maakt het een stuk toegankelijker.
Zodra ik de videocursus heb afgerond, ben ik zeker van plan om door te gaan met de 1-op-1 coaching en begeleiding om daar nog meer uit te halen. Carl en Ruben doen de sessie's top. Blijf zo doorgaan!

Svar fra Cryptonite Academy
Ik ben een tijdje geleden gestart bij de Cryptonite Academie van Corne Marchant en ik merkte al vrij snel dat dit echt iets anders is dan alles wat ik hiervoor had gezien.
Waar ik eerder vooral losse informatie verzamelde en eigenlijk nooit precies wist of ik het “goed” deed, voelt het hier juist heel helder en rustig. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en je merkt dat er echt wordt gedacht vanuit hoe jij het in de praktijk toepast.
Voor mij is vooral de Inner Circle een gamechanger geweest. Het live leren in groepsverband maakt dat je er echt in zit, in plaats van dat je het alleen maar zelf moet uitzoeken. Je kunt direct vragen stellen, hoort waar anderen tegenaan lopen en leert daar ook weer van.
Wat ik misschien nog wel het meest waardevol vind, is het live meekijken met de coaches. Je ziet letterlijk hoe zij traden, welke keuzes ze maken en hoe ze naar de markt kijken. Dat geeft zoveel meer vertrouwen, omdat je niet alleen leert wat je moet doen, maar ook hoe iemand met ervaring daadwerkelijk handelt.
Het heeft mij vooral rust gegeven. Minder twijfel, minder zoeken, en juist meer vertrouwen in mijn eigen keuzes.

Svar fra Cryptonite Academy
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.