Constructiehuis Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel en heel goed geholpen. De gemeente kwam achteraf nog met veel vragen die we zelf niet konden beantwoorden. Constructeur Bas heeft ons hier telkens heel prettig bij geholpen en heeft zelfs nog mee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle reacties en denken mee over de oplossing. Eerste contact en verduidelijking van de vragen ging snel. Berekeningen kwamen snel terug. Bleek er toch een aanpassing nodig te zijn en hier werd een... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg prettig contact gehad met Bas van Constructiehuis. We waren op zoek naar constructief/bouwkundig advies en dat hebben we hier dan ook zeker gevonden. Er werd de tijd genomen om duidelijk en eerlij... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bas heeft ons ontzettend snel en goed geholpen! Hij denkt ook verder dan alleen "hun opdracht" en dat waarderen we enorm! Dankzij zijn expertise en waarschuwing op een door anderen gemaakte construct... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Byggingeniør
  2. Teknisk konsulent

Skrevet av virksomheten

Wij maken constructieberekeningen voor alle soorten bouwkundige constructies.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

26 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De berekeningen voor de vervanging van…

De berekeningen voor de vervanging van de sporenkap werden snel opgestuurd. Op vragen kwam snel antwoord. Alles is goed verlopen.
Dank voor jullie inzet.

10. september 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Johan, het was een leuk (en enigzins uniek) project om aan te werken, daar worden we altijd blij van ;) Veel plezier met de nieuwe woonsituatie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitblinkers in communicatie, snelle service en flexibiliteit.

Mijn ervaring met hen was ronduit geweldig, ik ben zeer tevreden over hun professionaliteit en klantgerichtheid.

Een van de grootste pluspunten is de uitstekende communicatie. Gedurende het hele proces was het contact met Bas snel, laagdrempelig en efficiënt. Altijd bereikbaar voor vragen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Beide projecten zijn erg snel behandeld en er werden zeer kwalitatieve, uitgebreide berekeningen en rapporten geleverd waar we direct mee uit de voeten konden.

Een specifiek voorbeeld van de buitengewone service van Constructiehuis was het aanpassen van mijn projectberekening. Per abuis had ik verkeerde gegevens aangeleverd, maar het team, met name Bas, paste de berekening direct aan zonder extra kosten. Deze proactieve en klantvriendelijke benadering heeft mijn vertrouwen in hun professionaliteit alleen maar versterkt.

Kortom, ik ben zeer tevreden over de diensten van Constructiehuis en zou hen zonder aarzeling aanbevelen aan anderen. Als ik in de toekomst weer behoefte heb aan constructiediensten, zal ik zeker weer aankloppen bij Constructiehuis. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik ben blij dat ik voor hen heb gekozen voor mijn projecten.

17. desember 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de zeer mooie review Hanneke! Een kleine aanpassing kan meestal vrijblijvend worden doorgevoerd. We zijn blij om te lezen dat onze service naar wens is. Succes met de verbouwing en veel plezier met de nieuwe woonsituatie!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel snel geholpen en goed advies…

Heel snel geholpen en goed advies gekregen waardoor we snel verder konden met onze verbouw. ontzettend bedankt!

13. desember 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Suzanne, goed om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen met de vraag over jullie verbouwing ;)

Fijne constructeur

Fijne constructeur. Alle berekeningen worden netjes in een rapport opgenomen wat prima leesbaar is als je enige technische achtergrond hebt.

Bij ons was de constructie in eerste instantie een beetje overkill. Dat zou je ook kunnen zien als een verbeterpunt. Een slankere constructie is immers vaak mooier. Gelukkig heeft Bas de berekening op verzoek (zonder meerprijs) gewoon aangepast in een slankere constructie. Het is daarmee dus zeker geen reden om verder te zoeken. Ook vragen over de praktische implementatie kun je gewoon stellen. Ik raad aan om gelijk telefonisch af te stemmen, want dat is uiteindelijk veel sneller dan mailen.

Voor deel 2 van ons bouwproject hebben we vast nog meer vragen, maar ik ben ervan overtuigd dat deze zonder meer beantwoord zullen worden.

2. desember 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Daan, een bouwproces is vaak iteratief en daar proberen we ons dan ook op aan te passen. Fijn om te lezen dat het tot nu toe goed is bevallen, en we horen het graag als je nog vragen of opmerkingen hebt over het 2e deel.

De best denkbare constructeur

We waren op zoek naar een constructeur die snel en accuraat kon helpen. Op basis van de reviews leek Bas de meest geschikte kandidaat. Maar was hij óók voor ons de juiste persoon? En hoe betrouwbaar zijn reviews eigenlijk?

Bas heeft de verwachtingen helemaal waargemaakt, misschien wel overtroffen. Hij begreep de urgentie van onze hulpvraag en was altijd bereikbaar voor vragen. Hij luistert goed en denkt meteen in oplossingen. Ook schuwt hij de confrontatie niet om zijn kritische blik met een aannemer te delen over bijvoorbeeld aanpassingen ten aanzien van het bouwwerk. Dit doet hij op een professionele en constructieve manier (geen woordgrap).

Kortom, Bas verdient alle 5 sterren! Wat was dit een fijne ervaring.

24. november 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Jeffrey, altijd fijn om te lezen dat we je goed geholpen hebben. Hopelijk kun je nu weer met een gerust hart verder met de verbouwing en beleef je nog veel woonplezier in je huis.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle antwoorden en goede onderbouwing

Er wordt snel op vragen gereageerd en er wordt ook de tijd genomen om de vele vragen die ik als leek stel te beantwoorden. De berekeningen en rapportages zien er goed. Alles wordt op korte tijd uitgevoerd en voldoende onderbouwd.

22. november 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie beoordeling Har, fijn dat we je hebben kunnen helpen. Veel plezier met de uitbouw!

zeer prettig

Snel, vriendelijk en behulpzaam. Zelfs nog een aanpassing doorgevoerd zonder morren. top!

5. november 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Giel, veel plezier met de utibouw!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Berekening laten maken voor een staalconstructie

Berekening laten maken voor een staalconstructie in mijn kelder. Snel geleverd en fijne communicatie. Aanrader!

14. november 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Coen, veel plezier met de nieuwe woonsituatie!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer vakkundig en vriendelijke bedrijf

Zeer vakkundig en vriendelijke bedrijf. Ze denken met je mee en komen hun afspraken na! Snel & betrouwbaar

10. november 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review, succes met de verbouwing, hopelijk wordt het resultaat naar wens.

Vakkundig en meedenkend

Vakkundig en meedenkend
Bas heeft voor onze uitbouw de constructieberekening uitgevoerd. Dacht goed mee in het proces en heeft alles vlot uitgewerkt. Hele fijne samenwerking gehad. Zeker aan te bevelen.

6. november 2023

Svar fra Constructiehuis

Graag gedaan Albert, heel veel plezier met de aanbouw ;)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Werken met constructiehuis is een fijne beleving.

Was al 2 maanden aan het tobben met een andere constructeur die zijn afspraken niet nakwam. Toen Constructiehuis benaderd. Ongelooflijk binnen 2 dagen van offerte tot een constructieberekening van een draagbalk. Mooie en goede weergave van de berekening. Fijne en snelle communicatie met constructiehuis middels chatten op een onlineomgeving waarop ik snel antwoord kreeg op aanvullende vragen ook nadat het proces (berekening en betaling) was afgerond. Had abusievelijk te veel geld overgemaakt, maar binnen een dag was het geld weer teruggestort.

5. november 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review, goed om te lezen dat we je zo goed en snel geholpen hebben, dat is wat we proberen uit te dragen. Succes met de verbouwing en veel plezier met de nieuwe woonsituatie.

Professional and supportive

Everything went smooth as expected. Clear and transparent communication.
The extensive report contained conclusive answers to the questions I asked them.
Professional and supportive.

1. november 2023

Svar fra Constructiehuis

Thanks for the nice review Dario! Hopefully the solar panels bring you much joy and free energy!

Komt voor elkaar!

Na een kleine zoektocht op google naar een constructeur, kwam ik bij het Constructiehuis uit. Het contact met Bas verliep direct soepel, terwijl wij elkaar nog nooit ontmoet hadden. Door de juiste vragen stellen en het actieve meedenken, was de offerte bijna van ondergeschikt belang. Terwijl de offerte meer dan keurig was. Deze hebben wij dan ook direct geaccepteerd en voldaan. Bij dit bedrijf kun je dan ook met een gerust hart je constructie opdracht indienen en het komt voor de bakker.

30. oktober 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie woorden, daar zijn we erg blij mee. Succes met de verbouwing!

Constructie berekening

Top werk weer van Bas! Snel en accuraat. Dankjewel 🙏🏼

24. oktober 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de review Hares, jij ook bedankt voor de fijne samenwerking!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn om mee samen te werken

Fijn om mee samen te werken; snel en correcte rapportage.
Zeker een aanrader !!!

19. oktober 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Oscar! Wij vinden de samenwerking ook erg prettig!

Betrouwbaar en snel

Bas is flexibel, nauwkeurig en snel met zijn berekeningen en ik kan hem zeker aanbevelen.

16. oktober 2023

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Florian, het is een prettige samenwerking met jou als architect ;)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel en vakkundig geholpen met…

Snel en vakkundig geholpen met benodigde stukken tbv omgevingsvergunning. Zeer tevreden!

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Joel! Veel plezier met de uitbouw!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heldere uitleg en snelle oplevering voor een schappelijke prijs

Na meerdere aanvragen te hebben rondgestuurd stak de aanbieding van Constructiehuis er met kop en schouder bovenuit. Ook het eerste contact is prettig en Bas luistert goed naar wat je nog wil weten.

Op mail wordt snel geageerd en binnen 2 weken hadden we (zonder extra kosten) al een volledige berekening van onze aanvraag binnen. Ook een kleine noodzakelijke aanpasing achteraf was met paar uur geregeld zonder extra kosten.
De toelichting via de telefoon werd ook als als prettig ervaren.

Bas luistert en denkt mee in oplossingen en dat was precies wat we zochten!

Svar fra Constructiehuis

Beste Ronald, bedankt voor de mooie review! Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen.

Goede ervaring!

Snelle jongens, in de positieve zin van het woord! Fijn mailcontact, flexibel en denken mee. Daarnaast werkt de digitale omgeving perfect voor de klant. Erg gebruiksvriendelijk. Aanrader 👍🏽

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de nieuwe woonsituatie!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv