Constructiehuis Anmeldelser

Informasjon om virksomheten

1. Byggingeniør
  2. Teknisk konsulent

Skrevet av virksomheten

Wij maken constructieberekeningen voor alle soorten bouwkundige constructies.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

26 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fijne ervaring

Snel en heel goed geholpen. De gemeente kwam achteraf nog met veel vragen die we zelf niet konden beantwoorden. Constructeur Bas heeft ons hier telkens heel prettig bij geholpen en heeft zelfs nog meermaals een nieuwe berekening opgestuurd omdat er in de uitvoering wat andere keuzes waren gemaakt dan vooraf gepland. Erg fijn en klantgericht!

17. september 2026

Snelle reacties en meedenken

Snelle reacties en denken mee over de oplossing. Eerste contact en verduidelijking van de vragen ging snel. Berekeningen kwamen snel terug. Bleek er toch een aanpassing nodig te zijn en hier werd een oplossing voor geboden. Ook deze vragen en aanvullingen werden snel beantwoord. Bedankt!

4. september 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service. Voor de keukendoorbraak berekeningen gemaakt, bij gevraagde wijzigingen worden deze adequaat opgepakt.

31. august 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam. Ook dat je direct een eigen omgeving krijgt waar je al je communicatie en bestanden kan terugvinden, zelfs als je nog in de oriëntatiefase bent. Het enige minpuntje vind ik dat ze inhoudelijk niet alle aangedragen informatie hadden meegenomen in de initiële berekening. Maar daarna is de communicatie hierover wel professioneel geweest.

24. juli 2026

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Thom, goed om te horen en bedankt voor de feedback!

Snelle actie bij spoed

Een tijdje geleden heb ik door Constructiehuis een constructieberekening laten maken voor het plaatsen van een draagbalk. Deze berekening werd snel en volledig naar tevredenheid geleverd. Een paar maanden later kreeg ik echter aanvullende vragen van de gemeente. Door een miscommunicatie tussen mij en de gemeente was hier enorme spoed bij geboden. Dejan van Constructiehuis heeft de vragen toen binnen één dag kosteloos beantwoord door een aantal wijzigingen in het rapport door te voeren. Hierdoor kon ik alle informatie nog netjes op tijd aanleveren. Ik ben Constructiehuis ontzettend dankbaar en kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

8. juli 2026

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review en graag gedaan, fijn dat het is opgelost!

Zonnepaneel constructie berekening

We hadden een snelle constructie berekening nodig voor onze zonnepanelen:
- snelle gemakkelijke communicatie
- berekening gereed binnen enkele dagen
- probleem opgelost.

Zeer aanbevolen!

12. juni 2026

Svar fra Constructiehuis

Dankjewel voor de mooie review en fijn dat we konden helpen!

Constructief advies

Erg prettig contact gehad met Bas van Constructiehuis. We waren op zoek naar constructief/bouwkundig advies en dat hebben we hier dan ook zeker gevonden. Er werd de tijd genomen om duidelijk en eerlijk advies te geven nadat we de situatie aan hen hadden voorgelegd. De online omgeving die ze gebruiken werkt makkelijk om direct fotos en tekeningen te delen of verdere vragen te stellen. Zeer tevreden.

1. juni 2026

Svar fra Constructiehuis

Dankjewel Chris voor de mooie review, fijn dat we zo goed hebben kunnen helpen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden over Constructiehuis!

Dejan heeft mij erg goed geholpen met de berekeningen voor de dakopbouw op het dakterras en doorbreken van dragende muur. We hebben eerst de wensen doorgenomen en daarna kwam snel de berekening. Na enkele kleine aanpassingen was het document compleet voor de aannemer en de vergunning. Dejan komt zijn afspraken na en ik ben erg tevreden!

7. mai 2026

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Jurjen, fijn te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! Succes met de verbouwing en veel plezier van de extra ruimte.

Snel, nauwkeurig en flexibel

Uitstekend bedrijf, goede communicatie, de juiste vragen en vooral: flexibel als het gaat om aanpassingen op basis van nieuwe inzichten of wijzigen. Aan te raden.

17. april 2026

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie woorden!

Zeer vriendelijke en duidelijk

Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie gehad met Irma. Ik had een vraag over of een muur een draagmuur was al dan niet. Een vrijblijvende uitspraak volgde snel.
Er volgden ook praktische tips voor eventuele vervolgstappen. Duidelijk dat er goed wordt meegedacht, het contact is als aangenaam ervaren.
Als ik nog eens een constructie-gerelateerde vraag en/of opdracht heb weet ik waar ik moet zijn!

23. april 2026

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen en heel graag gedaan. Als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed en super snel geholpen door het…

Goed en super snel geholpen door het constructiehuis. Response was binnen een week, vaker terug gegaan met vragen en dat was ook geen probleem.
Super service dank jullie wel

21. april 2026

Svar fra Constructiehuis

Dag Denise, Dankjewel voor de mooie woorden en heel graag gedaan!

Uitermate sympathieke service

Ik heb Constructiehuis benaderd met een vraag over een constructiewijziging voor het opvangen van een schoorsteen aan de buitenzijde van de woning na verwijdering van een deel van de constructie. Bas heeft uitgebreid meegedacht en op basis van zijn informatie heb ik besloten dat de kosten van ingreep niet opwegen tegen de voordelen. Na een uitgebreide mailwisseling heb ik dus ook afgezien van de constructieberekening die nodig zou zijn en hiervoor is niets in rekening gebracht. Uitermate sympathieke service!

8. april 2026

Svar fra Constructiehuis

Dag Erik, Fijn dat we hebben kunnen helpen en wie weet tot een volgende keer :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekend en snel geholpen door…

Uitstekend en snel geholpen door Constructiehuis met een berekening voor het doorbreken van een draagmuur en weghalen van een schouw in mijn te verbouwen woning. Door een slecht af te lezen originele bouwtekening zat er in eerste instantie een klein foutje in de berekening. Dit is daarna zeer netjes en snel gecorrigeerd zonder verrekening van extra kosten. Blij met de goede service, absolute aanrader!

15. april 2026

Svar fra Constructiehuis

Dankjewel voor de mooie woorden Timon!

Zeer goede ervaring!

Zeer goede ervaring met Constructiehuis.

De tekeningen waren compleet en netjes uitgewerkt, precies volgens de eisen. Daardoor verliep de vergunningaanvraag soepel en zonder gedoe.

Bij wijzigingen schakelen ze snel en blijven ze goed bereikbaar. Fijn contact gehad met Dejan, die duidelijk communiceert en meedenkt.

Alles bij elkaar gewoon strak geregeld. Zeker aan te raden.

1. april 2026

Svar fra Constructiehuis

Fijn om te horen Mark, bedankt! Succes met de verbouwing!

Dankbaar voor de hulp!

Bas heeft ons ontzettend snel en goed geholpen! Hij denkt ook verder dan alleen "hun opdracht" en dat waarderen we enorm! Dankzij zijn expertise en waarschuwing op een door anderen gemaakte constructiefout, hebben wij nu weer tijdelijk een veilige woning. Hier zijn we hem meer dan dankbaar voor en raden hem iedereen aan.

4. februar 2026

Svar fra Constructiehuis

Goed om te horen Jeroen en graag gedaan!

Blij met Constructiehuis

Ontzettend spannend om online een constructieberekening te laten maken. Maar ik ben erg tevreden. Er gingen wat kleine dingen mis, maar die werden goed opgelost. Wat ik erg fijn vond en vind is de goede bereikbaarheid, de best snelle reactie en het snelle resultaat. Ik was wat in paniek door de funderingsvraag van de gemeente. Maar dat werd snel opgepakt door Dejan en zonder kosten werd er een aanvulling gedaan in de berekeningen. Wat ik ook heel fijn vond was de servicegerichtheid (ondanks dat de berekening al maanden daarvoor was afgeleverd). Vriendelijk en behulpzaam. Kan alleen maar adviseren om te kiezen voor Constructiehuis! De vergunning is verleend! Erg blij :-)

6. januar 2026

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Astrid, fijn dat het inmiddels allemaal is gelukt en veel succes met de verbouwing!

Aanrader!

Ik vond het best spannend een constructie berekening te laten maken door een partij waar ik enkel online contact mee had maar ik ben heel positief over het Constructiehuis. Ze hebben enorm goed geholpen, doorgevraagd, meegedacht. Ook toen mijn aangeleverde maatvoering niet bleek te kloppen hebben ze zonder extra kosten de berekening aangepast. De online omgeving om informatie uit te wisselen werkt goed. Ze zijn ook telefonisch goed bereikbaar.
Kortom, ik kan het Constructiehuis aanraden

22. januar 2026

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie woorden Laura, fijn te horen!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv