Constructiehuis Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel en heel goed geholpen. De gemeente kwam achteraf nog met veel vragen die we zelf niet konden beantwoorden. Constructeur Bas heeft ons hier telkens heel prettig bij geholpen en heeft zelfs nog mee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle reacties en denken mee over de oplossing. Eerste contact en verduidelijking van de vragen ging snel. Berekeningen kwamen snel terug. Bleek er toch een aanpassing nodig te zijn en hier werd een... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg prettig contact gehad met Bas van Constructiehuis. We waren op zoek naar constructief/bouwkundig advies en dat hebben we hier dan ook zeker gevonden. Er werd de tijd genomen om duidelijk en eerlij... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bas heeft ons ontzettend snel en goed geholpen! Hij denkt ook verder dan alleen "hun opdracht" en dat waarderen we enorm! Dankzij zijn expertise en waarschuwing op een door anderen gemaakte construct... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Byggingeniør
  2. Teknisk konsulent

Skrevet av virksomheten

Wij maken constructieberekeningen voor alle soorten bouwkundige constructies.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

26 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Constructieberekening doorbraak

Zeer tevreden over het geleverde werk van constructiehuis.nl

Binnen een week de constructieberekening ontvangen!

Groet,

Anne

2. august 2024

Svar fra Constructiehuis

Graag gedaan Anne, veel plezier met de nieuwe woonsituatie ;)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle reactie, en prettig contact

Recent een constructieberekening laten maken voor het verwijderen van twee draagmuren.

Na (prettig) telefonisch contact, hebben wij heel snel de constructieberekening ontvangen. Ze denken goed met je mee, en houden zich aan hun afspraken. Kortom, zeker een aanrader!

27. juni 2024

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review! Hopelijk kunnen jullie snel genieten van de nieuwe woonsituatie!

Second Opinion

We hebben Bas benaderd om een second opinion te maken van de constructieberekening die eerder door een andere constructeur was opgesteld. Bas dacht heel goed mee, maakte snel een inschatting of er inderdaad nog "winst" was te behalen was, alvorens de daadwerkelijke berekening te maken. Op een zorgvuldige en vlotte wijze heeft hij de constructieberekening afgerond, wat ons toch een forse besparing opleverde in materiaal en manuren om de constructie te laten plaatsen. We kunnen Bas zeker aanbevelen!

28. juni 2024

Svar fra Constructiehuis

Graag gedaan Sander, goed om te horen dat we een verschil hebben kunnen maken. Veel plezier met de nieuwe woonsituatie!

Fijne communicatie

Fijne, snelle en duidelijke communicatie. Bas heeft goed meegedacht in onze wensen en daarop verschillende opties met ons besproken. Vanuit hier kunnen de aannemers goed aan de slag met de verbouwing.

27. juni 2024

Svar fra Constructiehuis

Graag gedaan Romy, het was redelijk schakelen maar hopelijk mag het eindresultaat er zijn!

Super service

Super behulpzaam! Constructiehuis heeft ons enorm geholpen, met een spoedberekening voor het verwijderen van onze draagmuur. Jullie snelle service en het meedenken waren precies wat we nodig hadden. De volgende keer dat we een constructieberekening nodig hebben, komen we zeker bij jullie terug!

29. mai 2024

Svar fra Constructiehuis

Dat is fijn om te lezen! Veel plezier met de nieuwe woonsituatie!

Snel, goed meedenkend schakelen

Onwijs bedankt Bas! Door jouw snelle service en het schakelen konden wij ter plekke bij KeukenMaxx Reeuwijk onze keukenwensen inpassen in de constructie van de nieuwe open keuken. Heb ik nog een keer een constructieberekening nodig, dan kom ik zeker terug!

18. mai 2024

Svar fra Constructiehuis

Graag gedaan Kiki, fijn dat we je zo hebben kunnen helpen. Veel plezier met de nieuwe situatie.

Effectief, duidelijk en snel

Effectief, duidelijk en snel hebben wij tijdig een constructieberekening ontvangen van Bas, ondanks de vele vragen en zijn aanstaande vakantie. We gaan de verbouwing en het inmeten van onze nieuwe keuken met vol vertrouwen tegemoet dankzij jou!

18. mai 2024

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Stefan, fijn om te horen! Hopelijk wordt de nieuwe situatie zoals verwacht!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Constructiehuis werkt professioneel en snel

Constructiehuis werkt professioneel en snel. Goede website, snel antwoord op de vragen. Rapport zeer duidelijk en netjes. Aanrader.

Ben Vrijhof

17. mai 2024

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Ben! Succes met de verbouwing, ik ben benieuwd naar het resultaat!

Uitstekende service en betrouwbaar

Contrcutiehuis.nl is heel erg goed en betrouwbaar. Ondanks een fout van mijzelf i.v.m. de constructie berekening aanvraag, heeft Bas mij gematst met de kosten.
Dat hadden ze niet hoeven te doen, maar dat geeft wel aan hoe klantvriendelijk en open ze staan om mee te denken. Uitstekende service, Betrouwbaar, Professioneel en heel erg vriendelijk contact. Ik zou deze firma zeker aanraden.

16. mai 2024

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de zeer mooie review. In de bouw worden nu eenmaal regelmatig wijzigingen gemaakt, daarom proberen we flexibel te zijn in dat soort situaties. Succes met de verbouwing!

Top service

Constructiehuis heeft TOP service geleverd! Wij moesten een draagmuur en achtergevel doorbreken. Bas was vriendelijk, grondig en snel. Hij stelde me op mijn gemak bij twijfels en ik kon nadat zijn werk al gedaan was toch nog extra vragen stellen zodra ze begonnen met de doorbraak. Ik zal ze ongetwijfeld weer benaderen bij een volgende verbouwing.

9. mai 2024

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Florence, goed om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Heel veel plezier met de nieuwe woonsituatie!

Vriendelijk, snel en vakkundig

Constructiehuis heeft ons van begin tot einde snel en vakkundig geholpen. Ook toen de constructie anders bleek is er zonder morren snel een alternatieve aanpak bepaald waardoor het werk zonder vertraging door kon. Bedankt!

23. april 2024

Svar fra Constructiehuis

Graag gedaan Giel, een verbouwing verloopt zelden zoals gepland, dus flexibiliteit is een hoge prioriteit voor ons. Veel plezier met de uitbouw!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel, qualitatief, duidelijk en betaalbaar

Had een bod uitgebracht op een huis en had met spoed iemand nodig die een uitspraak kon doen over een vraag over fundering. Kreeg meteen iemand aan de lijn die me te woord kon staan. Leggen duidelijk uit welke ondersteuning ze allemaal kunnen bieden zonder aan te dringen om meteen voor de duurtste optie te kiezen. Had dezelfde dag nog antwoord op mijn vraag. Helemaal top!

11. april 2024

Svar fra Constructiehuis

Fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen Kristijan!

Goeie ervaring

Bas is kundig, snel en prettig in communicatie.

8. april 2024

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Lotte!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Constructiehuis heeft ons geholpen aan…

Constructiehuis heeft ons geholpen aan twee berekeningen voor een doorbraak. Fijne communicatie en snelle oplevering van de berekening.

8. april 2024

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de review Mike, hopelijk kun je een juiste keuze maken en wordt de nieuwe situatie zoals gewenst.

Goed advies en snel

Het constructiehuis heeft voor ons een berekening gedaan voor een doorbraak. Het contact verliep prima (goed meegedacht en snel) en de berekening was binnen 2 dagen gedaan.

Complimenten Bas!

22. mars 2024

Svar fra Constructiehuis

Graag gedaan Tom, veel plezier met de vergrootte ruimte ;)

Top bedrijf

Top bedrijf ! Snelle levering en duidelijk . Altijd telefonisch bereikbaar voor als er nog vragen zijn

21. februar 2024

Svar fra Constructiehuis

Bedankt Rudy, het is een fijne samenwerking met jou als aannemer ;)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel, deskundig en een echte aanrader!

Bas is zeer professioneel, vakkundig en het beste nog snel.
Vrijdag middag om 14.30u kreeg ik vervelend nieuws van mijn aannemer. Ze moesten per direct stoppen en ik moest een constructeur zien te vinden. Na talloze bedrijven te bellen kwam ik constructiehuis tegen. Bas nam de telefoon op en op een zeer vriendelijk manier stelde hij mij gerust en ontnam hij mijn zorgen. Samen gingen we opzoek naar de beste manier om mijn probleem op te lossen. Vanaf dat moment voelde ik me iets zekerder dat er snel een oplossing zou komen. En ja hoor maandag ochtend 11u stond er een e-mail in mijn inbox met de oplossing! Klasse! Zeer tevreden en een aanrader!

15. januar 2024

Svar fra Constructiehuis

Graag gedaan Tanisha, daar waar mogelijk proberen we er te zijn in noodsituaties zoals deze. Bedankt voor de mooie review!

Zeer vakkundig bedrijf

Zeer vakkundig bedrijf. Snelle levering van het gevraagde voor redelijke prijs. Heel gemakkelijk om mee uit te wisselen en info over en weer te sturen. Echt een aanrader om bijv dak te laten beoordelen op draagkracht ivm plaatsen zonnepanelen.

9. januar 2024

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Gea, veel plezier met de zonnepanelen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bas / Constructiehuis heeft supersnel…

Bas / Constructiehuis heeft supersnel weten te schakelen en in twee dagen de voor de vergunning aanvraag benodigde berekening aangeleverd.
De lakmoes test zit natuurlijk of we een oke op de fundering krijgen van de gemeente. Maar voor nu dus Top!

4. januar 2024

Svar fra Constructiehuis

Bedankt voor de review, we gaan ervan uit de berekening wordt goedgekeurd door de gemeente. Mocht dat niet zo zijn, dan vullen we de berekening aan zodat deze wel wordt goedgekeurd. Succes met de bouw en hopelijk wordt het eindresultaat naar wens!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv