Elendig, istedet for å spørre om informasjon før jeg sendte avgårde tlfn, sier de at pga telefon min ikke er kjøpt via telenor så utfører de ikke service. Greit nokk, men så krever de 600kr for å s... Vis mer
Rask og effektiv service! Leverte mobilen på Conmodo Walk-In Skarnes på en onsdag, fikk melding på torsdag at den var klar. Da var ramme, bakdeksel, skjerm og batteri byttet. Eneste grunnen til at jeg... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Oppleves som svindel og ulovlig
Oppleves som svindel, de gir deg to valg: enten beholder de det du sendte til reparasjon, eller du må betale for å få den returnert uten reparasjon. Du får 14 dager på å svare. Ellers blir det at de beholder det du sendte inn. Dette kan umulig være lov. Styr unna!
Aldri igjen
Er håpløst hvordan ting har blitt for…
Er håpløst hvordan ting har blitt for tiden.
kjøpte et nettbrett hos komplett og kontaktet dem da nettbrettet fikk skjermen knust. fikk eposter om hvordan jeg skulle sende den inn for å sjekke hva som kunne gjøres, lite viste jeg at den ble sendt til conmodo.. som krever 1614,- for skjermbytte! på et nettbrett til 990,-
ikke nok med det men de svindlerne skal jaggu ha 460,- for å sende den ureparert tilbake. hva faa...
kontaktet komplett og kundebehandleren hos komplett svarte på en sånn måte at jeg takket for meg og slettet kontoen min hos komplett. heretter blir det fysisk butikk hvor jeg kan lappe til kundebehandleren om de står der å flagrer med ørene og tror seg bedre enn alle andre.
Conmodo stjal laptopen min
Mer useriøs aktør skal man lete lenge etter!
Etter to mislykkede reparasjoner av en defekt lader til min laptop, Asus ROG Zephyrus G14, via Power, kasserte Conmodo laptopen min uten samtykke og uten å gi beskjed. Laptopen hadde ingen problemer, det var kun snakk om en sviktende lader som var under garanti.
Conmodo sa det var ingenting mer de kunne gjøre med denne saken, da de hadde sendt laptopen tilbake til produsent. De ansatte i Power tok kontakt med Asus direkte, og fikk laptopen sendt tilbake til deres butikk slik at jeg kunne hente den og ordne med ny lader på egenhånd. Dette er noe Conmodo også kunne ha gjort, men nektet å hjelpe til med. I løpet av denne prosessen har altså laptopen, med all min informasjon og innloggingsinfo, blitt sendt fra Power til Conmodo, videre til Asus og tilbake til Power uten å fjerne noe av min personlige informasjon. Dette er horribel datahåndtering. Conmodo har nektet å ta noe som helst ansvar underveis og Power har sagt de aldri har opplevd liknende før over en lader.
Da jeg omsider fikk tilbake laptopen, viste det seg at hele problemet var 3-pin-kabelen som kobler til ladeklossen. Altså kasserte Conmodo laptopen min til 25 000kr på grunn av en generisk kabel til 80 kr.
Fryktelig dårlig service, vær klar for å miste eiendelene du sender inn.
Mac på reparasjon
Sendte inn en Mac til reparasjon. Det er snakk om 6 taster som ikke fungerer. De skal ha over 7000 kroner for å bytte tastatur og trackpad. Et enkelt google søk viser at akkurat de tastene jeg har problemer med, er et problem Apple er kjent med som gjelder programvare. Til meg sier de det er væskeskader og får ikke noe mer info. Ikke får man noe bilder som viser skadene heller.
Oppdatering: fikk tilsendt to bilder etter at jeg etterspurte det. Et av bildene var knøttlite og uklart, jeg svarte at jeg skulle ha flere bilder da disse ikke viser noe væskeskader. Får til svar at tekniker ikke har fått tatt bedre bilder, men at tastaturet var «seigt og møkkete» og da betyr det at noe er sølt. Det er 6 taster av hele tastaturet som ikke funker, tastene er på skrått nedover fra hverandre. Hvordan de kan si at det er væskeskader uten å ha bilde på det er helt sinnsykt, hvorfor funker alt annet helt fint utenom de 6 tastene? Hvis noe er sølt over hele tastaturet?
Reperasjon av laptop
Reperasjon av laptop
alt gjekk smurt, rask service.
Tipptopp reparasjon.
Leverte inn en x boks S hos Power for…
Leverte inn en x boks S hos Power for vurdering av om det gikk å reparere defekt HDMI port da den hadde gått i gulvet. Fikk til svar at den ikke kunne repareres. Kostnad for denne vurderingen var kr 770,-
Betalte hos Power og tok med meg x boks, sjekk av boksen viste at den overhode ikke hadde vært åpnet. Etter et søk på nett fant jeg 3 firmaer innen 30 km fra bosted som sa seg villig til å bytte HDMI porten. Pris i fra kr 750 til 1800,- Synd for Power at de bruker en slik useriøs bedrift dette trekker ned deres troverdighet av tjenester. Power ville ikke ta saken videre mente det var min sak i mot Conmodo. Etter dette blir det kjøp på nett der det er billigst.
Skulle kun bytte mobilskjerm under…
Skulle kun bytte mobilskjerm under garanti. Endte likevel opp med en faktura på over 4 000 kr for diverse andre reparasjoner som jeg ikke hadde bedt om. Jeg ble tvunget til å bekrefte at jeg skal betale alle «reparasjonene» på forhånd, ellers ville de ikke gjøre noe som helst. Dette oppleves som lureri – styr unna.
Et genuint søppel firma som gjør alt…
Et genuint søppel firma som gjør alt for å få kunden til å betale for reprasjon istede for reklamasjon.
Super service
Super service, de fikset telefonen min på garanti, og det gikk kjempefort, enkelt og sende inn, god kommunikasjon.
Unngå Conmodo
Jeg leverte inn en mobiltelefon, FlipZ6, til Conmodo via Telenor for reklamasjon på garanti. Telefonens skjerm ble treg og virket bare sånn halvveis. Telefonen ble kjøpt på Telenorbutikken i Tromsø. De mente dette var garantisak og jeg sendte inn. Overrasken var derfor stor når jeg får beskjed om at sier telefonen er utsatt for sterke ytre påvirkninger påført av meg. Ekstra påfallende er det at i loggen til Conmodo ble telefonen registrert mottatt kl 0759 på morgenen. Ett minutt senere, kl 0800, skriver har de allerede konkludert og sender en lang melding med hvordan jeg har skadet telefonen. Jeg leser på andre anmeldelser her at dette er noe de gjør mot andre også. De viser til noen bilder med avskalling på telefonen som skal være bevis. Saken ble altså avvist på garanti, og jeg ble deretter purret på et prisoverslag mens reklamasjonen fortsatt sto uavklart. Dette oppleves som svært lite profesjonelt og tillitsvekkende. I tillegg er jeg veldig skuffet over Telenor og Telenorbutikken Jekta som ikke tar ansvar i saken. Dette er er en klassisk måte for selskapene å omgå sitt ansvar på. Ingen kan svare på noe. Kort anbefaling: Hold dere unna Conmodo og ikke kjøp noe fra Telenor (eller andre leverandører som har avtale med Conmodo).
Helt jævlig useriøst selskap!!!
Helt jævlig selskap, styr unna om du kan!! Tok 6 uker fra jeg leverte inn mobilen til Elkjøp, med nøyaktig og konkret beskrivelse av hva som var feil og at dette skyldtes hovedkortet på telefonen. Noe jeg fant ut selv uten Elkjøp sin hjelp! Så de visste at hovedkortet sannsynlig måtte byttes, og at batteriet var dårlig pga dette problemet. Likevel tok det fantastisk nok 6 uker før jeg fikk igjen telefonen, og da hadde dem utrolig nok kun bytta hovedkort og limt på igjen det gamle batteriet!! Telefonen holdt da i 3 dager før batteriet døde helt, pga overoppheting. Da var det 15% kapasitet igjen på batteriet viste det seg, så telefonen lada følgelig kun opp til 15 prosent 👏 Og telefonen måtte sendes inn på nytt for å bytte batteri, og har nå snart vært inne i 2 nye uker 👏 Fantastisk useriøst selskap, som liksom skal være Nordens største og mest seriøse.... For ett tegneserie selskap, tar ikke kundene sine seriøst og forstår overhodet ikke hva kundeservice er. TERNINGKAST NULL KOMMA NULL!!!
Veldig rask og god service
Veldig rask og god service. Anbefales på det sterkeste.
Beste opplevelsen!
Fikk fantastisk service fra første samtale om ødelagt pc. Klart billigste alternativ og superraske. Jeg kommer kun til å bruke Conmodo istedet for useriøse aktører som er overpriset. Sendte pc-en hjem til meg uten ekstra kostnad!
ANNBEFALER alle som kjøper mobil om å sjekke hva slags verksted firmaet som selger mobil, eller lignende. Ice.no bruker dessverre conmodo som er ett kjent scam firma.
Kjøpte Samsung flip av ice for 1.8år siden. Skjerm ble defekt for noen uker siden. Jeg regnet med at en flip mobil vil ikke vare veldig lenge (men under to år er ikke akseptabelt).
Sendte innformasjon til ice chat men de ville ikke hjelpe og henviste meg til conmodo verkstedet de bruker. Samme dagen conmodo fikk mobilen jeg sendte fikk jeg standard svar tilbake at mobilen hadde fall skade (løgn, aldri falt i bakken). Jeg søkte opp conmodo firmaet og ser at dette er standard svar de gir til (sikkert) mesteparten av uheldige kunder. Fikk beskjed om å betale nærmere 5000kr i reperasjon, 650kr for å få den ødelagt tilbake, eller så kunne jeg betale 0kr og la de få mobilen og selge den videre til andre uvitende kunder.
Har sendt inn informasjon til Forbrukerrådet håper de gidder og hjelpe denne gangen (forrige problem var Klarna).
ANNBEFALER IKKE KJØP AV MOBIL GJENNOM ICE.
Conmodo trenger heller ikke svare på denne meldingen med ett av de sløve svarene dere har gitt til andre her. Det er bare tomme ord og løfter.
Skjermbytte
Sendt inn en mobil for skjermbytte/ rep av display gjennom power. det var estimert 1-7 dager. etter tolv dager og gjentagende forsøk på å få svar fikk jeg bedskjed om at den var sendt videre uten min godkjenning til rep hos et annet verksted. Hverken power eller conmodo vil svare på hvor mobilen befinner seg. vil i løpet av få dager anmelde dette som et tyveri hos politiet
Fikk bra service på bytte mobilskjerm…
Fikk bra service på bytte mobilskjerm på iPhone 15 . De bruke ca 1 time på jobben jeg er fornøyd med den jobben de har gjort
Heilt forferdelig!!
Heilt forferdelig!!! Styr unna. Har bestilt reparasjon på et nettbrett som koster 2000kr. Nettbrett fungerer, skjerm er knust. Fikk ikkje prisoverslag over bestilling, plutselig var ordrebekreftelse der. Ok eg sender den til de og får prisoverslag for bytte av skjerm på en billig nettbrett for 3.300kr. Retur ureparert 630 kr. Så eg har brukt mine 630 kr på idioti, dårlig gjort både av power og dette selskapet!!!
ANBEFALER IKKJE!!!!
Ikke bruk Conmodo hvis du ønsker beholde data på telefon
Jeg er selvstendig / driver eget firma og dokumenterer alle oppdrag på telefonen.
I tillegg lå det bilder, kontakter og grunnlag til faktura på telefonen.
Skermen på telefonen gikk uheldigvis i svart og jeg kunne dermed ikke ta sikkerhetskopi.
Jeg ringte derfor på forhånd og fortalte Conmodo / David på kundeservice om problemet og at telefonene "ikke måtte tilbakestilles til fabrikkinstilling / ikke slette noen data"...kun bytte skjerm foran og bak, batteri og sjekke/bytte ladekontakt.
Det ble også skrevet et lapp fra meg om dette og lagt med ved innsending av telefonen, jeg skrev at de måtte ringe ved problemer.
David skrev også på arbeidsordre "ikke slett".
Likevel får jeg tilbake den fabrikkinsitilt...og med beskjed "telefonen hadde feil papir"
Jeg ringte inn og klaget, fikk bortforklaringer og sa til Conmodo, her kommer et erstatningskrav på 50000 kr.
Bad David å få snakke med daglig leder, men han ville ikke snakke og David henviste da til SquareTrade...
Det må gi konsekvenser når man lover kunder ting og så blir de ikke holdt...
Ikke bruk Conmodo!
Meget dårlig og kun bortforklaringer.
TELENOR bør også vurdere sine partnere...
Mvh TSA

Svar fra Conmodo
Inkompetanse eller scam?
Hevder at touchfunksjon på skjermen ikke kan repareres på garanti fordi telefonen har noen merker i rammen. Skjermen i seg selv har ikke så mye som en ripe. Conmodo skylder på Samsung, men Samsung sier det er serviceverkstedet som avgjør om reperasjonen gjennomføres på garanti. Også holder de telefonen som gissel for å presse deg til betale "undersøkelse" av telefonen.

Svar fra Conmodo