Comfit Underwear Anmeldelser

4,5

Prodotti conformi alla descrizione, confortevoli. Solo il costume da bagno un po' corto di spalline e elastico dei gambali allentato. Consegna tutto sommato celere e la spedizione arrivata in perfett... Vis mer

Rintaliivit ovat todella lupauksensa arvoiset! Todella mukavat pitää päällä, ei purista mistään. Menin kerran suihkuun nämä rintaliivit päälläni kun unohdin että minulla oli rintaliivit! Nämä myös kyl... Vis mer

Kokemus on ollut uskomattoman positiivinen ja olen tilannut jo yhteensä 8 kpl oroginal rintaliivejä. Mahtava istuvuus ja jopa yöllä voin pitää liivejä, eikä ahdista yhtään. Toivottavasti näitä saa ain... Vis mer

Tilaus oli helppoa. Rintaliivien koko sattui heti ensitilauksella oikein. Vielä en ole kovin paljoa liivejä käyttänyt, joten en ole päättänyt tilaanko toiset. Mahdollisesti.....

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

318 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Erittäin hyvä asiakaspalvelu

Laadukkaan oloiset ja tukevat liivit.
Ensin tulleet olivat vääränkokoiset, vaikka katsoin koon taulukosta. Ystävällinen asiakaspalvelu lähetti uudet ja pieniä ei tarvinnut palauttaa.
Nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen ovat ikävä kyllä alkaneet natista päällä.

3. februar 2026

PARHAAT

Äärettömän mukavat rintaliivit ilman kaaritukia ja silti tukevat. Aikaisemmin hankkinut muita malleja useita. PARHAAT. Näiden jälkeen en ole kaarituellisia käyttänyt enää.

29. januar 2026

Erittäin huonoa palvelua ja heikko…

Erittäin huonoa palvelua ja heikko laatu tuotteissa. Ostin kahdet liivit ja molemmat olivat jo saapuessaan rikki. Materiaali siis heikkolaatuista eikä vastaa lainkaan odotuksia. Otin yhteyttä asiakaspalveluun. Kahdesta rikkinäisestä tuotteesta yritys lähetti vain yhdet uudet rintaliivit tilalle. Tämäkin ilman että kysyttiin haluanko palautuksen, hyvityksen vai uudet tuotteet. Toisista rintaliiveistä en saanut mitään korvausta.

Tämän jälkeen asiakaspalvelu ei vastannut enää lainkaan sähköposteihin, vaikka yritin useamman kerran.
Yrityksen toiminta antaa kuvan, ettei vastuuta viallisista tuotteista kanneta eikä asiakkaita kohdella reilusti. En suosittele Confitia kenellekään, joka odottaa laatua tai toimivaa asiakaspalvelua. Palautuksesta puhumattakaan, ei tätä konseptia heillä ole ja vaikka olisikin palautuksen hinta asiakkaalle tulisi varmasti kalliiksi.

1. november 2025

Mukava materiaali

Mukava materiaali, kauniit, mutta voisi olla hieman jämäkämmät jotta eivät luiskahda olkapäiltä.

28. januar 2026

Liivit ovat uskomattoman mukavat pitää.

Liivit ovat uskomattoman mukavat pitää.
Palvelu on ystävällistä ja nopeaa ongelmatilanteissakin.
Kokoa valitessa kannattaa olla huolellinen ja käyttää taulukkoa sekä mittanauhaa.
Suosittelen lämpimästi.

21. januar 2026

The comfiest and best looking bra I’ve ever worn!

Very quick delivery and friendly service when I had some trouble with my card.
The four stars come from the fit - it was very good at first but it feels like the elastic starts sagging fast. Makes me wonder if I should have ordered one size down.
Otherwise - looks and feels - just great! Thanks!

18. januar 2026

Iloinen paketista

Toimitusaika oli pitkä, mutta kaikki tuli hienosti perille. Tuotteen laatu yllätti positiivisesti.

12. januar 2026