Bh Olivia som jag skaffade i mitt första köp sitter så bekvämt att man glömmer att man har bh på sig . I mitt sista köp av en annan modell blev de inte så. Kan inte ha den . Alla modeller passar nån... Vis mer
Selskapet har svart
Köpte 3 olika färger. Passade perfekt, är enligt min åsikt enorm skön och gav flickorna ett mindre lyft. Är super nöjd och kommer beställa igen. Jag brukar få leta i timmar efter BH som passar. Detta... Vis mer
Selskapet har svart
Olen kaksi kertaa tilannut, ensin harmaat ja mustat sama koko, harmaat aivan parhaat, mustat pienet (nousevat ylös). Nyt tilasin kolmet, harmaat taas hyvät ja harmikseni kahdet mustat samassa koossa l... Vis mer
Selskapet har svart
Tilasin kolmet, tulivat nopeasti, mutta olivat liian pieniä. Vetivät tissit littuun ja kainaloihin nousi makkarat, myöskään kohottavaa tunnetta ei ollut. Olisin palauttanut, mutta päädyin sitten tilaa... Vis mer
Har svart på 64 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fast delivery, most comfortable bra i have ever used
They are so convenient , I have never had a bra that feels so comfortable!

Svar fra Comfitunderwear
De är riktigt sköna att ha på sig och håller verkligen bysten på plats. Beställde först enbart en st, men la sedan order om 3 till.

Svar fra Comfitunderwear
Önskar byta mitt senaste köpt till 2+1 av just bh Olivia .

Svar fra Comfitunderwear
VARNING FÖR ATT BESTÄLLA!
Dessa produkter kommer direkt från Kina!! Passformen är helt fel, och om du vill returnera varan kostar det mycket tid och energi. Dessutom måste du betala cirka 25 euro (275kr) för att skicka tillbaka den till Kina!!
Mycket oprofessionellt: “Returerna måste också skickas tillbaka till Kina, denna returkostnad är därför alltid cirka 25 euro. Du som kund är också helt ansvarig för returförsändelsen.”
Beställ inte här!!!
Tänk efter innan du beställer!!
18/4
Hur vågar ni ens svara så? Jag har försökt få kontakt varje dag i en vecka. Äckliga bedragare!! Ni svarar inte alls på mejlen. Ingenting.

Bra o stadig BH , skönt att ha en BH som funkar utan byglar , toppen

Svar fra Comfitunderwear
Jättefin bh och den är superskön, men det som gör att den inte får 5 är att jag tycker storleken är lite mindre än det som beskrevs på sidan. Jag hade tagit en större storlek om jag vetat.

Svar fra Comfitunderwear
Lätt att beställa, väldigt skön BH och bra information om leveransen!

Svar fra Comfitunderwear
Very comfortable and suitable! Quite fast delivery. Recommmend!
OBS! Dropshipping Kina
Dålig kvalitet och passform. Varan känns plastig och luktar märkligt. Retur är i princip omöjligt. Du får själv stå för fraktkostnad till Kina alt få tillbaka 50% av kostnaden. Mycket märklig och oseriös lösning. Jag hoppas att kundtjänsten är AI, annars är det en person som inte borde jobba med kundtjänst. Undvik detta företag till varje pris!!
Beställde Push-up bh i 3 olika färger. Fattade först inte att de kommer från Kina så leveranstiden är nästan 2 veckor. Nu har jag fått leveransen men tycker det är falsk marknadsföring att de säljer denna bh som Push-up och Stödjande. Den är mjuk och skön men ger knappast mycket stöd och definitivt ingen push-upeffekt. Kommer att ha den hemma och kanske att sova i men något lyft eller större stöd erbjuder den absolut inte! Kan även tillägga att jag inte har extremt tunga bröst eller så, brukar köpa bh i vanliga butiker.
Jag håller med ett tidigare inlägg om att de inte är transparenta om hur returer/återbetalningar går till. Varorna kommer från Kina, och om du vill returnera så får du betala frakt tillbaka till Kina.Detta poängterar de också, och säger att du istället får pengar tillgodo hos företaget eller 50% återbetalt.
The braa is nice. It is rollling up a bit by the end of the day but the support is good.
Tycker inte företaget är ärliga. Dom säger att man ska få pengarna tillbaka om man inte är nöjd. Men när man vill skicka tillbaka, så ger dom olika erbjudanden med att dom kör med att det blir så dyrt för mig som kund att skicka tillbaka varan. Så på det sättet tjänar dom ändå pengar på oss. Så då erbjuder dom att man får tillbaka hälften av summan man betalt. 😤
I love this bra. It's so soft and smooth. And it's gentle for my neck and shoulders.
I have a whiplash injury in my neck and I am very sensitive for pressure over my neck and shoulders, but with these soft shoulder straps I don't get any increased pain.
I feel comfortable all day long and I don't even notice I have a bra on me.
Min upplevelse är en kopia av anonym längre ner. Vid kontakt med Confit SVERIGE, är det inget Sverige, utan vid retur ska kunden skicka till Kina! Får info att det är väldigt dyrt, antagligen kostar det mer än 399 kr som bh kostade. Du kan få byta storlek gratis eller välja att få halva beloppet tillbaka. Med andra ord, öppna fönstret och släng ut pengarna!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.