Kjøpte en lampe uten problemer og fikk beskjed om at det var prismatch mot seriøse forhandlere og nettbutikker. Sjekket hjemme og så da at pris var 1. høyere i selve butikken enn deres egen nettbutikk... Vis mer
Bestilte varen for snart to uker siden. Sendte Mail etter en uke da jeg ikke hadde fått ordrebekreftelsen, og at varen skulle være sendt og antatt leveringsdato 22.12. Fikk Mail 21.12 om at posten had... Vis mer
Klare brudd på markedsføringsloven. Åpent kjøp i 30 dager er godt synlig mange steder i nettbutikken. Det kommer ikke frem noe sted at dette ikke gjelder for valget "hent i butikk". Ingen forsøk på fl... Vis mer
C.B. hadde glemt bort ordren min og da jeg tok kontakt etter en måned ble jeg møtt med irritasjon og lite hjelpsomhet. Jeg måtte ringe flere nummer og fikk ingen beklagelse. Anbefaler å bruke et firma... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Her finner du god inspirasjon, samt klassiske- og moderne lamper til ethvert hjem. Vi fører en rekke kjente merkevarer du kan velge blant.
Vollsveien 13 B, 1366, Lysaker, Norge
- nettbutikk@cblys.no
- christiania-belysning.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Rask
Rask, enkel og profesjonell behandling. Veldig fornøyd.
Veldig bra service
Veldig bra service, ble oppringt før de pakket varene da bestillingen min var noe uklar. Rask levering.
Kjapt levert og super service ifm…
Kjapt levert og super service ifm tilbakelevering. Varen var helt etter forventningen, men jeg synes ikke det ble helt sånn jeg ønsket der hvor jeg skulle ha lampen.
tipp topp!
Bestilte en lampe tidlig onsdag og kunne hente den tidlig fredag! Super rask levering og kjempe fornøyd med lampe👍🏼
Raskt og effektivt.
anbefales
Alt gikk veldig fint og kjapp levering.
Rask og problemfri levering pr.post.
Rask og problemfri levering pr.post.
Fornøyd med varen
Lampen fungerer godt og den kom raskt…
Lampen fungerer godt og den kom raskt fram. Grunnen til at jeg ikke gir den topp score er at jeg fikk den i feil farge, svart isteden for hvit. Kunne sikkert ha returnert den, men jeg trengte lyset.
Enkelt å bestille.
Enkelt å bestille og varen raskt levert. Kjempe service.
Kjapp levering
Kjapp levering, enkelt å bestille.
Svært treig forsendelse
Svært treig forsendelse av varen. Da den omsider dukket opp var det feil vare. Heldigvis var kundeservice greie å ha med å gjøre, men organisasjonen virker dårlig koordinert.

Svar fra Christiania Belysning
Rask levering og bra produkt.
Opplevde veldig god service
Opplevde veldig god service, lampene var utsolgt i nettbutikken men ble hentet inn og levert fra flere fysiske butikker.
Lampem virket ikke
Lampen virket ikke. Ladet ikke. Spurt om jeg kan få svar på mail når pengene mine vil være på konto. Får ikke svar!!

Svar fra Christiania Belysning
Kjapp og enkel levering!
Supert
Supert! Kjapp levering og varen stod til forventning :)
Rask levering!
Rask levering
Rask levering. Er veldig fornøyd med lampa fra Høvik lys. Nydelig lampe!
Rask og enkelt å bestille
Rask og enkelt å bestille. Kom med posten få dager senere. Knirkefritt, enkelt og raskt.