Ik vond het lastig te ontdekken of en hoe ik meer dan 1 soort kon selecteren en heb daarom alleen PUUR gekozen. Ik vond wat teleurstellend dat er vervolgens een levering kwam waarin er 5 van de 9 zi... Vis mer
Se hva andre synes
Hele fijne service! Mijn pakketje was helaas niet aangekomen bij de persoon waar ik hem voor had besteld. In eerste instantie een teleurstelling natuurlijk, maar er werd snel op mijn mail gereageerd... Vis mer
Ik ben heel erg tevreden . Mijn bestelling zou op Valentijnsdag besteld moeten worden. Had al bedacht dat zal we dinsdag worden. Maar opeens kreeg ik bericht dat jullie een andere oplossing had... Vis mer
Regelmatig maak ik gebruik van ChocBox! bij ziekte/verjaardagen etc. Het wordt super snel geleverd op plaats van bestemming en waar het natuurlijk om gaat; de bonbons zijn heerlijk en van goede kwali... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Chocbox is een lekker en origineel cadeau dat je zelf samenstelt met onze exclusieve bonbons. Jij kiest de grootte van de doos, selecteert jouw bonbons naar smaak, kiest een thema-sleeve en personaliseert het cadeau met een persoonlijke boodschap.
Kontaktopplysninger
Leoninusstraat 64, 6821ET, Arnhem, Nederland
- 0639132076
- info@chocbox.nl
- chocbox.nl
Helemaal goed en netjes en volgens…
Helemaal goed en netjes en volgens ontvangsten erg lekker
Wat een heerlijke bonbons ,en al zo…
Wat een heerlijke bonbons ,en al zo snel geleverd in een luxe verpakking echt een aanrader.
Goede service en snelle levering en…
Goede service en snelle levering en lekkere chocolade
Heerlijke bonbons en mooi concept
Heerlijke bonbons en mooi concept. De ideale manier om iemand (of jezelf) te verwennen!
Goede bezorging ..1 dag later vanwege…
Goede bezorging ..1 dag later vanwege corona drukte.
Het zag er gied verzorgd uit en betaalbaar.
De chocolade was heerlijk!Maar ik had…
De chocolade was heerlijk!Maar ik had ze op 25/2 besteld en ze zijn 6/3 afgeleverd ik vond dat heel laat?! Klopt dat...ik dacht dan is hij er 2/3 wel op die verjaardag..hoe werkt dat?
Vr Gr Peter

Svar fra Chocbox
Snel geleverd en goede kwaliteit
Heerlijke bonbons
Heerlijke bonbons, precies zoals besteld en fijn dat er een boekje bijzat met wat voor binbons het zijn. Alleen verwarrend met die verzenddatum/afleverdatum. Zelfs na een let op waarschuwing was mij dit ook ontgaan en dus bijna te laat geleverd
mijn dochter vond de bonbons super
Heerlijke chocolade
Heerlijke chocolade, mooie verpakkingen en snelle levering. Ik ben wel tevreden.
Heerlijke bonbons
Alles was nog heel en netjes goed verpakt. En ze waren zo op 😂 Ze waren heerlijk 🥰
Lekkere chocolade
Lekkere chocolade, mooie verpakking, heel persoonlijk dat kaartje. Fijn dat jullie het eerder verstuurd hebben vanwege drukte en Valentijn, het kwam echt op het nippertje binnen.
Snel en goed en niet te vergeten over…
Snel en goed en niet te vergeten over heerlijk!
Bonbons zijn in goede orde bij mijn…
Bonbons zijn in goede orde bij mijn schoonouders aangekomen.
Helaas weer te laat, maar daar kunnen jullie niks aan doen
Prachtige en heerlijke bonbons
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.