Ik vond het lastig te ontdekken of en hoe ik meer dan 1 soort kon selecteren en heb daarom alleen PUUR gekozen. Ik vond wat teleurstellend dat er vervolgens een levering kwam waarin er 5 van de 9 zi... Vis mer
Se hva andre synes
Hele fijne service! Mijn pakketje was helaas niet aangekomen bij de persoon waar ik hem voor had besteld. In eerste instantie een teleurstelling natuurlijk, maar er werd snel op mijn mail gereageerd... Vis mer
Ik ben heel erg tevreden . Mijn bestelling zou op Valentijnsdag besteld moeten worden. Had al bedacht dat zal we dinsdag worden. Maar opeens kreeg ik bericht dat jullie een andere oplossing had... Vis mer
Regelmatig maak ik gebruik van ChocBox! bij ziekte/verjaardagen etc. Het wordt super snel geleverd op plaats van bestemming en waar het natuurlijk om gaat; de bonbons zijn heerlijk en van goede kwali... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Chocbox is een lekker en origineel cadeau dat je zelf samenstelt met onze exclusieve bonbons. Jij kiest de grootte van de doos, selecteert jouw bonbons naar smaak, kiest een thema-sleeve en personaliseert het cadeau met een persoonlijke boodschap.
Kontaktopplysninger
Leoninusstraat 64, 6821ET, Arnhem, Nederland
- 0639132076
- info@chocbox.nl
- chocbox.nl
Kon beter duurde een aantal dagen…
Kon beter duurde een aantal dagen voordat die bezorgd werd
selectie lastig en andere levering dan besteld
Ik vond wat teleurstellend dat er vervolgens een levering kwam waarin er 5 van de 9 zijn vervangen door iets anders.
Nog steeds was het een heel lekker en leuk kado, maar het had een dikke 10 kunnen zijn maar kom nu niet verder dan een voorzichtige 7.
Heel tevreden
Heel tevreden, Lekkere bonbons en veel keuze! Leuk verpakt en snelle levering!
goed voor elkaar!
Makkelijke bestelprocedure, snelle levering en heerlijke chocolaadjes!
Kortom: goed voor elkaar!
Weer iemand verrast met heerlijke…
Weer iemand verrast met heerlijke bonbons. Altijd een feestje
Het beste wat er is en je kunt zelf de…
Het beste wat er is en je kunt zelf de keuze maken wat je lekker vindt top
Super lekkere bonbons
Super lekkere bonbons, zelf (per stuk) uitgekozen door leden van het project, op
AVG veilige wijze thuisbezorgd!
Heerlijke verse bonbons
Heerlijke verse bonbons, ontzettend leuk in een brievenbuspakketje!
Lekkere chocola en snel geleverd in…
Lekkere chocola en snel geleverd in goede verpakking
De chocolade kwam gesmolten aan.
De chocolade kwam gesmolten aan.
Keurig opgelost met een nieuwe doos.
1 geluk dat ik per abuis mijn adres had doorgegeven als ontvanger anders was het uiterst vervelend.
al de 5e succesvolle bestelling
alweer iemand blij gemaakt. Ik hoor steeds enthousiaste verhalen, zowel over de kwaliteit van de bonbons als het bijgevoegde kaartje.
Heerlijke bonbons
Heerlijke bonbons, en snelle en makkelijke afhandeling en verzending!
Tevreden
Er ging iets fout, de bonbons zijn niet op tijd verzonden. Jammer, ze kreeg het nu niet op haar verjaardag. Maar ze hebben het heel goed hersteld. Mijn complimenten
Duidelijkheid,netheid,communicatie
Duidelijkheid,netheid,communicatie. De bonbons waren heerlijk. Zoals de smaken getoond zijn zo smaken ze ook echt. Voor herhaling vatbaar.
Mooie en lekkere bonbons en keurig…Een lekkere aanrader
Mooie en lekkere bonbons en keurig verpakt
Weet niet waar het aan gelegen heeft
Weet niet waar het aan gelegen heeft, maar heb donderdagavond de bestelling geplaatst voor een verjaardag op zaterdag. Op dinsdag middag zijn de bonbons pas aangekomen. Jammer!
De box is nooit geleverd…
De box is nooit geleverd…
Toen ik mijn beklag deed waar hij bleef , zei ben dat PostNL deze retour had gezonden naar jullie…
Ik geloof daar echt niks !!
Men kon ook niet na 4 dg een box leveren dus is het geld weer overgemaakt naar mij,
dat is dan weer wel netjes
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.