Gouden oorbellen met smaragd gekregen voor mijn babyshower en ze zijn verkleurd!! Ze verkopen nep goud als echt goud!
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Nou niets dan lof de sieraden zijn ongeblesseerd aangekomen met een mooi cadeau doosje toegevoegd. Alleen dom van mij .... vergeten de kortingscode toe te passen, volgende keer beter op letten of U ku... Vis mer
Ik heb een ketting gekocht van 500€ pakket zoek geraakt verschillende email gestuurd In Engels ze kunnen geen Nederlands en kan alleen mijn geld terug krijgen als ik een vreemd contract tekent ik zo... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Oplichters
In Engels ze kunnen geen Nederlands en kan alleen mijn geld terug krijgen als ik een vreemd contract tekent ik zou er nooit meer wat kopen het zijngewoon oplichters !

Svar fra CHANTI
Ik ben heel tevrededen over het product
Ik vind het een top product. Hoge kwaliteit, mooi. En betaalbaar. Goede en snelle bezorging.
De bestelling was perfect !
Netjes bezorgd, prima op tijd. Alleen het bericht van verzending kwam pas 2 dagen ná ontvangst van het pakketje... soit, er zijn erger dingen in het leven....
Chanti levert bestelde en betaalde artikel niet
Uiteindelijk toch nog goed gekomen nadat Chanti het artikel opnieuw gestuurd heeft
Het sieraad is na 2.5 week nog niet aangekomen.Chanti claimt het sieraad verstuurd te hebben maar levert geen bewijs. Emails naar Chanti.nl worden beantwoord met "please write in English" na doorgestuurd te zijn naar Denemarken. Ook het Nederlandse nummer van de klantenservice blijkt doorgeschakeld naar Denemarken. In gebrekkig engels wordt mij verteld dat ik mij niet duidelijk kan maken in deze taal terwijl ik de taal toch 16uur/dag spreek. Ik heb Chanti om een oplossing gevraagd maar de enige oplossing die zij mij geven is dat als de ring teruggestuurd wordt zij mij zullen inlichten.
Eens maar nooit meer

Terugbetaling gebeurt niet
Chanti ring ontvangen. Niet naar wens dus gelijk weer ingepakt en voor de zekerheid aangetekend naar Denemarken (gelukkig achteraf)! Ring blijkt aangekomen, helaas geen geld terug omdat ring gedragen zou zijn. Niet dus. Nu al enkele weken verder en na heen en weer gemail, krijg ik mijn geld alsnog terug. Helaas komt het er niet van, omdat Chanti nog niet beschikt over een "pincode" van haar bank (whatever)…… Wachten dus weer al 6 weken….. Mijn advies ga naar Lucardi, die verkopen hetzelfde zonder problemen.

Slechte ervaring chanti.nl
Heb ooit 3 weken moeten wachten op een bestelling. zilver bleek toen ook nog een s825 te zijn in plaats van 925.
Oplichters als je het mij vraagt

Geen Goud
Chanti noemt haar spullen goud maar in Nederland is het geen goud omdat er alleen maar een spoortje goud inzit.
Zie ook de waarborgwet feitelijk is dit bedrijf strafbaar volgens de Nederlandse wet.
8 karaat is geen Goud ! Ofwel Neppers.

Svar fra CHANTI
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.