Jeg har ikke brugt produktet, men jeg skrev en mail til kundeservice om mit hudproblem og spørgsmål til deres produkter,. allerede efter 5 min fik jeg svar pr mail fra Sabina (kundeservice) Hun va... Vis mer
Selskapet har svart
God olie, der hjælper på huden og fantastisk service! Kan klart anbefales! 👍
Jeg har kæmpet en Del med Lupus. Og valgte derfor at prøve Krokodille olie fra Cetina Skincare. jeg var skeptisk i starten, Men blev meget overrasket hvor meget det har hjulpet. Mine sår heler bedre o... Vis mer
Selskapet har svart
Cetina Skincare er Danmarks førende brand indenfor hudpleje med krokodilleolie. Krokodilleolie er kendt for at være effektiv mod en lang række hudlidelser herunder især uren hud, eksem og psoriasis. Prøv hudpleje med krokodilleolie og få 90 dages tilfredshedsgaranti.
Niels Bohrs Vej 6, 6700, Esbjerg, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hun var meget hjælpsom, udviste empati for mit problem. Det jeg værdsatte mest var hendes ærlighed og venlighed.
1000 tak

Svar fra Cetina Skincare
Fantastisk service hos Cetina Skincare.

Svar fra Cetina Skincare
Super hurtig levering, har kun brugt det i et par dage,så er spændt på om det lever op til forventningerne😉

Svar fra Cetina Skincare
Jeg bestilte olien og fik den indenfor få dage. Det har totalt hjulpet på mine sår, som jeg har problemer med fordi at jeg pga. anden medicin har fået skrøbelig hud og svært ved at hele.

Svar fra Cetina Skincare
Det virker fantastisk helende på mit eksem på kroppen og især arme og ben.

Jeg så allerede betydelig forbedring efter 1 påsmøring af krokodille olien🙏🏻
Efter en uge er min fod stort set uden udslet 🙏🏻
Hurtig levering og god service🙏🏻
Jeg vil helt klart anbefale dette produkt, jeg har længe forsøgt at få min ene fod pæn, men intet har hjulpet før jeg prøvede dette fantastiske produkt🙏🏻
Jeg har også brugt det til ansigtet, hvor jeg også ser en tydelig forbedring, det har jeg dog ikke fået taget et før billede af, men mine før og efterbilleder taler for sig selv med min ene fod🙏🏻
Det dufter ikke af blomster men det er ikke så forfærdelig en duft som jeg havde forberedt mig på, da det er naturligt produkt, men det er ikke noget jeg tænker nærmere over efter en uges brug🙏🏻

Svar fra Cetina Skincare
Har kun brugt Krokodille olien en kort periode. Har endnu ikke haft nogen effekt, men lugter ganske forfærdeligt

Svar fra Cetina Skincare
Jeg havde for en gangs skyld ikke læst alle informationer om produktet inden bestilling. Det fremgår ganske rigtigt, at krokodilleoliens indhold kun er 15 ml, og at lugten er "naturlig", dvs. for mit vedkommende er det ikke en rar duft, men det må man nok leve med.
Ved påføring på psoriasis-ramte områder svider det og er ikke kløestillende. Indtil videre har olien ikke haft nogen helbredende virkning, men jeg fortsætter brugen og håber det bedste!

Svar fra Cetina Skincare
Vare lever ikke op til forventningerne og man kan kun få pengene tilbage, hvis man betaler penge for at være klubmedlem, som ikke giver mening at blive inden man har prøvet produktet ?

Svar fra Cetina Skincare
Jeg modtog verdens bedste kundeservice hos Cetina Skincare - jeg havde ikke fået skrevet husnummer på min ordre, så posten tog pakken med tilbage til Cetina Skincare - og så modtager jeg en mail om hvad husnummeret er - og straks sender de pakken af sted igen på deres regning! Det er virkelig god service!!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ I dag modtog jeg så de lækreste produkter, i flot indpakning - jeg er helt sikkert blevet en fast kunde hos Cetina Skincare!

Svar fra Cetina Skincare
Det var en hurtig forsendelse af min krokodilleolie. Har kun nået at prøve den et par gange på mine blackhead, men kan se, at det 'sorte' er blevet mindre. Håber også, at det kan hjælpe på et par sår jeg har, som ikke vil læge.

Svar fra Cetina Skincare
krokedille olie hjælper mod soleksem med samme du smører det på denudsatte sted hurra

Elendig kundeservice.!!!!
Man bestiller ud fra et tilbud om 2 stk krokodille olie og pengene bliver trukket med det samme, men man modtager ingenting.!! 😡😡
Jeg har ringet og skrevet uden nogle kontakte tilbage, og postnord har slet ikke modtaget pakken..

Svar fra Cetina Skincare
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.