Carplaywereld Anmeldelser 57

4,0

Betrouwbaar bedrijf! Levering was snel, product precies gekregen zoals omschrijving. Had zelf wat vragen over de installatie, gebeld en werd goed geholpen. Erg blij met mijn CarPlay!!

Levering zeer snel. Installatie is prima te doen. Geen technische hoogstandjes noodzakelijk. Aansluiten gaat makkelijk met de bijgeleverde juiste kabels. Tip van mijn kant. Geef een link of voeg een... Vis mer

4,0

Bra

Har svart på 36 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Niks deed het en geen reactie.

Ik heb op 30 maart een Fiat Fiorino | Autoradio | 2008 t/m 2020 | Android 14 | Apple CarPlay & Android Auto besteld bij CarPlay wereld.
Met achteruitrijcamera en DAB+ antenne. € 319 betaald
Kreeg hem de dag erna al binnen.
Zat helemaal geen beschrijving/handleiding bij.
Heb een mail gestuurd, maar kreeg geen antwoord.
Ben gaan zoeken op internet voor een beschrijving, en gevonden.
Volledig aangesloten zoals het moest, het apparaat deed helemaal niets.
Daarna een WhatsApp gestuurd, kreeg een bericht en de beschrijving (dezelfde beschrijving als ik op internet heb gevonden).
Dus ik had niks verkeerd gedaan. Maar het apparaat deed nog steeds helemaal niets.
Terug gestuurd naar CarPlay wereld. Met track & trace.
Dit hebben ze zaterdag 4 april 2026 ontvangen, maar tot nu toe nog geen reactie of € 319 terug op mijn rekening.

30. mars 2026

Oplichters

Oplichters, snelle levering, maar voor garantie zijn ze op vakantie. Telefoon wordt niet aangenomen, mail niet beantwoord en als je het product opstuurt wordt het niet aangenomen waardoor het bij een afhaal punt terecht komt en niet wordt afgehaald. Je koopt hier puur Ali express en temu shit. Mensen wees zuinig op je geld en laat deze oplichters links liggen

13. april 2026

Hele slechte ervaring met dit bedrijf

Hele slechte ervaring met dit bedrijf! Universele 2din Radio besteld. Komt binnen. Is niet compleet. De power stekker miste en er zat helemaal geen steuntje/beugeltje bij om hem in te bouwen. Eerst netjes een mailtje met foto's gestuurd. Geen reactie. Een paar dagen later weer een mailtje gestuurd met waarom ik geen reactie krijg. Weer geen reactie. Nu 2 dagen geleden weer een bericht gestuurd met de vraag waarom ze niet reageren, weer geen reactie. Ik vind dit erg slordig en bestel hier nooit niets meer. Niet netjes om zo met je klanten om te gaan!

2. april 2026

Goed product + topondersteuning

Goed product en super ondersteuning/klantendienst! Ons origineel touchscreen van de Seat Alhambra was stuk. Nieuw origineel was heel kostelijk. Dit alternatief is top. Veel goedkoper en meer functies! De originele achteruitrijcamera kon behouden blijven mits extra interface. Werd goed aangegeven dat dit extra nodig was. Er was ook hulp om de juiste interface te bestellen. 1 dag na de bestelling alles in huis. Aansluiting was wat zoeken, maar er was alweer hulp. Een paar foto's uitwisselen met de klantendienst en stap voor stap is het gelukt. Telkens zeer snelle, vriendelijke en behulpzame reacties. 10/10 voor service!!!!

Alles is net geïnstalleerd. Hoe lang het functioneel zal zijn... dat is nog afwachten.

20. mars 2026

Auto radio en goede service

Auto radio besteld via de website.
Snel geleverd en een goede beschrijving erbij voor het Installeren.
Aan het begin wat problemen gehad met het vinden van de juiste instelling en om de knoppen op het stuur ook te laten werken, maar na een videocall met CarplayWereld was dit snel verholpen!!

19. desember 2025

Top service echt een aanrader

Eerste keer was bij andriod auto bij de zelfde monteur nu is het carplaywereld geworden en voor de 2e keer daar heen gegaan met een andere auto weer was de service hartstikke goed super blij met het resultaat echt een aanrader

8. mars 2026

Carplay

Heel erg tevreden met mijn carplay systeem. Super snelle levering en eenvoudig te installeren met de bijgeleverde kabels. Top!

6. mars 2026

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit
Besteld wat ik nodig had, kwam mooi verpakt binnen. Instructies waren goed.
Scherm werkt ook top!

21. desember 2025

Netjes ingebouwd en duidelijk uitgelegd

Een keer langsgereden om te vragen hoe het werkte een Androidradio met dezelfde looks als mijn oude radio (Golf+ 2013), werd me vriendelijk en duidelijk uitgelegd.
Afspraak gemaakt, Radio(met Navigatie!)keurig netjes ingebouwd.
Duidelijke uitleg gekregen na de instalatie, zelfs de App werd geinstaleerd op mijn telefoon.
Prima service

10. februar 2026

Goede service

Telefonisch contact gehad en ik kon gelijk een afspraak maken.
Zeer tevreden met de navigatie en na installatie, de uitleg ervan.

Goede service!

5. februar 2026