Har i længere tid søgt efter en massagestol, som giver både god nakke- og ryg massage. Har prøvet mange forskellige massagestole og fandt herunder ud af, at der er stor forskel på både kvaliteten af e... Vis mer

Kundeservice og faglighed i topklasse. Bestilte en plejeseng til min mor, der grundet blodprop har fået nedsat funktionsniveau. Trods ferietid blev vores henvendelse prioriteret og håndteret på r... Vis mer

Helt igennem en fantastisk og professionel oplevelse fra første opkald til stolen stod i vores stue. Virkelig lækker stol. Vi bestilte Fuji JP2000, og oplevelsen er så tæt som overhovedet muligt på... Vis mer

1. Forhandler av massasjeutstyr

Siden 2006 har vi leveret professionelle massagestole og plejesenge til private og erhverv. Hos os er du sikret en høj kvalitet og en god service. Vi er importører af Fuji og Casada, samt forhandler af Panasonic, Burmeier og Linak produkter.

4,8

Enestående

Super god service

Super god service. Købte en fuji2000 og er rigtig glad for handlen. Der kom 2 unge gutter og hjalp med både at flytte den gamle stol og satte den nye på plads.
Og den nye stol er bare super god. Jeg er så glad for den. Jeg købte en panasonic stol fra Morten 14 år tilbage og den virker stadig så det er virkelig kvalitets stole der bliver solgt fra det firma. Kan varmt anbefales.

26. mars 2021

super firma

Har igen handlet med Carerelex, et super reel firma med en god service og man kan stole på det der blir sagt, kommer ikke til at handle massagestol med andre firmaer som dette. tusind tak for en god oplevelse.

8. mars 2021

Super service

Super service. Hurtig levering og montering. Vendte hurtigt tilbage på tlf henvendelse ang plejeseng.

12. januar 2021

Suveræn service

Den bedste oplevelse man kunne ønske, at handle med Carerelax, så professionel og behagelig hjælp til at vælge det rigtige i noget der for os var ukendt, super service, hele vejen og jeg kan varmt anbefale Carerelax.

11. desember 2020

Super oplevelse !

Meget behagelig oplevelse at handle med Morten, som absolut ved hvad han taler om.
Gode produkter.
God rådgivning og service hele vejen igennem forløbet.
Kan varmt anbefales.

26. november 2020

Endnu en god oplevelse..:-)

Vi har netop købt vores anden massagestol af Morten Haungaard ved CareRelax, og atter engang er alting gået nemt og bekvemt fra start til slut..:-)
Morten ved en masse om varen, og er god til at finde ud af behovet og hurtigt matche det med én af de lækre stole i sortimentet.
Vi føler os trygge og godt behandlede hele vejen igennem, så vi har klart haft endnu en god oplevelse med at handle hos Morten og CareRelax......hvilket vi varmt kan anbefale..:-)

1. oktober 2020

Carerelax massagestol

Vi fik den 4. marts leveret og opsat vores massagestol fra Carerelax. Forud besøgte vi showroomet i Bording og ejeren gav sig god tid til at fortælle om de forskellige modeller og svare på alle vore spørgsmål. Vi prøvekørte selvfølgelig også flere og endte med at vælge flagskibet Fuji JP 1000. Vi er 3 personer, der næsten dagligt får en tur i Fuji´en. Der er mange programmer at vælge imellem og vi er yderst tilfredse med den. Får vi problemer, er ejeren af Carerelax kun et opkald væk. Vi har stor tillid til ham. Vores næste massagestol skal vi helt sikkert også have fra Carerelax i Bording. Stedet kan varmt anbefales.

17. mars 2019

Fantastisk massage !!

Jeg har fået en stol fra Morten og kan kun sige at det har været kanon oplevelse fra start til slut!
Fantastisk massage og kanon god service.
Ta fat i Morten hvis du er på udkig efter en kvalitets massagestol og en utrolig kundeservice.

21. juni 2018

Vi købte for et par måneder siden en…

Vi købte for et par måneder siden en Fujiiryöki massagestol og kan klar anbefale dette firma. Ikke kun fordi stolen er super god og har medvirket til jeg nu istedet for hver 10 dag har skulle til kiropraktor/massør, kun har været der 1 gang efter jeg har fået stolen hjem, men også for firmaets gode og tålmodige måde at forklare om alle deres produkter og givet os som forbruger mulighed for at prøve alle deres produkter. Super god og behagelig service hvor man ikke føler man får presset noget ned over hovede.

23. april 2018

Super service og gode produkter

Jeg vil give Carerelax og Morten 5 stjerner, for gode og venlig betjening samt for nogle rigtig gode massagestole😀nu har jeg handlet med Morten 3 gange og hver gang har jeg været rigtig godt tilfreds både med stolene og med hans måde at drive forretning . Kan varmt anbefale at købe en massagestol, det er en total fed måde at forkæle sig selv og andre med.
Mvh Torben mejer Hansen

21. mars 2018

Superfin service

Rigtig god service og udtømmende information fra første kontakt med fremsendelse af udsalgsavis, til fremvisning af stole i showroom og til efterfølgende hurtig levering i min klinik.
Jeg ønskede mig en massagestol i min tandlægeklinik til mit personale, og efter de første begejstrede tilbagemeldinger fra dem, er jeg sikker på mange gode, afslappende stunder i stolen.

19. januar 2018

Takker og bukker for den Fedeste massagestol 👍

Hey vi takker og bukker for den fedeste investering i vores sundhed, den er FANTASTISK 👍 Manden har det stadig godt, ikke brugte de meget stærke smertestillende mod migræne siden vi fik stolen hjem 👏👏👏 Helt vildt... og jeg har det også godt ( dårlig ryg og nakke efter biluheld) i både i min dårlige ryg og nakke, efter lang dag på job , så lige en tur i stolen så kan man sku lige lidt igen 👍 Fedttttt 1000 Tak 😜

21. august 2017