Jeg havde købt en dejlig massagestol. Havde prøvet den i showroom i Ikast. Fik den leveret af to sælgere Morten og Jacob. Det var virkelig en god oplevelse at blive instrueret af Morten iforhold ma... Vis mer
Selskapet har svart
Vi ville prøve en massagestol i deres showroom. Selvom det var sommerferie rykkede de rundt på aftaler, så vi kunne komme forbi og prøve deres stole. Jeg regnede med at vi måtte prøve én stol i 5 min... Vis mer
Selskapet har svart
Kundeservice og faglighed i topklasse. Bestilte en plejeseng til min mor, der grundet blodprop har fået nedsat funktionsniveau. Trods ferietid blev vores henvendelse prioriteret og håndteret på r... Vis mer
Selskapet har svart
Siden 2006 har vi leveret professionelle massagestole og plejesenge til private og erhverv. Hos os er du sikret en høj kvalitet og en god service. Vi er importører af Fuji og Casada, samt forhandler af Panasonic, Burmeier og Linak produkter.
Bordinglund 1, 7441, Bording, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Rigtig god service og udtømmende information fra første kontakt med fremsendelse af udsalgsavis, til fremvisning af stole i showroom og til efterfølgende hurtig levering i min klinik.
Jeg ønskede mig en massagestol i min tandlægeklinik til mit personale, og efter de første begejstrede tilbagemeldinger fra dem, er jeg sikker på mange gode, afslappende stunder i stolen.
Super god og professionel service, vil klart anbefale andre at handle her, og Morten er så serviceminded at han selv var klar til at svare spørgsmål fra sin ferie. Top stjerner herfra
Hey vi takker og bukker for den fedeste investering i vores sundhed, den er FANTASTISK 👍 Manden har det stadig godt, ikke brugte de meget stærke smertestillende mod migræne siden vi fik stolen hjem 👏👏👏 Helt vildt... og jeg har det også godt ( dårlig ryg og nakke efter biluheld) i både i min dårlige ryg og nakke, efter lang dag på job , så lige en tur i stolen så kan man sku lige lidt igen 👍 Fedttttt 1000 Tak 😜
Min oplevelser med Morten, indehaver af Carerelax. Han er en fantastisk mand at handle med. Han yder en god service, selv efter arbejdstid ophør. Jeg fik en lejeaftale ind, med forkøbsret. Mit valg af massagestol ente med en Fuji JP 1000 som er en rigtig god massagestol. ( Kan varmt anbefale den ) Jeg har haft den i 10 måneder nu. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg har kun ros til Morten. Der er kun lige en ting han skal prøve at gøre bedre. Girokortet Morten den kunne jeg godt tænke mig d. 1 i måneden *Griner* Ved godt det handler om tid Morten *SS* Du får helt afgjort top karakter herfra
Min oplevelse med Carerelax og Morten, har været helt eminent.. Morten yder utrolig god service, og er meget løsningsorienteret. Der handler jeg sten sikkert igen
Har i længere tid søgt efter en massagestol, som giver både god nakke- og ryg massage. Har prøvet mange forskellige massagestole og fandt herunder ud af, at der er stor forskel på både kvaliteten af en massagestol og massagen stolen yder, men så sandelig også den service, som sælger tilbyder. Mit valg faldt på en Fuji JP 1000. Den oser af kvalitet og giver en udsøgt massage. Men der skal også gives topkarakter til indehaveren (Morten), som i den grad har givet professionel og objektiv hjælp.
Har købt en Fuji massagestol, og det har været en super oplevelse af de sjældne, at handle med indehaveren, Morten, der ydede service ud over det forventelige ved bl.a. at besvare en henvendelse uden for normal åbningstid!
Har lige købt en fantastisk god Fuji massagestol. Vi fik en utrolig venlig og professionel betjening og rigtig god information og instruktion om stolen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.