Caramba Car hire Malaga airport! Anmeldelser 756

4,9

1. Bilutleiefirma

Looking for a reliable and affordable car rental in Malaga? Look no further than Caramba Car Rentals! Since 1994, we've been offering the freedom of the road to our customers for over 30 years. We provide small and family-sized cars at competitive rates, making us the perfect choice for budget-conscious travelers. Plus, we have baby seats available to keep your little ones safe and comfortable on your journey. With our convenient online booking, you can save even more time and money. Book your car rental with Caramba Car Rentals today and enjoy these unbeatable benefits: 🚗🚗🚗 Direct airport pickup: We deliver and pick up cars directly at Malaga airport's parking. No courtesy bus needed. 🏨 🏨 🏨 Hotel and apartment delivery: We also deliver our cars to hotels and apartments in Benalmádena, Torremolinos, and Malaga. Ask about other locations. 💳 💳 💳 No credit card deposit required: At pickup, we don't charge any deposit on your credit card. 🌐 🌐 🌐 Online booking discounts: No upfront payments needed to reserve on our website, but doing so gets you an additional discount. ✅ ✅ ✅ All-inclusive pricing: All prices include comprehensive insurance with deductible, two drivers. 🚫 🚫 🚫 No traffic fine management fees: In case of a traffic fine, we don't charge for identifying the driver to the authorities. ⛽⛽⛽ Fair fuel policy: Return the car with the same amount of fuel it had when you got it. Only pay the difference if returned with less. Experience the best car rental service in Malaga with Caramba Car Rentals. Your journey starts here! -----***----- 🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪 Suchen Sie eine zuverlässige und erschwingliche Autovermietung in Malaga? Dann sind Sie bei Caramba Car Rentals genau richtig! Seit 1994 bieten wir unseren Kunden bereits seit über 30 Jahren die Freiheit der Straße. Wir bieten kleine und Familienautos zu wettbewerbsfähigen Preisen, was uns zur perfekten Wahl für preisbewusste Reisende macht. Außerdem haben wir Babysitze verfügbar, um Ihre Kleinen sicher und bequem auf Ihrer Reise zu halten. Mit unserer bequemen Online-Buchung können Sie noch mehr Zeit und Geld sparen. Buchen Sie heute Ihr Mietfahrzeug bei Caramba Car Rentals und genießen Sie diese unschlagbaren Vorteile: 🚗 🚗 🚗 Direkte Flughafenabholung: Wir liefern und holen Autos direkt am Parkplatz des Flughafens Malaga ab. Kein Shuttlebus nötig. 🏨 🏨 🏨 Lieferung zu Hotels und Apartments: Wir liefern unsere Autos auch an Hotels und Apartments in Benalmádena, Torremolinos und Malaga. Fragen Sie nach anderen Orten. 💳 💳 💳 Keine Kreditkartenkaution erforderlich: Bei der Abholung verlangen wir keine Kaution auf Ihre Kreditkarte. 🌐 🌐 🌐 Online-Buchungsrabatte: Keine Vorauszahlungen nötig, um auf unserer Webseite zu reservieren, aber wenn Sie dies tun, erhalten Sie einen zusätzlichen Rabatt. ✅ ✅ ✅ Alles inklusive Preise: Alle Preise beinhalten Vollkaskoversicherung mit Selbstbeteiligung, zwei Fahrer. 🚫 🚫 🚫 Keine Gebühren für die Verwaltung von Verkehrsstrafen: Im Falle eines Verkehrsstrafe berechnen wir keine Gebühren für die Identifizierung des Fahrers bei den Behörden. ⛽ ⛽ ⛽ Faire Kraftstoffpolitik: Geben Sie das Auto mit der gleichen Kraftstoffmenge zurück, mit der Sie es erhalten haben. Bezahlen Sie nur die Differenz, wenn es mit weniger zurückgegeben wird. Erleben Sie den besten Autovermietungsservice in Malaga mit Caramba Car Rentals. Ihre Reise beginnt hier!

4,9

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Meget bra!

Vi leide bilen i 1 måned, med barnesetter, og ekstra forsikring. Vi har brukt mange rent-a-car bedrifter og alltid var fornøyd, men Caramba car klarte å gjøre det enda bedre.
Det som var veldig bra etter vår menning:
- Veldig god pris med rabatt for lengere periode
- Første rent-a-car bedrift som har normal pris på barnesetter!!!
- God pris på ekstra forsikring
- Profesjonelt og personlig kommunikasjon med god veiledning, bistand og enkelt oppfølging
- Ekstra sjåfør gratis

Som sagt, det er mange andre rent-a-car bedrifter og de er også gode, men Caramba car tilbyr litt mer enn de uten at det må koste mer! Hvis du skal til Malaga jeg kan ikke nok anbefale de, og neste gang vi går ned, blir Caramba car uten tvil!

20. juli 2025

Svar fra Caramba Car hire Malaga airport!

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! ⭐
Vi setter stor pris på tilliten og at dere valgte oss for deres langtidsleie.
Det gleder oss å høre at både prisene og servicen levde opp til forventningene – spesielt med barneseter og forsikring.
Neste gang dere kommer til Málaga, står vi klare igjen med åpne armer! 🚗☀️
Hilsen hele Caramba Car-teamet

Super service!

Super service. Alt levert etter planen. Tatt i mot på flyplassen og overlevert kjøretøy som avtalt ved ankomst. Det samme skjedde ved avreise på flyplassen. Ny bil med lav km. Svarer absolutt til forventningen.

16. juli 2019

Svar fra Caramba Car hire Malaga airport!

Tusen takk for anbefalingen din, det betyr mye for oss. Hilsen og hasta la vista ツ

Anbefaler Caramba Car Malaga på det …

Anbefaler Caramba Car Malaga på det sterkeste. Veldig lett å reise når man slipper kø i skranke, shuttle bus og man får som regel den bilen man har bestilt. Aldri opplevd tull og krangling vedr bulker,riper,bensin osv.

4. august 2017

Svar fra Caramba Car hire Malaga airport!

Muchas gracias por su recomendación. Caramba Team (ツ)

Vis anmeldelser på alle språk. (756 anmeldelser)