1. Bilutleiefirma
  2. Billeasing
  3. Parkeringshus
  4. Bruktbilforhandler
  5. Betjent parkering

🇬🇧 English Welcome to MalagaCar.com – Your Trusted Car Rental at Malaga Airport With over 20 years of experience on the Costa del Sol, MalagaCar.com is dedicated to making your car rental experience smooth, transparent, and hassle-free. Located just minutes from Malaga Airport (AGP), we offer a modern and diverse fleet to suit every traveler's needs. We pride ourselves on our honest approach: competitive prices, no hidden fees, and excellent customer support. Whether you are visiting for a family holiday, a golf trip, or business, our goal is to get you on the road quickly so you can enjoy Andalusia to the fullest. Book with confidence and start your journey with us! 🇪🇸 Español Bienvenido a MalagaCar.com – Tu alquiler de coches de confianza en el Aeropuerto de Málaga Con más de 20 años de experiencia en la Costa del Sol, en MalagaCar.com nos dedicamos a hacer que tu alquiler de coche sea sencillo, transparente y sin complicaciones. Situados a pocos minutos del Aeropuerto de Málaga (AGP), ofrecemos una flota moderna y variada para adaptarse a cada viajero. Nos enorgullece nuestro enfoque honesto: precios competitivos, sin cargos ocultos y una atención al cliente excelente. Ya sea por vacaciones en familia, una escapada de golf o un viaje de negocios, nuestro objetivo es que te pongas en marcha rápidamente para disfrutar al máximo de Andalucía. ¡Reserva con confianza y empieza tu viaje con nosotros!

4,3

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Vilkår laget for å lure kundene

Alt det "vanlige" var helt OK. Litt ventetid på buss bort til utleveringsstedet, men det var som forventet. Bilen var OK, det samme gjaldt ut- og innlevering. Midt i leieperioden ble vi imidlertid belastet €56 uten å forstå hvorfor. Det viste seg å være gebyr for å ha kjørt til Gibraltar. I ettertid kan MalagaCar vise til en lenke til vilkår som sier dette, men disse vilkårene er IKKE tilgjengelige fra MalagaCars egne nettsider. Vi fikk dessuten utlevert vilkår på papir, og her står det motsatte (at man kan kjøre leiebilen på den iberiske halvøy, dvs. Spania, Portugal, Andorra og Gibraltar). Ikke et ord om at det koster ekstra, og heller ikke om at bilen er GPS-overvåket. Man tar dessuten ekstra betalt for HELE leieperioden, selv om man bare besøker Gibraltar noen timer. Det fremstår som åpenbart at dette er i den hensikt å tjene mer enn avtalt. Når man driver bilutleie kloss til Gibraltar (og Portugal), så bør slik informasjon omtrent henge i bilens innerspeil, og betjeningen bør også opplyse om dette, samt at bilen er GPS-overvåket. At man har ulike vilkår på nett (via en link man får tilsendt på forespørsel) og papir, er direkte useriøst, om ikke kriminelt. MalagaCar forsvarer seg (selvfølgelig) med at man har godtatt disse vilkårene da man bestilte (man har krysset av for det), men hvem leser vel alt det som står med liten skrift? I dette tilfellet leste jeg uansett vilkårene (på papir) for sikkerhets skyld, før vi kjørte til Gibraltar, men det var altså en annen utgave av vilkårene. Det blir for dumt. På nettsidene skriver MalagaCar at man ikke har skjulte tillegg. Haha, noe mer skjult enn dette skal man lete lenge etter. De skal visstnok også være "totally transparent" når det gjelder vilkårene. Særlig. Billig, ellers OK, men altså useriøse.

1. oktober 2022
Logoen til MalagaCar.com

Svar fra MalagaCar.com

Hello Christen,

Unless there was some kind of error, our terms and conditions (available online) and your booking confirmation should include this clause:

- You are not allowed to leave Spain (mainland) UNDER ANY CONDITION except for travelling to Portugal or Gibraltar for a fee of 8 €/day, with a minimum of 24 € and a maximum of 90 € and up to a rental period of no more than 28 days. In the case of rentals of 29 days or more, the price will be €3/day. In the case of travel to Portugal and/or Gibraltar without prior notice, the amount corresponding to the entire rental period will be charged.

Kind regards,
MalagaCar.com

Vis anmeldelser på alle språk. (912 anmeldelser)