Selskapet har svart
You've got mail! Goodiebox is onderweg... Whoop whoop!!! Zo'n leuke beleving, wetende dat ik binnenkort weer mezelf extra ME-TIME zal gunnen met verrassende producten op mijn maat! Trouwens ook in ve... Vis mer
Selskapet har svart
Er werd een goodiebox verzonden maar dit hebben ze niet af mijn rekening gehaald (er stond voldoende op de rekening, betaling via domicilie). Nooit een mail van ontvangen of dergelijke, ik zou dit uit... Vis mer
Selskapet har svart
Goodiebox is fantastisch! Elke maand dat momentje om naar uit te kijken, voor jezelf! Top productjes, nieuwe dingen die je anders nooit zou kopen en nu toch kan ontdekken. En bovenal: altijd super li... Vis mer
Selskapet har svart
Goodiebox heeft als missie om vrouwen over de hele wereld te inspireren om tijd voor zichzelf te nemen – zonder schuldgevoel. We nemen afstand van de cultuur waarin vrouwen zich steeds moeten verontschuldigen en zeggen: sorry not sorry! 🔥 Met Goodiebox ontvang je elke maand een zorgvuldig samengestelde selectie van beautyproducten die je zullen verrassen en blij maken. Elke box zit vol met geweldige producten om te ontdekken, proberen en van te houden 🌟 We laten je de nieuwste trends en populairste merken uit de beautywereld zien 💄💋 – elke box wordt met liefde, aandacht en zorg samengesteld. Ons geweldige Team Happiness staat altijd voor je klaar. De snelste manier om contact op te nemen is via de chatbot in de app of op onze website. Je kunt ons ook bereiken via e-mail, Facebook of Instagram 💌 Benieuwd? Lees meer op onze website en ontdek het Goodiebox-universum.
Artillerivej 86, 2300, København S, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
After a few boxes I must say I am satisfied. Im happy that most products are healthy and safe to use .

Svar fra Goodiebox België
Goeie producten voor wat je betaald + goeie klantenservice!

Svar fra Goodiebox België
Pratiquements tous leurs produits sont de compositions très médiocre..
même pas 1 qui sort du lot. Dommage.

Svar fra Goodiebox België
Always a pleasure receiving a box from gooide. Only one time something went wrong and the customer support was very friendly and immediatly resent soms products

Svar fra Goodiebox België
Produits sympa, mais la boîte complètement abîmé mais pas le « carton » de livraison dommage sinon top 👍🏻 !

Svar fra Goodiebox België
Had in het verleden de goodiebox uitgeprobeerd (2018). Toen was het inclusief verzendkosten, nu moet je deze helaas extra betalen. Heb het twee maanden geprobeerd en terug stopgezet omdat er niet veel nuttigs inzat.. vooral veel skincare.. denk dat het voor anderen misschien wel fijner is. Voor mij dus helaas geen Goodiebox meer. 2x contact gehad met de klantenservice, waren behulpzaam.

Svar fra Goodiebox België
I have just received my first box. I found it nice, well packed and varied products. There was a hair mask that smelled terrible, but smells are quite personal. Sending cost is a 👎🏻
A good buy.

Svar fra Goodiebox België
Ondertussen al meer dan 3 jaar klant bij goodiebox. Meestal erg tevreden met de producten. Je krijgt luxe producten voor een kleine prijs. Soms sla ik eens een maand over omdat ik nog voldoende voorraad heb. Gelukkig kan ik de producten met mijn mama en zussen delen zodat we er met z'n 4en van kunnen genieten. Je krijgt écht wel waar voor je geld.
Ik merk nu wel dat sommige producten terug komen, maar dat hoort er bij zeker ;)

Svar fra Goodiebox België
It's a very nice way to try some new products. The quality of products mostly very high. I just don't like cosmetics from Poland, mostly they don't suit my skin. Also it should be nice to make some choice about decorative makeup, just to exclude some categories that I don't use at all.

Svar fra Goodiebox België
Nog maar 1 box ontvangen en de adventskalender.
De box was wel leuk, alleen e haarborstel had van mij niet gehoeven.Voor de rest mooie producten en kennis gemaakt met Avant!
Dan de kalender...120 euro voor betaald! Maar producten in de box zijn bijna allemaal travelsize of zelfs samplesize
Zat wel een heel mooi eyeshadow palletje in en een fullsize nachtcreme en mascara.Maar zat ook al een mascara in mijn andere box.
Maar alles bij elkaar vind ik het nog steeds geen 120 € waard.
Ik kijk het nog even aan, maar zal geen kalender meer bestellen in het vervolg.Zag wel een mooie box van avant voor 89 euro, had ik die maar besteld ipv kalender

Svar fra Goodiebox België
Vroeger nog een aantal jaar een goodiebox gehad. Ik wou mijn abo nu vernieuwen en zag dat ik voortaan 5 euro verzendkosten moet betalen, of levering via een pakketpunt (2 euro). Jammer, maar ik laat het daarom passeren. 5 euro maandelijks erbij vind ik veel. Voor eenmalige bestellingen vind ik het logisch dat er (onder een bepaald aankoopbedrag) verzendkosten worden aangerekend, maar voor een maandelijks abo vind ik dat dit in de prijs kan voorzien worden. En ik heb geen zin/tijd om elke maand hier te staan aanschuiven in het pakketpunt. Moet wel zeggen dat ik er vroeger zeker 'behoorlijk' tevreden over was. Niet alles kan je altijd aanspreken natuurlijk -dat is nu eenmaal het concept. Na verloop van tijd kwamen bepaalde producten(of merken) vaak terug of zat je ommeduur wel met wat ongebruikte producten (omdat bepaalde producten of merken me minder lagen, of omdat ik voor bepaalde producten mijn eigen favoriete merken heb/had), maar bon. Voor die prijs kan dat wel. Uiteindelijk ook wel een concealer ontdekt die ik tot op vandaag nog steeds gebruik.

had niet beter gekunt! super tevreden van !! <3
we love goodie box!

Svar fra Goodiebox België
Er zat niks speciaal in zonde van mijn €120 voor die box die zogezegd 600€ waard zou zijn. Jammer dit!

Svar fra Goodiebox België
Heel veel nieuwe toffe producten leren kennen en als die niet voor mij ok zijn dan is mijn dochter er altijd heel blij mee …. Nee ik ben heel tevreden over de producten 1 ding vind ik jammer dat de box altijd in afhaalpunt toekomt en niet aan huis geleverd wordt omdat ik in rolstoel zit en dit niet altijd lukt … Maar anders heel leuke box

Svar fra Goodiebox België
Ik bestelde een maand geleden mijn Welcome Goodiebox. Deze is nog steeds niet aangekomen maar er wordt wel al opnieuw €25 van mijn rekening gehaald voor een volgende box, terwijl de vorige nog steeds onderweg is!

Svar fra Goodiebox België
Ça fait presque un an que je suis un abonnement de tous les mois, un box par mois, ils ont changé leur application je trouve qu’il est moins bien on sait suivre moins facile. Votre box savoir commenter évaluer sur votre article on vous donne à peine 28 jours et malheureusement quand vous recevez votre box, vous ne savez pas laisser de commentaire puisque les jours ont dépassé Difficile à avoir quelqu’un ou contacter quelqu’un si vous manque un box dans le mois malgré que vous avez payé votre facture le service de maintenant il laisse à désirer. J’ai mis avant leur procédure. Leur application d’avant étaient nettement meilleur et plus facile que maintenant on peut les contacter via Facebook ou Instagram ou travailler avec l’application Android. Désolé mais j’ai découvert le site de Blissim que je trouve nettement deux fois plus facile à suivre votre boîte de tous les mois, on a le temps de donner votre avis sur votre article. Y’a pas de date et vous récolter votre point quand vous voulez vous pouvez échanger vos points à des cadeaux et ils ont un service plus facile à communiquer avec eux et leurs articles. Ils ont très intéressant et assez grands et les boîtes ils sont assez chouette, ils ont un service plus large plus agréable que je trouve chez goodiebox donc je pense rester chez BLissim et stopper goodiebox C’est dommage parce que j’apprécie leur box aussi tous les mois mais ils sont un peu plus cher et par rapport à ce qu’on paye chez Blissy franchement c’est quasiment la même grande quantité donc donc voilà.

Svar fra Goodiebox België
Gelijk mis vanaf de eerste box! Er zat enkel een papiertje in en niet eens 1 product! Wel 2 keer geld van mijn rekening halen en enkel een lege doos ontvangen... nee ik ben enorm teleurgesteld. De klantendienst is eveneens een ramp. Een bot antwoord je en zeggen dat binnen 3 dagen een menselijk persoon je mail gaat beantwoorden! Zwaar teleurgesteld en ga per direct het abonnement stopzetten!

Svar fra Goodiebox België
Nooit wat besteld, maar toch is er een pakket onderweg en is er geld van de rekening.. heel vreemd!
Probeer je contact op te nemen, dit is gewoon een ramp, een chatbot die het moet oplossen met standaard antwoorden om dan een bericht te ontvangen dat een menselijk persoon binnen 3 werkdagen zal antwoorden..

Svar fra Goodiebox België
18 mei Update: Vriendelijk antwoord gekregen van de klantenservice, zij hebben het bedrag van de niet ontvangen box terugbetaald en een nieuwe box opgestuurd.
Op 15 april (ondertussen 3 weken geleden) bestelde ik een goodiebox. Ik ontving geen bestelnummer en installeerde de app om mijn bestelling te tracken. Tot nu toe geen informatie hierover te vinden. Jammer, want dit was eigenlijk een verjaardagsadeau voor een vriendin die ondertussen al lang verjaard is. Een week geleden zag ik dat er een 2e bedrag automatisch van mijn rekening is gehaald via Goodiebox. Ik heb de vorige box nog niet eens ontvangen. Dit maakt mij eigenlijk best kwaad en teleurgesteld. Goodiebox gecontacteerd via mail, (op de site staat dat het 3 tot 5 werkdagen zou duren voor een antwoord). We zijn al meer dan een week later ondertussen en nog steeds geen reactie.

Svar fra Goodiebox België
ik ben al jaren geen lid meer van goodiebox en tot mijn verbazing was er gisteren zomaar 24.95 van mn rekening gehaald dat is niet de bedoeling heb het gelijk weer terug geboekt

Svar fra Goodiebox België
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.